HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Vepor

Vepor

Vepor används i många olika sammanhang och är ofta en viktig del i en marknadsföringskampanj. Vepan är en produkt som starkt etablerat sig som en av våra specialiteter i produktionen. Använd fasaden för dina reklambudskap med fasadbilder. Vi har egen tillverkning i Stockholm och kan snabbt leverera stora upplagor.

Vepor för dekor.
Dölj en tråkig vägg med en vepa som fästs snabbt och enkelt med kardborre. Tygväggar är något som är mer praktiskt och smartare än tapeter och färg i många fall.

 

Kontakta oss idag för en diskussion!

Om vepor

Vi trycker veporna själva i vår moderna produktionsanläggning i Stockholm. Genom att vi har kontroll på hela produktionskedjan är vi snabba och flexibla. Om något skulle bli fel så trycker vi om direkt, något som kan bli problematiskt om man jobbar med underleverantörer. Det är dock sällan det blir, vi har en kvalitetssäkrad produktion och vårt ledningssystem är certifierat enligt ISO 9001. Vi har tillverkat hundratusentals tygvepor till några av Sveriges mest kända varumärken sedan början av 90-talet. Du har säkert sett dem på lyktstolpar på infartsvägarna i storstäderna vid de stora evenemangen.

Tygvepor kan tillverkas i en mängd olika varianter. De kan också tillverkas av en mängd olika typer av tyg som är anpassade efter just den miljön där du tänkt använda dem.

Fasadvepor som fasadreklam -reklamvepa

Fasadvepor eller fasadbilder är ett media som ger en stor impact på t.ex. byggnadsställningar och husväggar. Genom att svetsa ihop flera tygvåder kan man täcka in en hel stor fastighet om man vill.

Hängande vepor som ljuddämpande inredning

Även i stora kontorshus kan vepor användas som inredning och som ett verktyg för att få ned ljudnivån i inomhusmiljöer. Tråkiga väggar kan få nytt liv med snygga och fantasifulla mönster som enkelt kan bytas ut.

Du kanske även ska titta på banderoller.

Kontakta oss idag för en diskussion!

Läs mer om vepan på Wikipedias sida.

Varför Screenbolaget?

Varför välja Screenbolaget?

Egen produktion

Vi har en egen toppmodern maskinpark där vi har fullständig kontroll över alla steg i produktionen. Vi tar fullt ansvar och kan snabbt justera produktionen.

Snabba leveranser

Vi har alltid varit kända för snabba och pålitliga leveranser. Inom Stockholmsområdet kan vi leverera under dagen i vissa fall och dagen efter order om det så krävs.

Nöjdkundgaranti

Vi ger oss inte förrän vår kund är fullständigt nöjd. Vi är vana vid att möta höga krav, och det är det här som är en del av förklaringen till att vi är kvar efter ca 40 år i branschen.

Visste du att vi även har presentreklam och textil?

Om inte så kan du kika här.

Prova vår databas!

Sök bland över 74 000 profilprodukter i vår produktdatabas. Textil och presentreklam.
Klicka här

Kontakt

Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331

Gåvokort — den smarta julklappen till medarbetarna.

Mottagaren väljer själv sin julklapp och vi sköter resten.