Maxibit Zap D1 rollup

Zap D1 rollup

Zap D1 har en design som förstärker ditt budskap maximalt med en unik kvalitet på systemen. Zap rollups finns i tre utföranden. D1 som är den mest kompakta gör den lätt och bekväm att bära. Teleskopstolpen gör rolluppen lätt att ställa  upp.

 

Zap är perfekt för:

 • Distribuera i stora mängder inom säljorganisationer
 • Mindre konsumentevent och publika ytor
 • Som kampanjbärare vid mässor och större event
 • Arbetsmarknadsdagar, informationsdiskar etc.

 

Kategorier , , Etiketter , , ,

Jämförelsetabell

Maxibit har alltid varit en innovatör. Vi skapade den första portabla vikväggen 1978 och vi fortsätter att revolutionera branschen med produkter som Stage och Scene. Inget annat företag har ett sortiment som vårt, som utnyttjar de senaste printteknikerna och innovationerna för att hjälpa dig att sticka ut ur mängden.

Vi strävar efter att tillhandahålla en samling  innovativa marknadsföringsverktyg för att göra det lättare för ledande premiumföretag att se bra ut och komma ut och träffa folk överallt, när som helst. Kärnan i idén var att packa reklambärare i en lätt, portabel och helt återanvändbar uppfinning, mer miljövänlig och bättre för marknadskommunikation än montrar platsbyggda av hantverkare.

Med några fantastiska uppfinningar har Maxibit skapat en ny världsstandard – en standard som nu tas för given överallt.

Våra grundvärden

 • Optimera kundupplevelsen
 • Svenskdesignade portabla premium budskapsbärare
 • Användarcentrerade uppfinningar
 • Miljömässig hållbarhet

Maxibit har varit medlem i FN:s Global Compact sedan 2007. FN: s Global Compact är en allians av företag som arbetar för en hållbar utveckling genom respekt för mänskliga rättigheter och miljö. Maxibit är det enda företaget i sitt slag (bärbar display marknadsföring) i FN:s Global Compact.

Zap D1 Rollup

Maxibits rollups är en unik kombination av design och kvalitet . Zap D1 är den lättaste och mest kompakta rollupen och finns i bredden 85 cm.
Zap-sortimentet kommer i tre varianter:  Zap D1, Zap D2 och Zap D3.  D1 är den enklaste och mest kompakta. Zap använder Maxibits unika och  patenterade ”Gripper-profiler” för enkelt grafikbyte. Alla Zap-varianter kommer med en matchande och väldesignad bärväska.

Var man använder Zap rollups?
Maxibits rollups är budskapsbärarna för dina kampanjer. Perfekta för presskonferenser och mediaevents och även det perfekta valet för marknadsföring i foajéer och konferenslokaler. Zap D1 ett mycket bra komplement till små offentliga event på t.ex. köpcentrum och knutpunkter som flygplatser och tågstationer. De är enkelt uttryckt väldigt tillförlitliga system för säljare att alltid ha med sig.

Fördelarna:
Zap D1 är snygg, smarta och håller högsta kvalitet. Troligtvis är det den mest kompakta på marknaden för vanlig rollup-grafik, oavsett material. Den minimalistiska svenska designen får ditt budskap att synas med stil. Maxibit Zap D1  är 100% återvinningsbar och den har anodiserade ytor som är gjorda för att återvinnas.

 • Svensk stilren design.
 • Justerbar teleskopstolpe.
 • Klämlist upptill, patenterad 3-ledad superstark design.
Egen bildproduktion och snabba leveranser!

Vi trycker bildvåderna i vår moderna maskinpark i Stockholm och kan leverera kompletta rollups mycket snabbt.

Läs mer om Zap Rollups på Maxibits hemsida.

Vi  säljer även rollups från andra leverantörer som t.ex. Spennare och Expolinc.

Kontakt

Christian Ahlberg, 08-545 27 331
Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331

Vill du bli kontaktad?

Du kan även ringa oss på 08-781 04 00