HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Vepor

Vepor

Inom- och utomhusvepor.
Vepor används i många olika sammanhang och är ofta en viktig del i en marknadsföringskampanj. Vepan är en produkt som starkt etablerat sig som en av våra specialiteter i produktionen. Använd fasaden för dina reklambudskap med fasadbilder. Vi har egen tillverkning i Stockholm och kan snabbt leverera stora upplagor.

Vepor för dekor.
Dölj en tråkig vägg med en vepa som fästs snabbt och enkelt med kardborre. Tygväggar är något som är mer praktiskt och smartare än tapeter och färg i många fall.

 

Kontakta oss idag för en diskussion!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Fakta om vepor

Vi trycker veporna själva i vår moderna produktionsanläggning. Genom att vi har kontroll på hela produktionskedjan är vi snabba och flexibla. Om något skulle bli fel så trycker vi om direkt, något som kan bli problematiskt om man jobbar med underleverantörer.

Tygvepor kan tillverkas i en mängd olika varianter. De kan tillverkas av en mängd olika typer av tyg som är anpassade efter just den miljön där du tänkt använda dem.

Fasadvepor som fasadreklam

Fasadvepor eller fasadbilder är ett media som ger en stor impact på t.ex. byggnadsställningar och husväggar. Genom att svetsa ihop flera tygvåder kan man täcka in en hel stor fastighet om man vill.

Hängande vepor

Du har säkert sett dem på lyktstolpar på infartsvägarna i storstäder. Även i stora kontorshus kan vepor användas som inredning och som ett verktyg för att få ned ljudnivån i inomhusmiljöer. Tråkiga väggar kan få nytt liv.

Du kanske även ska titta på banderoller.

Kontakta oss idag för en diskussion!

Varför Screenbolaget?

Varför välja Screenbolaget?

Egen produktion

Vi har en egen toppmodern maskinpark där vi har fullständig kontroll över alla steg i produktionen. Vi tar fullt ansvar och kan snabbt justera produktionen.

Snabba leveranser

Vi har alltid varit kända för snabba och pålitliga leveranser. Inom Stockholmsområdet kan vi leverera under dagen i vissa fall och dagen efter order om det så krävs.

Nöjd kund garanti

Vi ger oss inte förrän vår kund är fullständigt nöjd. Vi är vana vid att möta höga krav, och det är det här som är en del av förklaringen till att vi är kvar efter ca 40 år i branschen.

Visste du att vi även har presentreklam och textil?

Om inte så kan du kika här.

Prova vår databas!

Sök bland över 65 000 profilprodukter i vår produktdatabas. Textil och presentreklam.
Klicka här

Kontakt

Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Peder Woxblom, 08-556 327 45