HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Maxibit Brochure Stand

Maxibit-Eagle -enkelt och effektivt broschyrställ. Eagle är det ultimata broschyrstället för att visa ditt marknadsföringsmaterial. Det är lätt att använda och fälls ut på bara några sekunder. Det är försett med plastfickor som gör det möjligt att transportera broschyrer med själva stativet. Eagle är tillgänglig i ljusgrått. Det är perfekt för:

  •      Små mobila events
  •      Mässor och arbetsmarknadsdagar
  •      Presskonferenser och medieevenemang
  •      Köpcentrum och flygplatser

Vad är det här för broshyrställ?

Eagle är ett broschyrställ som är perfekt för visning av A4 broschyrer. Den har fyra plexiglasfickor som rymmer ett stort antal broschyrer vardera. Den finns i ljusgrått. Det är lätt att fälla ihop, tar bara några sekunder, med broschyrer lagras inuti. Eagles kommer i en påse för transport till och från ditt evenemang. Eagle väger endast 4,2 kg.

Var man använder det.

Maxibit Eagle är perfekt för evenemang där du behöver dela ut information till kunderna. Den är perfekt för små offentliga events på mindre ytor där man behöver snabb och enkel tillgång till nödvändig produkt- och tjänsteinformation. Eagle är praktiskt broschyrställ för en mässa, bostads broschyrer och produktkataloger.

Fördelar

Eagle är ett praktiskt broschyrställ som är en fröjd för ögat. Det kombinerar snyggt utseende och användbarhet och kommer att vara ett broschyrställ att du kommer att vara beroende av. Eagles plexiglasfickor är perfekt för att transportera broschyrer. Eagles låga tyngdpunkt och den avancerade designen gör att det alltid är robust och det blir ännu kraftigare ju mer du lägger i det.

 

Läs mer på maxibit.se

Komplettera med All in One Case

Varför Screenbolaget?

Varför välja Screenbolaget?

Egen produktion

Vi har en egen toppmodern maskinpark där vi har fullständig kontroll över alla steg i produktionen. Vi tar fullt ansvar och kan snabbt justera produktionen.

Snabba leveranser

Vi har alltid varit kända för snabba och pålitliga leveranser. Inom Stockholmsområdet kan vi leverera under dagen i vissa fall och dagen efter order om det så krävs.

Nöjdkundgaranti

Vi ger oss inte förrän vår kund är fullständigt nöjd. Vi är vana vid att möta höga krav, och det är det här som är en del av förklaringen till att vi är kvar efter ca 40 år i branschen.

Visste du att vi även har presentreklam och textil?

Om inte så kan du kika här.

Prova vår databas!

Sök bland över 74 000 profilprodukter i vår produktdatabas. Textil och presentreklam.
Klicka här

Kontakt

Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331

Kan vi hjälpa dig?

Vi svarar på dina frågor om denna Maxibitprodukt.

Tel: 08-556 327 70