HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Ballonger

Vi levererar reklamballonger med tryck för events.

Fler ballongmodeller

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Vi hjälper dig!

Har du några frågor kring denna produkt?

Inspirationsfoton

Produktdatabas

I vår databas för textil och presentreklam kan du söka bland närmare 70 000 produkter.

Snabba fakta om Screenbolaget

Screenbolaget -en av Sveriges ledande leverantörer av profilreklam.

Vi är en känd och heltäckande leverantör av profilreklam som funnits med sedan slutet av 1970-talet. Vi erbjuder t.e.x. roll-ups, displaysystem, skyltar, banderoller, profilkläder och presentreklam. Vi jobbar även med fordonsreklam, bildekor och butiksdekor. Vi dekorerar dagligen Taxi Kurirs alla bilar i Stockholm.

En av de största fördelarna med att köpa profilreklam från Screenbolaget är att vi har full kontroll på alla steg i produktionen eftersom vi gör det mesta själv. Sen har vi en bredd som få kan matcha. Att vi dessutom är snabba är en självklarhet.

Screenbolaget är en av Sveriges ledande leverantörer av profilreklam och actionmarketingprodukter. Vi har 60 anställda och omsätter ca 120 miljoner kr. i koncernen. Företaget etablerades i slutet av 70-talet. Dotterbolag är Realtryck AB som togs över i slutet av år 2005. Detta tillförde offsettryck som ny produktionsenhet till koncernen samt mycket viktig kompetens inom trycksaksframställning.

Utöver offsettryck har vi egen produktion av screentryck, digital printning, datastyrd folieskärning, tampotryck, brodyr samt transfertryck. Företaget har produktionsanläggning i Stockholm. 2012 gick Realtryck och Dekaltryck ihop. Sommaren 2013 tog Screenbolaget över displaytillverkaren Maxibit.

Screenbolaget har till skillnad från många andra företag i branschen en stor egen produktion av storbildsmaterial, skyltar och dekor samt trycksaker. Våra leverantörer av presentreklam och textil har hårda krav på att produkterna är tillverkade under ordnade förhållanden och med minsta möjliga miljöpåverkan.

Kvalitetssäkring, CSR och kompetensarbete = trygghet

Vi vet alla att det fundament som ska läggas för en långsiktig affärsrelation, innehåller och bygger på trygghet och förtroende. Du ska veta att du får ett rättvist och marknadsmässigt pris, att produktionsprocesser håller högsta tänkbara kvalitet, att material vi använder följer miljöstandard och att vi levererar när vi ska. Att allt går schysst till helt enkelt. Nu vill vi förmedla lite trygghet till dig:

Medlem i Svensk Branschförening Profil & Reklamartiklar (SBPR)
Medlemsskapet i SBPR garanterar dig en erkänd kompetens från oss. Föreningen ställer ekonomiska, etiska och generella kompetenskrav av oss medlemmar. Bara de bästa och ekonomiskt stabila företagen får ett medlemskap i SBPR.

Långsiktighet och rekommendationer
Vi har aldrig jobbat med uppsökande försäljning i någon större utsträckning. Istället bygger vår framgång på kunders rekommendationer och våra nätverk. Vi har flera kunder sedan mer än 35 år tillbaka och tusentals andra kunder, varav merparten återkommer. Det gör de för att de vet att vi alltid gör vårt yttersta och jobbar på tills de är helt nöjda.

Stockholm Event Network
Screenbolaget är rekommenderad leverantör uppfyller de kravkriterier som Stockholm Stad ställer genom Event Stockholm. Event Stockholm är en del av Stockholm stad.

Priser
Anledningen till att vi inte har några priser på vår hemsida är att vi inte är ett e-handelsföretag. Våra produkter är ofta komplexa och vi vill ha en dialog med våra kunder där vi börjar från grunden och pratar om era behov. Kanske det visar sig att det finns en bättre lösning för just er. Vi kommer inte alltid att vara billigast på marknaden, utan vi tror på långsiktighet och det uppnår man inte genom att dumpa priser och ge sig in i “priskrig”. Men vi har en prislista som vi följer och vi håller den prisnivå som krävs för att kunna bibehålla högre kvalitet och med hänsyn till miljön. Du kan hursomhelst vara förvissad om att vi inte kommer att ta överpriser, och gör man större affärer så tar vi en diskussion.

ISO certifierade
Vårt ledningssystem är certifierat enligt ISO 9001 (kvalitet) och ISO 14001 (Miljö). Detta är en naturlig fortsättning på vårt arbete som syftar till att göra Screenbolaget till ett tryggt och självklart val.

Korta fakta:
Screenbolaget är tilldelad högsta kreditvärdighet AAA
Högsta kreditrating av UC
Etablerades i nuvarande form 1982.
Screenbolaget är även anslutna till:

» Grafiska Fackförbundet
» FESPA (Screentryckareföreningen)

Produktion ska ske utan onödigt resursslöseri eller annan negativ inverkan på den biologiska mångfalden och vår omgivning.

Alla är vi ansvariga för vår framtida miljö

-Vi erbjuder produkter med hög kvalitet och med hänsyn tagen till minsta möjliga miljöpåverkan.
-Genom vårt miljöarbete ökar vi miljömedvetenheten hos kunder, medarbetare och leverantörer.
-Våra miljömål hjälper oss i arbetet att ständigt minska vår miljöpåverkan.
-Vi följer gällande lagar och andra krav som vi berörs av.

Miljöarbete
Miljöarbetet prioriterar följande områden:

Leverantörer: De leverantörer till Screenbolaget, vilka aktivt arbetar för och med ett miljö- och arbetsfrämjande mål prioriteras. Produktionsprocesser och arbetsmiljöarbete hos de levererande företagen ska lägst uppfylla miljökrav, lagar och rekommendationer utsatta av myndigheter.

Produktion: Screenbolagets produktion ska kontinuerligt och i så stor utsträckning som möjligt arbeta med återanvändning av avfall, insamling och sortering av miljöfarliga medel samt återhållsamhet med energi såsom vatten och elkraft.

Medarbetare: På arbetsgivarens ansvar ska samtliga medarbetare vara medvetna och informerade om miljöpolicyn och hur denna påverkar det dagliga arbetet.

Miljöarbetet ska kontinuerligt fortgå och aldrig stanna av. I nätverket av leverantörer, kunder och samarbetspartners ska det vara en självklarhet att informera om nya miljö- och arbetsfrämjande medel och följa dessa i så stor utsträckning som möjligt.

Vårt ledningssystem för miljöarbete är certifierat enligt ISO 14001.

Screenbolaget tar sitt producentansvar och är anslutet till REPA registret.

Kontakt

Annette Ekström
Telefon: 08-545 27 335
annette@screenbolaget.se

Evalena Bäckstrand
08-545 27 337.
evalena@screenbolaget.se

Hittade du inte det du sökte?

Testa vår produktdatabas!

Du kommer att hitta det här. 66 0000 produkter!

Gå till databasen