HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Asfaltsdekor

Asfaltsfolie

Upptäck möjligheterna med asfaltsfolie. Denna dekal är extremt väder- och slitagetålig och lämpar sig för större dekorationer av t.ex. trottoarer och gångvägar. Andra användningsområden är i trappor, butiker, mässhallar etc. Det finns i stort sett inga begränsningar på vad man kan göra vad gäller motiv, färger och form.

2017 dekorerade vi den stora trappan utanför Friends Arena med Sverigeflaggan.

På Guldbollengalan hösten 2007 rullade vi ut över 100 m folie utanför Globen för Aftonbladets räkning. Denna fungerade som en jättelik röd matta och blev mycket uppmärksammad.

Uppmärksamhetsvärdet på denna produkt är mycket högt och är något för dig som vill göra något extra vid events.

Se även golvdekor.

Asfaltsfolie tillverkas av ett otroligt slitstarkt material och ger en uppmärksamhet som är enorm. Perfekt för tillfälliga evenemang eller permanenta installationer. Asfaltsfolie är perfekt som vägvisare på allmänna platser eller i köpcentrum, torg etc. Dekoren går även att använda i köpcentrum och på idrottsanläggningar. Den är lätt att ta bort och lämnar inga spår efter sig. Prova asfaltsfolie i nästa kampanj som komplement till övrig marknadsföring.

Varför Screenbolaget?

Varför välja Screenbolaget?

Egen produktion

Vi har en egen toppmodern maskinpark där vi har fullständig kontroll över alla steg i produktionen. Vi tar fullt ansvar och kan snabbt justera produktionen.

Snabba leveranser

Vi har alltid varit kända för snabba och pålitliga leveranser. Inom Stockholmsområdet kan vi leverera under dagen i vissa fall och dagen efter order om det så krävs.

Nöjdkundgaranti

Vi ger oss inte förrän vår kund är fullständigt nöjd. Vi är vana vid att möta höga krav, och det är det här som är en del av förklaringen till att vi är kvar efter ca 40 år i branschen.

Visste du att vi även har presentreklam och textil?

Om inte så kan du kika här.

Prova vår databas!

Sök bland över 74 000 profilprodukter i vår produktdatabas. Textil och presentreklam.
Klicka här

Kontakt

Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331