Maxibit All in One Case

All-in-One

All-in-One Case är en tålig transportlåda som lätt kan förvandlas till en disk med trälock och grafisk display på utsidan. Använd All-In-One-Case för små utrymmen eller en dubbel All-in-One för större yta vid behov.

  • Grafisk display för att visa din logotyp.
  • Trälaminerat svart lock.
  • Inbyggda hjul och bärhandtag för enkel hantering.
  • Perfekt för mässor och arbetsmarknadsdagar.

 

Du kanske också gillar …

Maxibit har alltid varit en innovatör. Vi skapade den första portabla vikväggen 1978 och vi fortsätter att revolutionera branschen med produkter som Stage och Scene. Inget annat företag har ett sortiment som vårt, som utnyttjar de senaste printteknikerna och innovationerna för att hjälpa dig att sticka ut ur mängden.

Vi strävar efter att tillhandahålla en samling  innovativa marknadsföringsverktyg för att göra det lättare för ledande premiumföretag att se bra ut och komma ut och träffa folk överallt, när som helst. Kärnan i idén var att packa reklambärare i en lätt, portabel och helt återanvändbar uppfinning, mer miljövänlig och bättre för marknadskommunikation än montrar platsbyggda av hantverkare.

Med några fantastiska uppfinningar har Maxibit skapat en ny världsstandard – en standard som nu tas för given överallt.

Våra grundvärden

  • Optimera kundupplevelsen
  • Svenskdesignade portabla premium budskapsbärare
  • Användarcentrerade uppfinningar
  • Miljömässig hållbarhet

Maxibit har varit medlem i FN:s Global Compact sedan 2007. FN: s Global Compact är en allians av företag som arbetar för en hållbar utveckling genom respekt för mänskliga rättigheter och miljö. Maxibit är det enda företaget i sitt slag (bärbar display marknadsföring) i FN:s Global Compact.

Vad är det här för mässdisk?
All-in-One Case är en hållbar och rymlig transportlåda som du förvandlas till en mässdisk under en minut. Du kan modifiera den med en svart trätopp och grafik på utsidan. Använd en All-in-One disk för de små ytorna eller kombinera med en dubbel All-in-One disk för större utrymmen. De finns som färdiga Pop-up-paket, men kan också användas för transport av andra portabla displaysystem. Den dubbla toppen får plats i väskan under transport.

Flera användningsområden
All-in-One disken är en bärbar demo-och mässdisk utformad för enkel transport. Använd den för kampanjer i köpcenter, smaktester, seminarier butikskampanjer och produktlanseringar. Använd den som transportbox till och från ditt evenemang. Den kan transportera bannerstand, broschyrhållare, belysning, sladdar och mycket mer samtidigt som den sedan fungerar som ett podium, disktopp eller laptop-station på eventet.

Fördelarna
Den är lätt att montera eftersom den omvandlas till en disk på bara en minut och transport fördelar eftersom den har en hållbar konstruktion med få lösa delar och inbyggda hjul och handtag. All-in-One mässdisk ger dig också ett stort område för budskapsexponering. Svart trätopp med exklusiva kromade gångjärn. Den är utformad för att fungera som transportlåda för dina andra displayer och tillbehör.

Fakta
GRAFIK
1630×850 mm.
MATERIAL
100% återvinningsbar plast
STORLEK PÅ EN MÄSSDISK
100x74x49 cm
STORLEK PÅ DUBBELDISK
100x156x56 cm
STORLEK PÅ TRANSPORTBOXEN
99x59x43 cm

Andra alternativ är den större Maxbit CounterCase

Vår storsäljare bland diskar är LaunchPack.

Läs även mer på maxibit.se

Sökbegrepp: Podiebox, eventbox, disk, demodisk, podium, mässdisk, demo-disk, ståbord, eventdisk

Kontakt

Christian Ahlberg, 08-545 27 331
Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331
Jovan Murad, 08-556 327 72

Vill du bli kontaktad?

Du kan även ringa oss på 08-781 04 00