Reklamflaggor & företagsflaggor

Vi levererar alla typer av flaggor; nationsflaggor, reklamflaggor, eventflaggor, företagsflaggor m.m. Vi erbjuder även bordsstandar och flaggspel. Hör av dig till oss med din förfrågan så berättar vi mer om möjligheterna.

Visa att ni är ett företag eller organisation med flaggan i topp! En företagsflagga med ert budskap är en tydlig, stolt och proffsig vägvisare. Reklamflaggor har använts i urminnes tider och är lika relevant idag. Reklamflaggors symbolvärde ska inte underskattas i dessa digitala tider. En fysisk markering utanför era lokaler eller framför mässan, på eventet eller under en kampanj är kraftfull kommunikation.

Reklamflaggor finns i flera kvalitéer bl.a. beroende på hur länge de ska sitta uppe. Vi trycker dem med färger och material som klarar tufft väder och vind.

Miniflaggor för bord
Vi kan även leverera bordsstandar för konferensbord, reception, kampanjer m.m.

Företagsflagga
Tryckta flaggor med er logotyp eller ert varumärke på en flagga av god kvalitet

Reklamflagga
Flaggor med era varumärken för kampanjer och events

Föreningsflagga
Alla föreningar med självaktning har ju så klart en egen flagga. Vi ordnar flaggorna för din förening som stolt kan vaja utanför era lokaler och/eller på idrottsarenan.

Andra typer av flaggor
Titta även på dessa komplement: Flaggspel, Beachflaggor, Flagstand och Bannerstand. 

Överkurs
Eftersom du sökt på flaggor så vet du troligen vad en flagga är, men det finns faktiskt en hel del intressanta fakta om flaggor för dig som är vetgirig. Läs mer om flaggor på Wikipedia.

Kontakt

Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331

Vill du bli kontaktad?

Du kan även ringa oss på 08-781 04 00