Golvdekor

Ge din marknadsföring en nyskapande twist med våra imponerande golvdekorer. Som mediakanal har det stora fördelar med att förmedla ditt budskap i rörelse och på rätt plats.

Som komplement till övrig butiksreklam är golvdekor oslagbar. I bruset av all information står sig golvet som en relativt ostörd reklamplats.

Golvdekoren är av kampanjkaraktär och står sig i upp till 6 månader. Dekoren passar utmärkt i miljöer som tågstationer, butiker, flygplatser m.m.

Några av fördelarna med golvdekor:

Direkt uppmärksamhet: Golvdekorer är en plats där dina kunder och besökare inte kan undvika att titta. De riktar sig direkt mot ögonen och fångar uppmärksamheten omedelbart.

Kreativ frihet: Anpassa dina golvdekorer med ditt företags logotyp, grafik och budskap. Du har fullständig kreativ frihet att uttrycka din unika stil och varumärkesidentitet.

Innovativt uttryck: Golvdekorer bryter med konventionella marknadsföringsmetoder och ger ditt budskap en innovativ och minnesvärd inramning.

Interaktion: Dina kunder kan gå på och runt dina golvdekorer, vilket skapar en interaktiv upplevelse. Detta engagerar kunderna och får dem att interagera med ditt varumärke på ett sätt som andra medier inte kan.

Ökad försäljning: Använd golvdekorer strategiskt i butiker och utställningslokaler för att markera särskilda erbjudanden, produkter eller vägleda kunder till specifika områden. Det kan resultera i ökad försäljning och konvertering.

Snabb och enkel installation: Våra golvdekorer är enkla att applicera och ta bort, vilket gör dem praktiska för temporära kampanjer och evenemang.

Mångsidighet: Golvdekorer kan användas både inomhus och utomhus och fungerar på olika ytor, inklusive trä, betong och keramik.

Miljövänliga alternativ: Vi erbjuder miljövänliga tryckmetoder och materialval, vilket hjälper dig att minska din miljöpåverkan.

Skapa minnesvärda ögonblick: Golvdekorer kan användas för att skapa minnesvärda ögonblick och förmedla budskap eller berättelser som stannar hos kunderna.

Maximera varumärkesexponering: Placera dina golvdekorer i strategiska platser där dina kunder rör sig mest. Det ger ditt varumärke maximal exponering och ökar medvetenheten om din verksamhet.

Ta ditt marknadsföringsbudskap till nya nivåer med våra anpassningsbara golvdekorer. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss hjälpa dig att skapa en innovativ och minnesvärd marknadsföringskampanj med våra golvdekorer.

Golvdekor har ett oerhört stort uppmärksamhetsvärde i butiker och offentliga miljöer. Golvet är ofta en outnyttjad yta som rätt använt kan dirigera dina kunder rätt och öka försäljningen i butik.

Produktionsteknik
Vi ser till att din grafik för din golvdekor blir av högsta kvalitet. Det säkerställs genom välutbildad personal och modern maskinpark strax utanför Stockholm City. Golvdekoren produceras genom digitalprintning, screentryck eller offsettryck. Anpassat beroende på användningsområde och livslängd på kampanjen.

Se även asfaltsdekor och mattor med tryck.

Sökbegrepp: Golvdekor, golvdekaler, golvdekal,

Kontakt

Christian Ahlberg, 08-545 27 331
Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331
Jovan Murad, 08-556 327 72

Vill du bli kontaktad?

Du kan även ringa oss på 08-781 04 00