HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Rollups -Zap från Maxibit

Maxibit Zap D3 rollup

Zap rollups – Design – Innovation – Kvalitet

Zap D3 framhäver ditt budskap maximalt med hjälp av en stilren design, helt unik kvalitet på systemen och en superenkel och smart funktion för grafikbyte. Zap finns i tre varianter: D3 tillhör premiumskiktet med ännu snyggare och smartare detaljer. Den har bl.a. en snygg list istället för utskjutande fot som man även kan profilera med en dekal om man så önskar. När det är dags för nästa kampanj kan du byta bildvåd på mindre än en minut utan att varken öppna eller skruva isär systemet.

 

Zap är perfekt för:

  • Distribuera i stora mängder inom säljorganisationer
  • Mindre konsumentevent och publika ytor
  • Som kampanjbärare vid mässor och större event
  • Arbetsmarknadsdagar, informationsdiskar etc.

 

Kategorier , , Etiketter , , ,

Det här är Zap D3:
Zap är snyggt designade rollups som har detaljerna som avgör och som är något utöver det vanliga. Med Maxibits unika rollups ramas ditt varumärke in med design och kvalitet så att ditt budskap  presenteras optimalt. Med sina fina linjer och minimalistiska, mjuka design är Zap D3 en av de mest mest eleganta rolluperna som finns på marknaden.  Zap D3 finns även i svart.

Maxibits Zap-serie finns i tre varianter: Zap D1, Zap D2 och Zap D3. Alla Zap-varianter använder Maxibits patenterade Gripper-profiler för enklast möjliga grafikbyte. Alla Zap rollups levererar vi komplett med bärväska.

Var använder man Zap D3?
Maxibit Zap rollups är den perfekta budskapsbäraren för varje kampanj. De är ett jättebra komplement till små events som te.x. på köpcentrum och flygplatser och tågstationer. De är pålitliga följeslagare för säljare att alltid ha med sig. De är även perfekta för presskonferenser och andra mediaevents, Zap är det perfekta valet för marknadsföring i foajéer och konferenslokaler.

Fördelarna:
Maxibit Zap är inte bara snygga och smarta, de håller också högsta kvalitet. De är kanske de mest eleganta rollupsen på marknaden med dess svepande kurvor och minimalistiska design och de får ditt budskap att synas på rätt sätt. Maxibits Zap är 100% återvinningsbar och dess anodiserade ytor är gjorda för att återvinnas.

  • Justerbar teleskopstolpe.
  • Patenterad 3-ledad superstark design i klämlisten upptill.
  • Inbyggda magnetgavlar.
  • Enkelt bildbyte utan att något behöver öppnas eller skruvas isär.
  • Enkel efterspänning av kassetten.
  • Svensk stilren design.
Egen bildproduktion och snabba leveranser!

Vi trycker bildvåderna i vår moderna maskinpark och vi kan leverera kompletta rollups mycket snabbt.

Vi erbjuder även rollups från andra leverantörer som t.ex. Spennare och Expolinc.

Produktblad

Läs om Zap på Maxibits hemsida

Varför Screenbolaget?

Varför välja Screenbolaget?

Egen produktion

Vi har en egen toppmodern maskinpark där vi har fullständig kontroll över alla steg i produktionen. Vi tar fullt ansvar och kan snabbt justera produktionen.

Snabba leveranser

Vi har alltid varit kända för snabba och pålitliga leveranser. Inom Stockholmsområdet kan vi leverera under dagen i vissa fall och dagen efter order om det så krävs.

Nöjdkundgaranti

Vi ger oss inte förrän vår kund är fullständigt nöjd. Vi är vana vid att möta höga krav, och det är det här som är en del av förklaringen till att vi är kvar efter ca 40 år i branschen.

Visste du att vi även har presentreklam och textil?

Om inte så kan du kika här.

Prova vår databas!

Sök bland över 74 000 profilprodukter i vår produktdatabas. Textil och presentreklam.
Klicka här

Kontakt

Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331

Kan vi hjälpa dig?

Vi svarar på dina frågor om denna Maxibitprodukt.

Tel: 08-556 327 70