Digitaltryck

Digitaltryck – tryckmetoden för dig som har bråttom och gör mindre upplagor.

Detta är en metod som under de senaste åren har börjat komplettera den traditionella trycktekniken offset i allt större utsträckning. Till skillnad från konventionella tryckmetoder överförs informationen i en helt digital process direkt från datamediet.

Digitaltryck är särskilt bra om man har t.ex. broschyrer där informationen ändras ofta. Då kan du trycka upp i mindre upplagor och bara trycka en ny version när något har ändrats.

Det finns också stora möjligheter när det gäller att personifiera budskapet. Med hjälp av variabeltryck kan man t.ex. få in mottagarens namn i följebrev, förutom att göra snygga kuvert med adresser och anpassade budskap. Det här är en enkel metod som ger ett professionellt intryck.

Några av de främsta fördelarna med digitaltryck är att tryckplåtar behöver inte användas samt att de dyra startkostnaderna försvinner. Snabba ändringar kan dessutom göras näst intill minuterna före tryck. Det är framförallt en snabb metod. Upplagan är klar för efterbearbetning och distribution direkt efter att den lämnat maskinen.

Digitaltryck lämpar sig för mindre upplagor och i produktioner med varierande innehåll. Där kan man använda sig av variabeltryck, d.v.s. trycksaker med adresser och t.ex. personifierade med adressatens namn från register i den löpande texten. Vi trycker A3+.

Vi trycker även på plast i små upplagor.

Exempel på produkter i småformat:

 Personifiera dina utskick med variabeltryck

Genom variabeltryck kan man anpassa budskapen efter målgrupp och möjligheterna är oändliga med digitaltryck.

Digitaltryck är framtidens metod för att producera tryckt material, välkommen in till oss så berättar vi mer om möjligheterna. Vi trycker även småformat på plast som är ett perfekt material för t.ex. butiksmaterial i fuktiga miljöer.

 

Läs mer om digitaltryck i Wikipedias artikel.

Kontakt

Christian Ahlberg, 08-545 27 331
Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331
Jovan Murad, 08-556 327 72

Vill du bli kontaktad?

Du kan även ringa oss på 08-781 04 00