HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Banderoller

Banderoller

En banderoll har en fantastisk impact för ditt budskap och de kan användas för att dölja och framhäva något i miljön runt ditt event. Med dagens teknik kan du få en väldigt hög tryckkvalitet med verklighetstrogna färger.

Mer om banderoller

Banderoller är ett av de mest effektiva kommunikationsmedierna när man pratar om point-of-view reklam.  Användningsområdet är stort; på events, vid byggen eller vid affärer, köpcentrum etc. På events är det vanligt att staket dekoreras. Perfekt för utförsäljningar, kampanjer och REA. Det här är även bra plats för sponsorer och ger även möjlighet att sälja reklamplatser vid byggen och evenemang. Banderoller görs i PVC-väv och kan sättas ihop med olika tekniker och skräddarsys för att få fram ditt budskap så tydligt som möjligt.

För utomhusbruk tillverkar vi banderollerna i mesh-väv som släpper igenom vinden. Välj att få din banderoll med dubbelsidigt eller enkelsidigt tryck och med eller utan öljetter. Vi har egen tillverkning och kan producera för snabb leverans.

Egen produktion

Produktionsteknik och material anpassas efter dina förutsättningar. Dina banderoller kan exempelvis digitalprintas, screentryckas eller databeskäras på material som PVC eller hålad banderollväv. Genom att vi har kontroll på hela produktionskedjan är vi snabba och flexibla. Om något skulle bli fel så trycker vi om direkt, något som kan bli problematiskt om man jobbar med underleverantörer.

Kontakta oss för en diskussion om hur just dina banderoller ska göras. Vi kan göra alla typer av banderoller för alla användningsområden och de tillverkas av material med hög kvalitet som ger lång livslängd. Banderollerna printas i moderna maskiner som ger hög tryck-kvalitet och med hög kapacitet. I vissa fall lönar det sig dock att screentrycka banderollerna.

Oavsett i vilket material banderollerna produceras eller hur den produceras så är det resultatet som räknas. Nedan listar vi de främsta faktorerna som styr hur vi producerar dem:

» användningsområde
» användningstid
» kvalitetsintryck

Fasadbanderoller

På fastigheter och byggställningar går det utmärkt att sätta upp fasadbanderoller. Oftast har de en hålväv (mesh) som minskar vindfånget.

Banderollställ

Det går också att sätta upp banderoller fristående med hjälp av banderollställ. Dessa är utmärkta vid t.ex. golftävlingar eller andra utomhusevent där det saknas något att montera dem på. Banderollställ finns i flera olika konstruktioner. Vi kan exempelvis erbjuda dig uthyrning av utrustning. Kontakta en säljare hos oss oss för mer information.

En annan produkt som du också kan överväga är vepor.

 

Besök vår temasida

Varför Screenbolaget?

Varför välja Screenbolaget?

Egen produktion

Vi har en egen toppmodern maskinpark där vi har fullständig kontroll över alla steg i produktionen. Vi tar fullt ansvar och kan snabbt justera produktionen.

Snabba leveranser

Vi har alltid varit kända för snabba och pålitliga leveranser. Inom Stockholmsområdet kan vi leverera under dagen i vissa fall och dagen efter order om det så krävs.

Nöjdkundgaranti

Vi ger oss inte förrän vår kund är fullständigt nöjd. Vi är vana vid att möta höga krav, och det är det här som är en del av förklaringen till att vi är kvar efter ca 40 år i branschen.

Visste du att vi även har presentreklam och textil?

Om inte så kan du kika här.

Prova vår databas!

Sök bland över 74 000 profilprodukter i vår produktdatabas. Textil och presentreklam.
Klicka här

Kontakt

Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331