Maxibit LaunchPack 2.0

LaunchPack 2.0: ingen annan portabel mässdisk är så här mångsidig

LaunchPack är den perfekta disken för alla tillfällen. Men det är inte allt. LaunchPack är också sin egen resväska allt-i-ett. Och till skillnad från andra portabla diskar är Launch riktigt snygg -både som transportväska och som bord. LaunchPack är flexibel med variationer såsom Soundpack, CookPack och ShowPack. LaunchPack är perfekt för:

  • Provsmakningsstationer (CookPack)
  • Konsumentevent på publika platser
  • Informations- och incheckningsdiskar
  • Produktpresentationer, demos (ShowPack)
  • Kompletterande disk till dina fondväggar

 

En komplett portabel disk för alla dina behov.

Kategorier , , Etiketter ,

Maxibit har alltid varit en innovatör. Vi skapade den första portabla vikväggen 1978 och vi fortsätter att revolutionera branschen med produkter som Stage och Scene. Inget annat företag har ett sortiment som vårt, som utnyttjar de senaste printteknikerna och innovationerna för att hjälpa dig att sticka ut ur mängden.

Vi strävar efter att tillhandahålla en samling  innovativa marknadsföringsverktyg för att göra det lättare för ledande premiumföretag att se bra ut och komma ut och träffa folk överallt, när som helst. Kärnan i idén var att packa reklambärare i en lätt, portabel och helt återanvändbar uppfinning, mer miljövänlig och bättre för marknadskommunikation än montrar platsbyggda av hantverkare.

Med några fantastiska uppfinningar har Maxibit skapat en ny världsstandard – en standard som nu tas för given överallt.

Våra grundvärden

  • Optimera kundupplevelsen
  • Svenskdesignade portabla premium budskapsbärare
  • Användarcentrerade uppfinningar
  • Miljömässig hållbarhet

Maxibit har varit medlem i FN:s Global Compact sedan 2007. FN: s Global Compact är en allians av företag som arbetar för en hållbar utveckling genom respekt för mänskliga rättigheter och miljö. Maxibit är det enda företaget i sitt slag (bärbar display marknadsföring) i FN:s Global Compact.

Vad är LaunchPack?

LaunchPack är en portabel demodisk som förvandlas till sin egen transportväska. När bordet är hoppackat är halva väskan fortfarande tom. Använder du den för att fylla med Scene UltraLight så kan du ha en 6-metersmonter och en snygg, stor disk – allt i en väska: LaunchPack! Det är en smart lösning som utnyttjar den senaste tekniken för att skapa en mångsidig mässdisk. Tack vare dess smarta design kan toppen och botten användas för en rad olika ändamål. En smartare, snyggare och mer mångsidig portabel disk finns inte.

Var kan den användas

LaunchPack kommer snabbt att bli ett värdefullt nav för din nästa monter. LaunchPack är perfekt för små offentlig event i köpcentrum, flygplatser eller foajéer. LaunchPack är utmärkt för arbetsmarknadsdagar eller som mässdisk. LaunchPack är också bra som ett talarpodium för pressmeddelanden och offentliga presentationer på en scen.
Använd ShowPack för att visa produkter var du än är. Eller ta av locket och fyll med is och använd SoundPack för ditt nästa event i skidbacken! LaunchPack är förmodligen världens mest kreativa portabla eventdisk!

Fördelar

LaunchPack är en bra byggsten för ditt evenemang. Den största tillgången är dess flexibilitet. LaunchPack kan vara allt från en vanlig demodisk till en mobilt provsmakningsstation, med nedsänkt induktionshäll om du så önskar! Du kan välja LaunchPack i en version med genomskinlig bordsskiva och använda utrymmet som glasmonter (ShowPack). Eller så använder du den vanliga skivan för att försänka touchscreen eller TV-skärm. Eller så tar du bort disktoppen helt och hållet och använder utrymmet för att fylla med dina produkter. Med SoundPack får du med ett 2:1 ljudsystem med subwoofer och inbyggd förstärkare. Lägg subwoofern under LaunchPack, ställ högtalarna på disken eller på innerhyllan, koppla in din iPhone och dra igång Spotify! Bara LaunchPack ger dig så här många möjligheter i en disk!

 

Om du tänker lite större än de andra så bör du titta på storebror LaunchPack XL. Samma disk fast betydligt större.

Andra alternativ är den midre Maxbit CounterCase. Den minsta disken vi har från Maxibit är All-in-One Case.

Läs mer på maxibit.se

Sökbegrepp: Podiebox, eventbox, disk, demodisk, podium, mässdisk, demo disk, ståbord, eventdisk

Kontakt

Christian Ahlberg, 08-545 27 331
Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331

Vill du bli kontaktad?

Du kan även ringa oss på 08-781 04 00