Vi söker en innesäljare som gillar när det går undan.

Dela

Screenbolaget söker innesäljare inom display och dekor.

Som innesäljare på Screenbolaget är du ansvarig för hela processen, från offert till leverans. Till största delen tar du hand om inkommande förfrågningar från kunder. Tjänsten kräver att du är strukturerad, kunnig om material och teknik samt serviceminded och stresstålig.

Vi vill vi att du har några års branscherfarenhet från storformat och displaysystem. Du kommer bl.a. att jobba med displaysystem, skyltar, bildekor, storformat, vepor och banderoller.

Du är en självgående problemlösare som har lätt att samarbeta med både kunder och kollegor.

Om du känner att du passar in på beskrivningen ovan så kan vi erbjuda dig ett stimulerande arbete på ett av Sveriges ledande profilreklamföretag. Vi satsar på att ligga i framkanten av den tekniska utvecklingen och jobbar alltid med den senaste tekniken.  Vardagen kännetecknas av ett högt tempo i en dynamisk miljö.

Screenbolaget är ett etablerat, stabilt och lönsamt företag. Vi erbjuder fräscha arbetslokaler, bra lön och förmåner som friskvårdsbidrag och Rikskuponger.

För mer information om bolaget och vår verksamhet se www.dev.screenbolaget.se

Välkommen med din skriftliga ansökan!

Ansökan med personligt brev och CV skickas till:

rekrytering@dev.screenbolaget.se

Skriv ”Ansökan PL” i ämnesraden

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vinn biljetter till evenemang och få erbjudanden.

Mer läsning

Nyheter

Ledig tjänst: Sömmerska/skräddare

Vi söker en ny medarbetare till vår sömnadsavdelning. Du kommer främst att arbeta med efterbearbetning av olika profilprodukter vilket innebär sömnad av tex. flaggor, bildvåder,