Produkter efter behov

Kundevent

Kundevent

Hos oss hittar du allt du behöver för ett lyckat kundevent. Vi ser till att allt blir enhetligt och följer ert företags profil. Här nedan är några exempel på produkter man kan tänkas behöva:

Kundevent

Rollups

Klassisk och effektiv displayprodukt med utbytbara bildvåder. Sätt ihop flera för en bakgrund. Lätta att transportera och sätta upp.

Textilväggar

Varför bygga monter eller bära med dig tunga väggar när det finns tyg. Vi har en mängd smarta lösningar där du enkelt bygger upp imponerande bildväggar på mässan eller tar med mindre bildväggar på t.ex. butiksevent. Allt är portabelt och smidigt och kvalitén på trycket är fantastiskt!

Mässdiskar

Bord som samtidigt fungerar som transportväskor. Du byter enkelt bildvåderna och kan därigenom använda dom för olika ändamål.

Profilkläder

Se till att personalen är enhetligt och snyggt klädd. Våra leverantörer hänger med i trenderna och producerar textilen under schyssta förutsättningar. Tryck ditt budskap eller er logga eller låt oss brodera märkningen för ett exklusivare intryck.

Giveaways

Perfekt att ha till hands vid mässor eller på lager i butiken/kontoret. Alltifrån enklare giveaways som te.x. pennor, godis, ballonger och logoband till finare presentreklam.

Broschyrställ

Enkla och kompakta hopfällda, samlar dina trycksaker snyggt och du kan låta dem ligga kvar när du fäller ihop. Smart och smidigt!

Namnbrickor

Propert, snyggt och personligt. Förse eventpersonalen med namnbrickor som ger ett seriöst intryck. Vi har en mängd modeller att välja mellan.

Broschyrer

Snygga, proffsiga broschyrer ger ett gott intryck och uppskattas av många. I denna digitala tidsålder sticker man nästan ut med trycksaker. Vi kan trycka allt från små upplagor i digitaltryck som anpassas och kan tryckas upp efter behov. Vi kan även trycka tusentals exemplar för större distribution i offset.

Tält & flaggor

Möt dina kunder utomhus. Vi har flera olika tält och flaggor som gör att ditt varumärke verkligen syns.  Komplettera med en disk.

Ring oss idag!

08-781 04 00