HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Rollup d1 850 bred

Maxibit Zap D1 rollup

Zap rollups

Zap D1 har en design som förstärker ditt budskap maximalt med en unik kvalitet på systemen. Zap rollups finns i tre utföranden. D1 som är den mest kompakta gör den lätt och bekväm att bära. Teleskopstolpen gör rolluppen lätt att ställa  upp.

 

Zap är perfekt för:

  • Distribuera i stora mängder inom säljorganisationer
  • Mindre konsumentevent och publika ytor
  • Som kampanjbärare vid mässor och större event
  • Arbetsmarknadsdagar, informationsdiskar etc.

 

Kategorier , , Etiketter , , ,

Zap D1 Rollup

Maxibits unika rollupsär en kombination av design och kvalitet . Zap D1 är den lättaste och mest kompakta rollupen och finns i bredden 85 cm.
Zap-sortimentet kommer i tre varianter:  Zap D1, Zap D2 och Zap D3.  D1 är den enklaste och mest kompakta. Zap använder Maxibits unika och  patenterade ”Gripper-profiler” för superenkelt grafikbyte. Alla Zap-varianter kommer med en smart bärväska.

Var man använder Zap rollups
Maxibits rollups är budskapsbärarna för dina kampanjer. Perfekta för presskonferenser och mediaevents och även det perfekta valet för marknadsföring i foajéer och konferenslokaler. De är ett mycket bra komplement till små offentliga event på t.ex. köpcentrum och knutpunkter som flygplatser och tågstationer. De är enkelt utryckt väldigt tillförlitliga system för säljare att alltid ha med sig.

Fördelarna:
Zap är snygga, smarta och håller högsta kvalitet. Det är även troligen den mest kompakta på marknaden för vanlig rollup-grafik, oavsett material. Den minimalistiska svenska designen får ditt budskap att synas med stil. Maxibits Zap är 100% återvinningsbar och den har anodiserade ytor som är gjorda för att återvinnas.

  • Svensk stilren design.
  • Justerbar teleskopstolpe.
  • Klämlist upptill, patenterad 3-ledad superstark design.
Egen bildproduktion och snabba leveranser!

Vi trycker bildvåderna i vår moderna maskinpark i Stockholm och kan leverera kompletta rollups mycket snabbt.

Läs mer om Zap Rollups på Maxibits hemsida.

Vi har även rollups från andra leverantörer som t.ex. Spennare och Expolinc.

 

 

 

Mer om Rollups:

En Rollup, eller rulldisplay, är helt enkelt en bild med kassett som är särskilt lämpad för transporter mellan event då den är smidig och bilden skyddas effektivt av kassetten. En rollup är också väldigt enkel och snabb att sätta upp. Det du bör fundera kring vid valet av en rollup är hur den ska användas och hur ofta den ska användas. Ska den stå en längre tid i en reception eller transporteras mycket lönar det sig att investera i en lite dyrare rollup. Som för det mesta gäller även ”du får vad du betalar för” när det gäller rollups. Många företag lockar med väldigt billiga rollups, men kvaliteten på dessa produkter räcker oftast inte till i längden om de ska användas flitigt.

Användningsområden för en rollup kan vara:

Mässor, reception, butiksevents, föredrag eller som point of sale i butiker och stormarknader. Det går också att kombinera flera rollups för att få en större bildyta.

Det finns även rollups som är utformade för att stå emot sol, regn och vind utomhus.

Varför Screenbolaget?

Varför välja Screenbolaget?

Egen produktion

Vi har en egen toppmodern maskinpark där vi har fullständig kontroll över alla steg i produktionen. Vi tar fullt ansvar och kan snabbt justera produktionen.

Snabba leveranser

Vi har alltid varit kända för snabba och pålitliga leveranser. Inom Stockholmsområdet kan vi leverera under dagen i vissa fall och dagen efter order om det så krävs.

Nöjdkundgaranti

Vi ger oss inte förrän vår kund är fullständigt nöjd. Vi är vana vid att möta höga krav, och det är det här som är en del av förklaringen till att vi är kvar efter ca 40 år i branschen.

Visste du att vi även har presentreklam och textil?

Om inte så kan du kika här.

Prova vår databas!

Sök bland över 74 000 profilprodukter i vår produktdatabas. Textil och presentreklam.
Klicka här

Kontakt

Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331

Kan vi hjälpa dig?

Vi svarar på dina frågor om denna Maxibitprodukt.

Tel: 08-556 327 70