HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Företagsflagga reklamflaggor

Reklamflaggor & företagsflaggor

Vi levererar alla typer av flaggor; nationsflaggor, reklamflaggor, eventflaggor, företagsflaggor m.m. Vi erbjuder även bordsstandar och flaggspel. Hör av dig till oss med din förfrågan så berättar vi mer om möjligheterna.

Visa att ni är ett företag eller organisation med flaggan i topp! En företagsflagga med ert budskap är en tydlig, stolt och proffsig vägvisare. Reklamflaggor har använts i urminnes tider och är lika relevant idag. Reklamflaggors symbolvärde ska inte underskattas i dessa digitala tider. En fysisk markering utanför era lokaler eller framför mässan, på eventet eller under en kampanj är kraftfull kommunikation.

Reklamflaggor finns i flera kvalitéer bl.a. beroende på hur länge de ska sitta uppe. Vi trycker dem med färger och material som klarar tufft väder och vind.

Miniflaggor för bord
Vi kan även leverera bordsstandar för konferensbord, reception, kampanjer m.m.

Företagsflagga
Tryckta flaggor med er logotyp eller ert varumärke på en flagga av god kvalitet

Reklamflagga
Flaggor med era varumärken för kampanjer och events

Föreningsflagga
Alla föreningar med självaktning har ju så klart en egen flagga. Vi ordnar flaggorna för din förening som stolt kan vaja utanför era lokaler och/eller på idrottsarenan.

Andra typer av flaggor
Titta även på dessa komplement: Flaggspel, Beachflaggor, Flagstand och Bannerstand. 

Överkurs
Eftersom du sökt på flaggor så vet du troligen vad en flagga är, men det finns faktiskt en hel del intressanta fakta om flaggor för dig som är vetgirig. Läs mer om flaggor på Wikipedia.

Varför Screenbolaget?

Varför välja Screenbolaget?

Egen produktion

Vi har en egen toppmodern maskinpark där vi har fullständig kontroll över alla steg i produktionen. Vi tar fullt ansvar och kan snabbt justera produktionen.

Snabba leveranser

Vi har alltid varit kända för snabba och pålitliga leveranser. Inom Stockholmsområdet kan vi leverera under dagen i vissa fall och dagen efter order om det så krävs.

Nöjdkundgaranti

Vi ger oss inte förrän vår kund är fullständigt nöjd. Vi är vana vid att möta höga krav, och det är det här som är en del av förklaringen till att vi är kvar efter ca 40 år i branschen.

Visste du att vi även har presentreklam och textil?

Om inte så kan du kika här.

Prova vår databas!

Sök bland över 74 000 profilprodukter i vår produktdatabas. Textil och presentreklam.
Klicka här

Kontakt

Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331