Maxibit Zap D3 rollup

Zap D3 – Design – Innovation – Kvalitet

Maxibit Zap D3 framhäver ditt budskap maximalt med hjälp av en stilren design, helt unik kvalitet på systemen och en superenkel och smart funktion för grafikbyte. Zap finns i tre varianter: Zap D3 tillhör premiumskiktet med ännu snyggare och smartare detaljer. Den har bl.a. en snygg list istället för utskjutande fot som man även kan profilera med en dekal om du så önskar. När nästa kampanj tar vid kan du enkelt byta bildvåd på mindre än en minut utan att varken öppna eller skruva isär systemet.

 

Zap är perfekt för:

 • Distribuera i stora mängder inom säljorganisationer
 • Mindre konsumentevent och publika ytor
 • Som kampanjbärare vid mässor och större event
 • Arbetsmarknadsdagar, informationsdiskar etc.

 

Kategorier , , Etiketter , , ,

Jämförelsetabell

Maxibit har alltid varit en innovatör. Vi skapade den första portabla vikväggen 1978 och vi fortsätter att revolutionera branschen med produkter som Stage och Scene. Inget annat företag har ett sortiment som vårt, som utnyttjar de senaste printteknikerna och innovationerna för att hjälpa dig att sticka ut ur mängden.

Vi strävar efter att tillhandahålla en samling  innovativa marknadsföringsverktyg för att göra det lättare för ledande premiumföretag att se bra ut och komma ut och träffa folk överallt, när som helst. Kärnan i idén var att packa reklambärare i en lätt, portabel och helt återanvändbar uppfinning, mer miljövänlig och bättre för marknadskommunikation än montrar platsbyggda av hantverkare.

Med några fantastiska uppfinningar har Maxibit skapat en ny världsstandard – en standard som nu tas för given överallt.

Våra grundvärden

 • Optimera kundupplevelsen
 • Svenskdesignade portabla premium budskapsbärare
 • Användarcentrerade uppfinningar
 • Miljömässig hållbarhet

Maxibit har varit medlem i FN:s Global Compact sedan 2007. FN: s Global Compact är en allians av företag som arbetar för en hållbar utveckling genom respekt för mänskliga rättigheter och miljö. Maxibit är det enda företaget i sitt slag (bärbar display marknadsföring) i FN:s Global Compact.

Det här är Zap D3:
Zap D3 ingår i vår serie av snyggt designade rollups som har detaljerna som avgör och som är något utöver det vanliga. Med Maxibits unika rollups ramas ditt varumärke in med design och kvalitet så att ditt budskap presenteras på ett optimalt sätt. Med sina fina linjer och minimalistiska, mjuka design är den en av de mest mest eleganta som finns på marknaden.  Zap D3 finns även i svart.

Maxibits Zap-serie finns i tre varianter: Zap D1, Zap D2 och Zap D3. Alla Zap-varianter använder Maxibits patenterade Gripper-profiler för enklast möjliga grafikbyte. Alla Zap rollups levereras komplett med bärväska.
Jämförelsebild: de olika kassetterna på våra rollups bredvid varandra.

Var använder man Zap D3?
Zap är den perfekta budskapsbäraren för varje kampanj. De är ett jättebra komplement till små events som te.x. på köpcentrum och flygplatser och tågstationer. De är pålitliga följeslagare för säljare att alltid ha med sig. De är även perfekta för presskonferenser och andra mediaevents. Zap är det perfekta valet för marknadsföring i foajéer och konferenslokaler.

Fördelarna:
Maxibit Zap D3 är inte bara snygg och smart designad, den håller också högsta kvalitet vilket ger en lång livslängd. Den kan vara en av de mest eleganta rollupsen på marknaden med sina svepande kurvor och minimalistiska design, men absolut viktigast; de får ditt budskap att synas på rätt sätt. Alla Maxibit Zap-modeller är 100% återvinningsbar och dess anodiserade ytor är gjorda för att återvinnas.

 • Justerbar teleskopstolpe.
 • Patenterad 3-ledad superstark design i klämlisten upptill.
 • Inbyggda magnetgavlar.
 • Enkelt bildbyte utan att något behöver öppnas eller skruvas isär.
 • Enkel efterspänning av kassetten.
 • Svensk stilren design.
Egen bildproduktion och snabba leveranser!

Vi trycker bildvåderna i vår moderna maskinpark och vi kan leverera kompletta rollups mycket snabbt.

Vi erbjuder även rollups från andra leverantörer som t.ex. Spennare och Expolinc.

Produktblad

Läs om Zap på Maxibits hemsida

Kontakt

Christian Ahlberg, 08-545 27 331
Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331

Vill du bli kontaktad?

Du kan även ringa oss på 08-781 04 00