HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Maxibit LaunchPack 2.0

LaunchPack 2.0: ingen annan portabel mässdisk är så här mångsidig

LaunchPack är den perfekta disken för alla tillfällen. Men det är inte allt. LaunchPack är också sin egen resväska allt-i-ett. Och till skillnad från andra portabla diskar är Launch riktigt snygg -både som transportväska och som bord. LaunchPack är flexibel med variationer såsom Soundpack, CookPack och ShowPack. LaunchPack är perfekt för:

  • Provsmakningsstationer (CookPack)
  • Konsumentevent på publika platser
  • Informations- och incheckningsdiskar
  • Produktpresentationer, demos (ShowPack)
  • Kompletterande disk till dina fondväggar

 

En komplett portabel disk för alla dina behov.

Kategorier , , Etiketter ,

Vad är LaunchPack?

LaunchPack är en portabel demodisk som förvandlas till sin egen transportväska. När bordet är hoppackat är halva väskan fortfarande tom. Använder du den för att fylla med Scene UltraLight så kan du ha en 6-metersmonter och en snygg, stor disk – allt i en väska: LaunchPack! Det är en smart lösning som utnyttjar den senaste tekniken för att skapa en mångsidig mässdisk. Tack vare dess smarta design kan toppen och botten användas för en rad olika ändamål. En smartare, snyggare och mer mångsidig portabel disk finns inte.

Var kan den användas

LaunchPack kommer snabbt att bli ett värdefullt nav för din nästa monter. LaunchPack är perfekt för små offentlig event i köpcentrum, flygplatser eller foajéer. LaunchPack är utmärkt för arbetsmarknadsdagar eller som mässdisk. LaunchPack är också bra som ett talarpodium för pressmeddelanden och offentliga presentationer på en scen.
Använd ShowPack för att visa produkter var du än är. Eller ta av locket och fyll med is och använd SoundPack för ditt nästa event i skidbacken! LaunchPack är förmodligen världens mest kreativa portabla eventdisk!

Fördelar

LaunchPack är en bra byggsten för ditt evenemang. Den största tillgången är dess flexibilitet. LaunchPack kan vara allt från en vanlig demodisk till en mobilt provsmakningsstation, med nedsänkt induktionshäll om du så önskar! Du kan välja LaunchPack i en version med genomskinlig bordsskiva och använda utrymmet som glasmonter (ShowPack). Eller så använder du den vanliga skivan för att försänka touchscreen eller TV-skärm. Eller så tar du bort disktoppen helt och hållet och använder utrymmet för att fylla med dina produkter. Med SoundPack får du med ett 2:1 ljudsystem med subwoofer och inbyggd förstärkare. Lägg subwoofern under LaunchPack, ställ högtalarna på disken eller på innerhyllan, koppla in din iPhone och dra igång Spotify! Bara LaunchPack ger dig så här många möjligheter i en disk!

 

Om du tänker lite större än de andra så bör du titta på storebror LaunchPack XL. Samma disk fast betydligt större.

Andra alternativ är den midre Maxbit CounterCase. Den minsta disken vi har från Maxibit är All-in-One Case.

Läs mer på maxibit.se

Sökbegrepp: Podiebox, eventbox, disk, demodisk, podium, mässdisk, demo disk, ståbord, eventdisk

Varför Screenbolaget?

Varför välja Screenbolaget?

Egen produktion

Vi har en egen toppmodern maskinpark där vi har fullständig kontroll över alla steg i produktionen. Vi tar fullt ansvar och kan snabbt justera produktionen.

Snabba leveranser

Vi har alltid varit kända för snabba och pålitliga leveranser. Inom Stockholmsområdet kan vi leverera under dagen i vissa fall och dagen efter order om det så krävs.

Nöjdkundgaranti

Vi ger oss inte förrän vår kund är fullständigt nöjd. Vi är vana vid att möta höga krav, och det är det här som är en del av förklaringen till att vi är kvar efter ca 40 år i branschen.

Visste du att vi även har presentreklam och textil?

Om inte så kan du kika här.

Prova vår databas!

Sök bland över 74 000 profilprodukter i vår produktdatabas. Textil och presentreklam.
Klicka här

Kontakt

Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331

Kan vi hjälpa dig?

Vi svarar på dina frågor om denna Maxibitprodukt.

Tel: 08-556 327 70