HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Bildekor Beefeater

Bildekor

Bildekor, permanent eller för temporära kampanjer. Idag har det blivit mer en regel att dekorera företagets fordon. En effektivare reklamplats är svår att hitta. Vi utför foliering och helfoliering på alla typer av fordon.

Screenbolaget har förtroendet att dekorera Taxi Kurirs samtliga bilar i Stockholm sedan många år tillbaka. Vi är sedan våren 2022 certifierade på den högsta nivån i 3M’s kvalitetsprogram 3M Select. 3M Select Graphic Specialist Gold innebär att våra dekoratörer är välutbildade och har klarat högt ställda krav som i sin tur garanterar kvalitén på våra dekorjobb.

 

Vi har gjort bildekor sedan 80-talet och våra noggranna dekoratörer ser till att överträffa dina förväntningar. Om du vill ha lite diskretare utformning gör vi mindre dekaler, exempelvis med din logo och telefonnummer, som vi placerar på strategiska ställen. Om du vill ha något riktigt uppseendeväckande så gör vi en helfoliering. En bildekor ska komplettera din övriga profilering och kan faktiskt ses som en del av dina mediekanaler.

Mer om bildekor

Bildekor för företagets bilar. Vi dekorerar alla typer av bilar, lastbilar, taxi och små lastbilar.
Vår erfarna personal är välutbildad och noggranna vilket garanterar högsta kvalitet på våra dekorjobb. Vi kan ordna allt från små dekorer och loggor till helfolierade bilar. De flesta i vår personal har även gått ett certifieringsprogram för 3M’s folier vilket gör att vi kan lämna en unik garanti på alla jobb. Vi kan även göra design och designförslag på bildekor. Kom in med din idé så förverkligar vi den.

Olika typer av bildekor:
Att foliera hela bilen med dekor är uppseendeväckande och ger en häftig effekt som sticker ut. Den andra ytterligheten är att dekorera fordonet med sparsam dekor på ett strategiskt ställe. Kanske bara en diskret logotyp på nedre delen av bildörren eller på bagageluckan. Vi kan hjälpa er med rätt design för just er, eller om ni har en egen designer ger vi råd så att ni får en bildekor som passar just era bilar.

Val av färger:
Vi kan anpassa bildekoren efter fordonets färg eller så skapar vi ett helt nytt utseende med helfoliering. Vi kan trycka detaljerat och högkvalitativt tryck på era produkter eller något annat.

Hållbarhet:
Även om våra dekoratörer är duktiga, certifierade samt att vi jobbar med de bästa materialen så slits bildekor naturligt av tvätt och av kyla, väta, sol, vägsalt etc. Ju mer detaljerad och små detaljer som är utskurna, desto svårare blir det att hålla bildekoren hel och fräsch. Ska bildekoren göras för en kortare kampanj går det fint med små detaljer, men ska dekoren hålla en längre tid kan det vara smart att tänka på designen redan från början och se till att den blir hållbar. Ta en diskussion med oss så guidar vi dig rätt.

Se även lastbilsdekor och båtdekor.

Varför Screenbolaget?

Varför välja Screenbolaget?

Egen produktion

Vi har en egen toppmodern maskinpark där vi har fullständig kontroll över alla steg i produktionen. Vi tar fullt ansvar och kan snabbt justera produktionen.

Snabba leveranser

Vi har alltid varit kända för snabba och pålitliga leveranser. Inom Stockholmsområdet kan vi leverera under dagen i vissa fall och dagen efter order om det så krävs.

Nöjdkundgaranti

Vi ger oss inte förrän vår kund är fullständigt nöjd. Vi är vana vid att möta höga krav, och det är det här som är en del av förklaringen till att vi är kvar efter ca 40 år i branschen.

Visste du att vi även har presentreklam och textil?

Om inte så kan du kika här.

Prova vår databas!

Sök bland över 74 000 profilprodukter i vår produktdatabas. Textil och presentreklam.
Klicka här

Kontakt

Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331