HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Passion.

Med inspiration från sin farmors kök i Paris och en passion till mat har Danyel Couet skapat sina dyrbara såser.

Något saknas på steken.

De flesta matälskare vet att en god sås kan göra skillnaden mellan en god maträtt och en himmelskt god maträtt.

Premiärdeal:

Sju såser + kylväska, 249:-

En perfekt sommarpresent till dina medarbetare.

Dyrbara såser till din dyrbara personal. Ge bort en annorlunda och uppskattad sommargåva till dina anställda eller dina kunder. Sju såser + kylväska för 249 kr. Perfekt för sommarens grillning.

Bearnise, Aioli, Chili Cheese, Bearnaise Jalapeno, Sauce Picante…mmm…

Om Daniel
och idén bakom hans dyrbara såser.

Med inspiration från sin farmors kök i Paris och en passion till mat har Danyel Couet varit med och öppnat inte mindre än 20 restauranger de senaste 25 åren. Den senaste i raden är Allegrine som i år fick utmärkelsen, Bib Gourmand från Guide Michelin som är en av två restauranger i Sverige. Här serveras rätter med tydlig grund i det franska köket.

Under sin långa karriär har han fått många utmärkelser, bland annat OS-guld med svenska kocklandslaget. Han har också medverkat i Sveriges mästerkock, Kockarnas kamp och Sveriges yngsta mästerkock samt skrivit sex kokböcker.

Spela videoklipp

Kylväska på köpet!

7 såser + kylväska

249:-

Moms tillkommer. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Beställ ditt såspaket idag!

Detta erbjudande vänder sig endast mot företag och organisationer. Såserna levereras med kylbil inom två veckor efter beställning.  Fraktfritt inom tullarna i Stockholm, övriga delar av Stockholm fördelaktiga leveranspriser. Ni kontaktas av leverantören för leveransinformation och fraktpriser innan bindande beställning om leveransen ska ske utanför tullarna eller i övriga landet.