Maxibit Zap D2 rollup

Zap-serien

Zap D2 har en design som maximerar ditt budskap med en unik kvalitet på systemen. Zap är framtagen med en extremt enkel och smart funktion för byte av grafik. Zap rollups finns i tre utföranden: D2 är premiumvarianten med smarta detaljer och med den mest klassiska designen. Du byter din bild på mindre än en minut med hjälp av den unika designen utan att öppna eller skruva isär systemet. Zap har detaljerna som avgör.

 

Zap är perfekt för:

 • Distribuera i stora mängder inom säljorganisationer
 • Mindre konsumentevent och publika ytor
 • Som kampanjbärare vid mässor och större event
 • Arbetsmarknadsdagar, informationsdiskar etc.

 

Kategorier , , Etiketter , , ,

Jämförelsetabell

Maxibit har alltid varit en innovatör. Vi skapade den första portabla vikväggen 1978 och vi fortsätter att revolutionera branschen med produkter som Stage och Scene. Inget annat företag har ett sortiment som vårt, som utnyttjar de senaste printteknikerna och innovationerna för att hjälpa dig att sticka ut ur mängden.

Vi strävar efter att tillhandahålla en samling  innovativa marknadsföringsverktyg för att göra det lättare för ledande premiumföretag att se bra ut och komma ut och träffa folk överallt, när som helst. Kärnan i idén var att packa reklambärare i en lätt, portabel och helt återanvändbar uppfinning, mer miljövänlig och bättre för marknadskommunikation än montrar platsbyggda av hantverkare.

Med några fantastiska uppfinningar har Maxibit skapat en ny världsstandard – en standard som nu tas för given överallt.

Våra grundvärden

 • Optimera kundupplevelsen
 • Svenskdesignade portabla premium budskapsbärare
 • Användarcentrerade uppfinningar
 • Miljömässig hållbarhet

Maxibit har varit medlem i FN:s Global Compact sedan 2007. FN: s Global Compact är en allians av företag som arbetar för en hållbar utveckling genom respekt för mänskliga rättigheter och miljö. Maxibit är det enda företaget i sitt slag (bärbar display marknadsföring) i FN:s Global Compact.

Zap D2 Rollup

Zap D2 är rollup-displayer utöver det vanliga. Maxibits unika rollups fokuserar på design och kvalitet så att ditt varumärke ramas in och presenteras optimalt. Zap D2 är varianten med den mest klassika designen för en roll up. D2 finns även i svart färg.

Maxibits Zap rollupsortiment finns i tre varianter Zap D1, Zap D2 och Zap D3.  Alla Zap-rollups använder Maxibits patenterade och unika ”Gripper-profiler” för enkelt byte av bildvåder. Alla Zap-varianter levereras med praktisk bärväska.

Var använder man en Zap rollup?
Maxibit Zap är den perfekta budskapsbäraren för varje kampanj. De är bra komplement till små offentliga event på köpcentrum och knutpunkter som flygplatser och tågstationer. De är tillförlitliga system för säljare att alltid ha med. De passar mycket bra för presskonferenser och mediaevent och är även det perfekta valet för marknadsföring i t.ex. foajéer och konferenslokaler.

Fördelarna med Zap D2:
Maxibit Zap är inte bara snygga och smarta, de håller även högsta kvalitet. Kanske är det den mest eleganta på marknaden med dess svepande kurvor och minimalistiska svenska design. Denna rollup får ditt budskap att synas på rätt sätt och i rätt sammanhang. Maxibits Zap är 100% återvinningsbar och dess anodiserade ytor är gjorda för återvinning.

 • Klämlist högst upp med patenterad 3-ledad urstark design.
 • Justerbar teleskopstolpe.
 • Inbyggda magnetgavlar.
 • Enkelt bildbyte utan att något behöver öppnas eller skruvas isär.
 • Kassetten kan man enkelt efterspänna.
 • Svensk stilren design.

Vi trycker bildvåderna i vår moderna maskinpark och kan leverera kompletta Zap rollups mycket snabbt.

Läs mer om Zap Rollups på Maxibits hemsida

Vi har även rollups från andra leverantörer, bl.a. Spennare och Expolinc.

Kontakt

Christian Ahlberg, 08-545 27 331
Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331

Vill du bli kontaktad?

Du kan även ringa oss på 08-781 04 00