Maxibit Brochure Stand

Maxibit-Eagle -enkelt och effektivt broschyrställ. Eagle är det ultimata broschyrstället för att visa ditt marknadsföringsmaterial. Det är lätt att använda och fälls ut på bara några sekunder. Det är försett med plastfickor som gör det möjligt att transportera broschyrer med själva stativet. Eagle är tillgänglig i ljusgrått. Det är perfekt för:

  •      Små mobila events
  •      Mässor och arbetsmarknadsdagar
  •      Presskonferenser och medieevenemang
  •      Köpcentrum och flygplatser

Maxibit har alltid varit en innovatör. Vi skapade den första portabla vikväggen 1978 och vi fortsätter att revolutionera branschen med produkter som Stage och Scene. Inget annat företag har ett sortiment som vårt, som utnyttjar de senaste printteknikerna och innovationerna för att hjälpa dig att sticka ut ur mängden.

Vi strävar efter att tillhandahålla en samling  innovativa marknadsföringsverktyg för att göra det lättare för ledande premiumföretag att se bra ut och komma ut och träffa folk överallt, när som helst. Kärnan i idén var att packa reklambärare i en lätt, portabel och helt återanvändbar uppfinning, mer miljövänlig och bättre för marknadskommunikation än montrar platsbyggda av hantverkare.

Med några fantastiska uppfinningar har Maxibit skapat en ny världsstandard – en standard som nu tas för given överallt.

Våra grundvärden

  • Optimera kundupplevelsen
  • Svenskdesignade portabla premium budskapsbärare
  • Användarcentrerade uppfinningar
  • Miljömässig hållbarhet

Maxibit har varit medlem i FN:s Global Compact sedan 2007. FN: s Global Compact är en allians av företag som arbetar för en hållbar utveckling genom respekt för mänskliga rättigheter och miljö. Maxibit är det enda företaget i sitt slag (bärbar display marknadsföring) i FN:s Global Compact.

Vad är det här för broshyrställ?

Eagle är ett broschyrställ som är perfekt för visning av A4 broschyrer. Den har fyra plexiglasfickor som rymmer ett stort antal broschyrer vardera. Den finns i ljusgrått. Det är lätt att fälla ihop, tar bara några sekunder, med broschyrer lagras inuti. Eagles kommer i en påse för transport till och från ditt evenemang. Eagle väger endast 4,2 kg.

Var man använder det.

Maxibit Eagle är perfekt för evenemang där du behöver dela ut information till kunderna. Den är perfekt för små offentliga events på mindre ytor där man behöver snabb och enkel tillgång till nödvändig produkt- och tjänsteinformation. Eagle är praktiskt broschyrställ för en mässa, bostads broschyrer och produktkataloger.

Fördelar

Eagle är ett praktiskt broschyrställ som är en fröjd för ögat. Det kombinerar snyggt utseende och användbarhet och kommer att vara ett broschyrställ att du kommer att vara beroende av. Eagles plexiglasfickor är perfekt för att transportera broschyrer. Eagles låga tyngdpunkt och den avancerade designen gör att det alltid är robust och det blir ännu kraftigare ju mer du lägger i det.

 

Läs mer på maxibit.se

Komplettera med All in One Case

Kontakt

Christian Ahlberg, 08-545 27 331
Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331
Jovan Murad, 08-556 327 72

Vill du bli kontaktad?

Du kan även ringa oss på 08-781 04 00