Butiksinspiration

BUTIK
Låt oss hjälpa dig skapa rätt känsla

Ska du öppna en butik? Grattis, vad roligt. Du har säkert en vision om hur butiken ska se ut och kännas. Vi har allt det du behöver för att förverkliga visionen. Eller ska du kanske piffa upp din gamla butik?

Oavsett ditt syfte så har vi samlat ett axplock av produkter som brukar användas i butiker.

Butiksdekor

Med foliedekor och fototapeter kan du skapa fantastiska inredningsdetaljer med små medel. Allt från dekor av hela väggar till små detaljer. Sen får du inte glömma att dekorera firmabilen.

Skyltar

Vi kan leverera alla typer av skyltar; från butiksskyltar, till specialgjorda utskurna logos och  bokstäver i frigolit, plast eller plexi och trottoarpratare.

Golvdekor/mattor

Golvet är en ofta förbisedd detalj som kan påverka helheten mycket. Använd dekor för att inreda ett rum eller framhäva detaljer och led kunderna rätt. Perfekt för kampanjer!

Broschyrer, affischer och visitkort

Även om vi lever i en digital värld hänger de klassiska trycksakerna med ännu. Vi erbjuder broschyrer, produktblad, flyers, kuponger, visitkort och affischer.

Fönsterdekor

Ligger din butik/kontor längs ett stråk där det rör sig folk? Har du stora skyltfönster? Ja, då är det ju självklart att du ska dekorera dina fönster. Kanske vill du visa upp ditt utbud, promota en kampanj eller kanske vill du ha ett diskret insynsskydd. Vad än dina  behov är kan vi ordna det.

Kläder med tryck/brodyr

En viktig detalj i butiken är att de som representerar ert företag är propert och enhetligt klädda på ett sätt som  är i linje med er grafiska profil.  Vi trycker och broderar på kläder som är särskilt anpassade för märkning och som lagerförs i stora volymer. I vår stora databas hittar du garanterat de kläder du söker.

Kampanjmaterial POS

Vi kan erbjuda hyllvippor, mobiler och annat som kan övertyga eller vägleda kunden innan köpbeslut.

Butikspelare/popups

Butikspelare för att promota särskilda produkter eller vägleda kunder.

Prata butik
med oss!

Skriv in dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig. Sen börjar vi bolla idéer och lägger fram förslag som passar just dina behov. Du kan välja här nedan vad du främst är intresserad av så kommer det till rätt person.