HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Racing & Rally på Solvalla 5-6 september

Dela

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Den 5-6 september blir det fest för alla motorsportsentusiaster. Solvalla förvandlas till Sveriges största motorstadion och du har möjlighet att uppleva racing på högsta nivå. Det blir en folkfest och en riktigt happening även för de som inte är så intresserade.

Screenbolaget sponsrar sedan flera år Westcoast Racing i STCC-serien och vi är glada och stolta över att leverera material till Solvalla denna helg.

 

Mer information:

Missa inte årets motorsportevenemang i Stockholm – se Fredrik Ekblom, Thed Björk och Richard Göransson möta den nya generationen förare: Andreas Wernersson, Philip Forsman, Mattias Lindberg, Erik Jonsson och den finländska supertalangen Emma Kimiläinen! Det är årets näst sista tävling och mycket står på spel.

Nytt för i år är att rallycrossen gör sitt intåg på Sveriges främsta travarena när RallyX kör sin stora final för året – det nya RallyX-mästerskapet bjuder på bilar med 600 hästkrafter under huven, fyrhjulsdrift och acceleration i klass med F1-bilar. Det blir korta explosiva heat med mycket närkontakt när årets mästare i Supercar- och Supercar Lites-klasserna ska koras.

På lördagen går årets näst sista STCC-tävling av stapeln och FINAL i RallyX!

Dessutom blir det V8 Thunder Cars, amerikanska muskelbilar som ska trängas mellan murarna på Solvalla, och Clio Cup, svensk racings verkliga talangfabrik.

 

Till STCC’s webbplats

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vinn biljetter till evenemang och få erbjudanden.

Mer läsning

Uncategorized

Lestrup Racing Team STCC vinnare!

Rob Huff tog hem den prestigefyllda förartiteln i 2020 STCC TCR Scandinavia och Lestrup Racing Team vann team-mästerskapet efter en extremt spännande säsongsfinal på Knutstorp

Nyheter

Se filmen om Screenbolaget & Realtryck!

Vi har en liten film som ger en bild av hur bolaget fungerar idag och lite allmänna tankar om tryckeribranschen 2020. I filmen berättar VD