Maxibit Max

Max är ett kompakt och mångsidigt popup-system som går snabbt att ställa upp var som helst. Systemet finns som rakt eller kurvat i både dubbel- och enkelsidiga konfigurationer för att uppfylla alla utrymmesbehov. Max är perfekt för:

-Små, snabba events
-Presskonferenser och sportevenemang
-Mässor och arbetsmarknadsdagar

Du kanske också gillar …

Maxibit har alltid varit en innovatör. Vi skapade den första portabla vikväggen 1978 och vi fortsätter att revolutionera branschen med produkter som Stage och Scene. Inget annat företag har ett sortiment som vårt, som utnyttjar de senaste printteknikerna och innovationerna för att hjälpa dig att sticka ut ur mängden.

Vi strävar efter att tillhandahålla en samling  innovativa marknadsföringsverktyg för att göra det lättare för ledande premiumföretag att se bra ut och komma ut och träffa folk överallt, när som helst. Kärnan i idén var att packa reklambärare i en lätt, portabel och helt återanvändbar uppfinning, mer miljövänlig och bättre för marknadskommunikation än montrar platsbyggda av hantverkare.

Med några fantastiska uppfinningar har Maxibit skapat en ny världsstandard – en standard som nu tas för given överallt.

Våra grundvärden

  • Optimera kundupplevelsen
  • Svenskdesignade portabla premium budskapsbärare
  • Användarcentrerade uppfinningar
  • Miljömässig hållbarhet

Maxibit har varit medlem i FN:s Global Compact sedan 2007. FN: s Global Compact är en allians av företag som arbetar för en hållbar utveckling genom respekt för mänskliga rättigheter och miljö. Maxibit är det enda företaget i sitt slag (bärbar display marknadsföring) i FN:s Global Compact.

Vad är Max?
Max är ett kompakt och mångsidigt pop-upsystem som går snabbt att sätta upp var du än önskar. Max är tillgänglig som rak eller kurvad både i dubbel- och enkelsidiga konfigurationer för att passa i alla tänkbara lokaler. Panelerna är laminerade vilket ger en professionell finish.

Användningsområden
Max är en mycket bra lösning för mindre evenemang som utställningar, mässor, medieevenemang och konferenser. Max fungerar även bra som en bakre vägg eller en fast rumsavdelare med grafik på båda sidor.

Fördelar
Det här är ett kompakt pop-upsystem som är lätt att transportera och som du snabbt ställer upp. De vikbara magnetlisterna gör monteringen super enkel. Systemet finns i rak, kurvad samt dubbel- eller enkelsidiga lösningar.  Alla Maxibit produkter är miljövänliga system.

Fakta
BREDD:
Kurvad: från 270 cm upp till 337 cm
Rak: från 280 cm upp till 355 cm
HÖJD:230 cm
SYSTEM: Aluminiumprofiler med vikbara magnetlister
GRAFIK: Laminerat papper, matt eller blankt

Kontakt

Christian Ahlberg, 08-545 27 331
Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331
Jovan Murad, 08-556 327 72

Vill du bli kontaktad?

Du kan även ringa oss på 08-781 04 00