Visitkort

Visitkort är en klassisk produkt som vi trycker i vår moderna digitaltryck för högsta kvalitet. Hos oss kan du få dina visitkort helt enligt önskemål. Glatta, matta, tjocka, tunna, färgglada, sobra? 100 stycken, 10 000 stycken? Vi ordnar era visitkort!

Vi tillverkar visitkort med en av de vassaste maskinerna på marknaden. Allt för att uppnå högsta tänkbara kvalitet på dina visitkort. Vi guidar dig rätt och hjälper dig med val av papperskvalitet etc. Vi ser till att dina visitkort speglar ditt företag och lämnar ett professionellt intryck.

Det finns mycket att tänka på när man utformar sitt visitkort. Att det följer företagets grafiska profil är självklart för de allra flesta idag. Men faktorer som tryckteknik och papperskvalitet kan vara de detaljer som avgör intrycket. Ska det vara i färg, ska det vara relieftryck eller ska det vara ett visst papper? Det här är detaljer som vi hjälper dig i samråd med er designer. Har ni ingen designer hjälper vi er med utformningen. Kanske vill ni även ha visitkortshållare för bordet eller en modell för den resande representanten.

Tänk utanför boxen!
Visitkorten kan även användas som rabattkuponger på mässor och vid event. Kanske en kort beskrivning av er verksamhet på baksidan och en QR-kod till en specifik webbsida.

Kuriosa om visitkort:
Som med det flesta kan man spåra användandet av visitkort till det gamla Kina. I vår del av världen, d.v.s. Europa, kan man hitta bevis på att det funnits visitkort sedan 1500-talet. Visitkortet markerade ett besök och har att göra med ett invecklat system med artighetsvisiter. Genom diverse förkortningar kunde syftet med besöket markeras på visitkortet.

Att gå på visit var något man gjorde inom medelklassen och överklassen långt in på 1900-talet. Med tiden kom visitkorten att användas av affärsmän som representerade företag där personens kontaktuppgifter och titel tydligt framgick. Även om visitkort inte används lika flitigt idag som för 30 år sedan är visitkortet en produkt som troligtvis kommer att stanna då det signalerar seriositet.

Idag finns det olika storleksstandarder på visitkorten beroende på var i världen du befinner dig.

Källan till kuriosafakta: Wikipedia

 

Se även broschyrer och vår sida där vi samlat saker man kan behöva för mässan.

 

Kontakt

Christian Ahlberg, 08-545 27 331
Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331
Jovan Murad, 08-556 327 72

Vill du bli kontaktad?

Du kan även ringa oss på 08-781 04 00