HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Lastbilsdekor

Enkel loggning eller heldekor av dina lastbilar och bussar! Här pratar vi om kostnadseffektiv marknadsföring med det mest mobila och rörliga mediet av dem alla.

Vi producerar och monterar efter dina önskemål.

Vi är sedan våren 2022 certifierade på den högsta nivån i 3M’s kvalitetsprogram 3M Select. 3M Select Gold innebär att våra dekoratörer är välutbildade och har klarat högt ställda krav som i sin tur garanterar kvaliteten på våra dekorjobb.

 

Lastbilar och bussar har en stor yta som reklambärare. Varför inte utnyttja denna yta som rullar omkring och exponeras för tusentals människor. Vi gör även design och designförslag.

Vi har även bildekor och båtdekor.

Varför Screenbolaget?

Varför välja Screenbolaget?

Egen produktion

Vi har en egen toppmodern maskinpark där vi har fullständig kontroll över alla steg i produktionen. Vi tar fullt ansvar och kan snabbt justera produktionen.

Snabba leveranser

Vi har alltid varit kända för snabba och pålitliga leveranser. Inom Stockholmsområdet kan vi leverera under dagen i vissa fall och dagen efter order om det så krävs.

Nöjdkundgaranti

Vi ger oss inte förrän vår kund är fullständigt nöjd. Vi är vana vid att möta höga krav, och det är det här som är en del av förklaringen till att vi är kvar efter ca 40 år i branschen.

Visste du att vi även har presentreklam och textil?

Om inte så kan du kika här.

Prova vår databas!

Sök bland över 74 000 profilprodukter i vår produktdatabas. Textil och presentreklam.
Klicka här

Kontakt

Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331