HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Golvdekor

Som komplement till övrig butiksreklam är golvdekor oslagbar. I bruset av all information står sig golvet som en relativt ostörd reklamplats.

Golvdekoren är av kampanjkaraktär och står sig i upp till 6 månader. Dekoren passar utmärkt i miljöer som tågstationer, butiker, flygplatser m.m.

Golvdekor har ett oerhört stort uppmärksamhetsvärde i butiker och offentliga miljöer. Golvet är ofta en outnyttjad yta som rätt använt kan dirigera dina kunder rätt och öka försäljningen i butik.

Produktionsteknik
Vi ser till att din grafik för din golvdekor blir av högsta kvalitet. Det säkerställs genom välutbildad personal och modern maskinpark strax utanför Stockholm City. Golvdekoren produceras genom digitalprintning, screentryck eller offsettryck. Anpassat beroende på användningsområde och livslängd på kampanjen.

Se även asfaltsdekor och mattor med tryck.

Sökbegrepp: Golvdekor, golvdekaler, golvdekal,

Varför Screenbolaget?

Varför välja Screenbolaget?

Egen produktion

Vi har en egen toppmodern maskinpark där vi har fullständig kontroll över alla steg i produktionen. Vi tar fullt ansvar och kan snabbt justera produktionen.

Snabba leveranser

Vi har alltid varit kända för snabba och pålitliga leveranser. Inom Stockholmsområdet kan vi leverera under dagen i vissa fall och dagen efter order om det så krävs.

Nöjdkundgaranti

Vi ger oss inte förrän vår kund är fullständigt nöjd. Vi är vana vid att möta höga krav, och det är det här som är en del av förklaringen till att vi är kvar efter ca 40 år i branschen.

Visste du att vi även har presentreklam och textil?

Om inte så kan du kika här.

Prova vår databas!

Sök bland över 74 000 profilprodukter i vår produktdatabas. Textil och presentreklam.
Klicka här

Kontakt

Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331

Gåvokort — den smarta julklappen till medarbetarna.

Mottagaren väljer själv sin julklapp och vi sköter resten.