HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Visitkort

Visitkort är en klassisk produkt som vi trycker i vår moderna digitaltryck för högsta kvalitet. Hos oss kan du få dina visitkort helt enligt önskemål. Glatta, matta, tjocka, tunna, färgglada, sobra? 100 stycken, 10 000 stycken? Vi ordnar era visitkort!

Vi tillverkar visitkort med en av de vassaste maskinerna på marknaden. Allt för att uppnå högsta tänkbara kvalitet på dina visitkort. Vi guidar dig rätt och hjälper dig med val av papperskvalitet etc. Vi ser till att dina visitkort speglar ditt företag och lämnar ett professionellt intryck.

Det finns mycket att tänka på när man utformar sitt visitkort. Att det följer företagets grafiska profil är självklart för de allra flesta idag. Men faktorer som tryckteknik och papperskvalitet kan vara de detaljer som avgör intrycket. Ska det vara i färg, ska det vara relieftryck eller ska det vara ett visst papper? Det här är detaljer som vi hjälper dig i samråd med er designer. Har ni ingen designer hjälper vi er med utformningen. Kanske vill ni även ha visitkortshållare för bordet eller en modell för den resande representanten.

Tänk utanför boxen!
Visitkorten kan även användas som rabattkuponger på mässor och vid event. Kanske en kort beskrivning av er verksamhet på baksidan och en QR-kod till en specifik webbsida.

Kuriosa om visitkort:
Som med det flesta kan man spåra användandet av visitkort till det gamla Kina. I vår del av världen, d.v.s. Europa, kan man hitta bevis på att det funnits visitkort sedan 1500-talet. Visitkortet markerade ett besök och har att göra med ett invecklat system med artighetsvisiter. Genom diverse förkortningar kunde syftet med besöket markeras på visitkortet.

Att gå på visit var något man gjorde inom medelklassen och överklassen långt in på 1900-talet. Med tiden kom visitkorten att användas av affärsmän som representerade företag där personens kontaktuppgifter och titel tydligt framgick. Även om visitkort inte används lika flitigt idag som för 30 år sedan är visitkortet en produkt som troligtvis kommer att stanna då det signalerar seriositet.

Idag finns det olika storleksstandarder på visitkorten beroende på var i världen du befinner dig.

Källan till kuriosafakta: Wikipedia

 

Se även broschyrer och vår sida där vi samlat saker man kan behöva för mässan.

 

Varför Screenbolaget?

Varför välja Screenbolaget?

Egen produktion

Vi har en egen toppmodern maskinpark där vi har fullständig kontroll över alla steg i produktionen. Vi tar fullt ansvar och kan snabbt justera produktionen.

Snabba leveranser

Vi har alltid varit kända för snabba och pålitliga leveranser. Inom Stockholmsområdet kan vi leverera under dagen i vissa fall och dagen efter order om det så krävs.

Nöjdkundgaranti

Vi ger oss inte förrän vår kund är fullständigt nöjd. Vi är vana vid att möta höga krav, och det är det här som är en del av förklaringen till att vi är kvar efter ca 40 år i branschen.

Visste du att vi även har presentreklam och textil?

Om inte så kan du kika här.

Prova vår databas!

Sök bland över 74 000 profilprodukter i vår produktdatabas. Textil och presentreklam.
Klicka här

Kontakt

Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331