Maxibit Zap D3 rollup

Maxibit Zap D3 rollup – nyckeln till imponerande presentationer!

Om du letar efter det perfekta verktyget för att göra ditt företags presentationer minnesvärda och övertygande, behöver du inte leta längre. Maxibit Zap D3 Rollup är din ultimata partner för att dra uppmärksamhet, imponera på din publik och förmedla ditt budskap med stil och elegans.

Maxibit Zap D3 framhäver ditt budskap maximalt med hjälp av en stilren design, helt unik kvalitet på systemen och en superenkel och smart funktion för grafikbyte. Zap finns i tre varianter: Zap D3 tillhör premiumskiktet med ännu snyggare och smartare detaljer. Den har bl.a. en snygg list istället för utskjutande fot som man även kan profilera med en dekal om du så önskar. När nästa kampanj tar vid kan du enkelt byta bildvåd på mindre än en minut utan att varken öppna eller skruva isär systemet.

Zap är det verktyget för att:

 • distribuera i stora mängder inom säljorganisationer
 • medverka på mindre konsumentevent och vid publika ytor
 • använda som budskapsbärare vid mässor och större event
 • synas på arbetsmarknadsdagar och vid informationsdiskar etc.
Kategorier , , Etiketter , , ,

Jämförelsetabell

Maxibit har alltid varit en innovatör. Vi skapade den första portabla vikväggen 1978 och vi fortsätter att revolutionera branschen med produkter som Stage och Scene. Inget annat företag har ett sortiment som vårt, som utnyttjar de senaste printteknikerna och innovationerna för att hjälpa dig att sticka ut ur mängden.

Vi strävar efter att tillhandahålla en samling  innovativa marknadsföringsverktyg för att göra det lättare för ledande premiumföretag att se bra ut och komma ut och träffa folk överallt, när som helst. Kärnan i idén var att packa reklambärare i en lätt, portabel och helt återanvändbar uppfinning, mer miljövänlig och bättre för marknadskommunikation än montrar platsbyggda av hantverkare.

Med några fantastiska uppfinningar har Maxibit skapat en ny världsstandard – en standard som nu tas för given överallt.

Våra grundvärden

 • Optimera kundupplevelsen
 • Svenskdesignade portabla premium budskapsbärare
 • Användarcentrerade uppfinningar
 • Miljömässig hållbarhet

Maxibit har varit medlem i FN:s Global Compact sedan 2007. FN: s Global Compact är en allians av företag som arbetar för en hållbar utveckling genom respekt för mänskliga rättigheter och miljö. Maxibit är det enda företaget i sitt slag (bärbar display marknadsföring) i FN:s Global Compact.

Unik design
Zap D3 är enastående när det kommer till design. Med sin moderna, minimalistiska look och sofistikerade finish kommer den att bli en direkt blickfångare på mässor, i konferensrummet eller i butiken. Den är utformad för att framhäva din visuella identitet och göra ditt företag minnesvärt.

Lättanvänd
Att sätta upp och rulla ner din Zap D3 är en fröjd. Den smarta teleskopiska mekanismen och magnetiska sidostöden gör monteringen snabb och smidig. Du sparar tid och energi, och den kompakta storleken gör den idealisk för resande presentationer. Dina evenemang kommer bli mer professionella och effektiva än någonsin.

Hållbarhet
Vi förstår vikten av att investera i högkvalitiga produkter. Zap D3 är tillverkad med slitstarka material som är konstruerade för att hålla. Du kan vara säker på att den kommer att se lika imponerande ut efter flera användningar som den gör vid första presentationen.

Anpassningsbar
Din presentation är unik, och Zap D3 kan anpassas för att uppfylla dina specifika behov. Med flera storlekar och tillbehör att välja mellan, kan du skapa den visuella upplevelse som passar din målgrupp och budskap bäst.

Imponerande kommunikation
Zap D3 ger din grafik och ditt budskap liv med fantastisk skärpa och färgåtergivning. Du kommer att kunna förmedla ditt meddelande tydligt och övertygande, vilket leder till större uppmärksamhet och engagemang från din publik.

I sammanfattning är Maxibit Zap D3 rollup den optimala lösningen för företag som vill sticka ut i mängden och skapa minnesvärda presentationer. Med sin enastående design, höga kvalitet, användarvänlighet, hållbarhet och flexibitet kommer den att bli din bästa medhjälpare. Ta din presentation till nästa nivå med Maxibit Zap D3 Rollup och se dina affärsmöjligheter växa!

Maxibits Zap-serie finns i tre varianter: Zap D1, Zap D2 och Zap D3. Alla Zap-varianter använder Maxibits patenterade Gripper-profiler för enklast möjliga grafikbyte. Alla Zap rollups levereras komplett med bärväska.
Jämförelsebild: de olika kassetterna på våra rollups bredvid varandra.

Fördelarna:
Maxibit Zap D3 har inte bara snygg och smart design, den håller också högsta kvalitet vilket ger en lång livslängd. Den kan vara en av de mest eleganta rollupsen på marknaden med sina svepande kurvor och minimalistiska design, men absolut viktigast -de får ditt budskap att synas. Alla Maxibit Zap-modeller är 100% återvinningsbar och dess anodiserade ytor är gjorda för återvinning.

 • Justerbar teleskopstolpe.
 • Patenterad 3-ledad superstark design i klämlisten högst upp.
 • Inbyggda magnetgavlar
 • Enkelt bildbyte utan att något behöver öppnas eller skruvas isär
 • Enkel efterspänning av kassetten
 • Svensk stilren design

Egen bildproduktion och snabba leveranser!

Vi trycker bildvåderna i vår moderna maskinpark och vi kan leverera kompletta rollups med grafiken monterad och klar mycket snabbt.

Vi erbjuder även rollups från andra leverantörer som t.ex. Spennare och Expolinc.

Produktblad

Läs mer på Maxibits hemsida

Kontakt

Christian Ahlberg, 08-545 27 331
Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331

Vill du bli kontaktad?

Du kan även ringa oss på 08-781 04 00