Air Tent

Air tent : definiera din yta
Maxibits Branded PopUp tält är perfekta för alla typer av utomhusevenemang. Det ger skugga och skyddar dina produkter från väder och vind, det definierar ditt utrymme och kanske viktigast av allt är möjligheten att visa upp ditt varumärke. Tältet finns i 4 olika storlekar, för att säkerställa den bästa lösningen för ditt event.

Därför ska du välja Maxibit’s Branded air tent:

 • Det finns möjlighet att lägga till 1,2,3 eller 4 tryckta väggar
 • Enkelt att installera
 • Väska med hjul ingår
 • Blåser upp på några minuter
 • Mycket lätt
 • Lufttät | ingen kontinuerlig blåsanordning krävs
 • Anpassningsbar i färg och tillbehör

Finns i 4 storlekar

Du kanske också gillar …

Maxibit har alltid varit en innovatör. Vi skapade den första portabla vikväggen 1978 och vi fortsätter att revolutionera branschen med produkter som Stage och Scene. Inget annat företag har ett sortiment som vårt, som utnyttjar de senaste printteknikerna och innovationerna för att hjälpa dig att sticka ut ur mängden.

Vi strävar efter att tillhandahålla en samling  innovativa marknadsföringsverktyg för att göra det lättare för ledande premiumföretag att se bra ut och komma ut och träffa folk överallt, när som helst. Kärnan i idén var att packa reklambärare i en lätt, portabel och helt återanvändbar uppfinning, mer miljövänlig och bättre för marknadskommunikation än montrar platsbyggda av hantverkare.

Med några fantastiska uppfinningar har Maxibit skapat en ny världsstandard – en standard som nu tas för given överallt.

Våra grundvärden

 • Optimera kundupplevelsen
 • Svenskdesignade portabla premium budskapsbärare
 • Användarcentrerade uppfinningar
 • Miljömässig hållbarhet

Maxibit har varit medlem i FN:s Global Compact sedan 2007. FN: s Global Compact är en allians av företag som arbetar för en hållbar utveckling genom respekt för mänskliga rättigheter och miljö. Maxibit är det enda företaget i sitt slag (bärbar display marknadsföring) i FN:s Global Compact.

Maxibit Air tent är de perfekta reklamverktyget när det gäller utomhusevenemang. Att sätta upp ett märkt tält kan inte vara lättare, det blåses upp på några minuter.

Air tent finns i fyra olika storlekar. Alla Air tent levereras med en hjulförseddväska. För blåsiga förhållanden finns det vikter inbyggda fötterna du kan välja att förankra tältet med vårt kit med rep och tältpinnar som då sticks ner i marken.

Air tent är ett perfekt reklamverktyg för alla utomhusevenemang och kan självklart även användas inomhus. Det är idealiskt att använda utomhus på sportevenemang, marknader och gatumarknader och fungerar lika bra inomhus i köpcentra eller på mässor. Oavsett om du är på stranden, på gräs eller betong är det lätt att fälla upp eftersom benen fungerar både på ojämn mark och plan yta.

Maxibit Air tent har fördelen av bra design. Det är lätt och ändå hållbart och starkt. Den kan användas i vilket klimat som helst. Vatten och sol resistent. Tältet är lätt att transportera och fälla upp i önskad miljö.

The Air tent finns i fyra olika storlekar.

BREDD
330, 400, 500, 600
HÖJD
285, 290, 350, 420
DJUP
330, 400, 500, 600

MATERIAL
Polyester, PVC

Kontakt

Christian Ahlberg, 08-545 27 331
Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331

Vill du bli kontaktad?

Du kan även ringa oss på 08-781 04 00