HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Mässdisk

Maxibit All in One Case

All-in-One

All-in-One Case är en tålig transportlåda som lätt kan förvandlas till en disk med trälock och grafisk display på utsidan. Använd All-In-One-Case för små utrymmen eller en dubbel All-in-One för större yta vid behov.

  • Grafisk display för att visa din logotyp.
  • Trälaminerat svart lock.
  • Inbyggda hjul och bärhandtag för enkel hantering.
  • Perfekt för mässor och arbetsmarknadsdagar.

 

Vad är det här för mässdisk?
All-in-One Case är en hållbar och rymlig transportlåda som du förvandlas till en mässdisk under en minut. Du kan modifiera den med en svart trätopp och grafik på utsidan. Använd en All-in-One disk för de små ytorna eller kombinera med en dubbel All-in-One disk för större utrymmen. De finns som färdiga Pop-up-paket, men kan också användas för transport av andra portabla displaysystem. Den dubbla toppen får plats i väskan under transport.

Flera användningsområden
All-in-One disken är en bärbar demo-och mässdisk utformad för enkel transport. Använd den för kampanjer i köpcenter, smaktester, seminarier butikskampanjer och produktlanseringar. Använd den som transportbox till och från ditt evenemang. Den kan transportera bannerstand, broschyrhållare, belysning, sladdar och mycket mer samtidigt som den sedan fungerar som ett podium, disktopp eller laptop-station på eventet.

Fördelarna
Den är lätt att montera eftersom den omvandlas till en disk på bara en minut och transport fördelar eftersom den har en hållbar konstruktion med få lösa delar och inbyggda hjul och handtag. All-in-One mässdisk ger dig också ett stort område för budskapsexponering. Svart trätopp med exklusiva kromade gångjärn. Den är utformad för att fungera som transportlåda för dina andra displayer och tillbehör.

Fakta
GRAFIK
1630×850 mm.
MATERIAL
100% återvinningsbar plast
STORLEK PÅ EN MÄSSDISK
100x74x49 cm
STORLEK PÅ DUBBELDISK
100x156x56 cm
STORLEK PÅ TRANSPORTBOXEN
99x59x43 cm

Andra alternativ är den större Maxbit CounterCase

Vår storsäljare bland diskar är LaunchPack.

Läs även mer på maxibit.se

Sökbegrepp: Podiebox, eventbox, disk, demodisk, podium, mässdisk, demo-disk, ståbord, eventdisk

Varför Screenbolaget?

Varför välja Screenbolaget?

Egen produktion

Vi har en egen toppmodern maskinpark där vi har fullständig kontroll över alla steg i produktionen. Vi tar fullt ansvar och kan snabbt justera produktionen.

Snabba leveranser

Vi har alltid varit kända för snabba och pålitliga leveranser. Inom Stockholmsområdet kan vi leverera under dagen i vissa fall och dagen efter order om det så krävs.

Nöjdkundgaranti

Vi ger oss inte förrän vår kund är fullständigt nöjd. Vi är vana vid att möta höga krav, och det är det här som är en del av förklaringen till att vi är kvar efter ca 40 år i branschen.

Visste du att vi även har presentreklam och textil?

Om inte så kan du kika här.

Prova vår databas!

Sök bland över 74 000 profilprodukter i vår produktdatabas. Textil och presentreklam.
Klicka här

Kontakt

Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331

Kan vi hjälpa dig?

Vi svarar på dina frågor om denna Maxibitprodukt.

Tel: 08-556 327 70