Gåvor med klass.

Här hittar du gåvokort med produkter från både välkända och varumärken såväl som nya trendiga: Bodum, Urbanista, DORRE Home, Gynning Design, Champion, Boncoca, Swedish Fika, Mi Xiaomi, Vargen & Thor, Smeg, Saluhall, Elscooter Sweden, Tefal m.fl.

Mottagaren väljer själv bland kvalitetsprodukter.

Only Gifts gåvokort har många välkända och heta varumärken i sitt sortiment. Du beställer korten och delar ut till dina anställda. Sedan löser vi och mottagaren resten. Enklare kan det inte bli!

Kortet finns i valörena: 275:- 450:- 625:- 1000:- 1250:- 6250:-

Man kan även välja ett valfritt belopp (specialbeställning).

Gåvan som mottagaren väljer levereras inom 2 veckor. Mottagaren registrerar själv sitt val på hemsidan med koden som finns angiven på gåvokortet.

Gåvokortet fungerar som ett presentkort där man har flera möjligheter. Mottagaren kan välja en gåva enligt beloppet på mottaget gåvokort eller välja flera gåvor där summan blir enligt beloppet. De kan också välja en större gåva/gåvor och enkelt betala mellanskillnaden i kassan. De kan även välja att skänka din gåva till Barncancerfonden om de inte hittar något som faller i smaken.

Utforska urvalet.

På inlösensidan onlygifts.se kan mottagaren i lugn och ro välja bland hundratals produkter uppdelat på kategori, varumärke eller prisklass. Om personen i fråga önskar köpa en dyrare produkt så kan han eller hon lägga till mellanskillnaden. Om det blir pengar över på kortet så kan man skänka till Barncancerfonden.

Kolla in utbudet på onlygifts.se så som mottagaren ser det innan du bestämmer dig för Only Gifts-korten.

Beställ dina gåvokort här.

Detta är endast en förfrågan, vi kontaktar dig och sedan får du en sedvanlig offert.

79:- tillkommer på varje kort för hantering och frakt.

Alla priser är exklusive moms. Vi reserverar oss för ev. felaktigheter på sidan.