Banderoller

En banderoll har en fantastisk impact för ditt budskap och de kan användas för att dölja och framhäva något i miljön runt ditt event. Med dagens teknik kan du få en väldigt hög tryckkvalitet med verklighetstrogna färger.

Mer om banderoller

Banderoller är ett av de mest effektiva kommunikationsmedierna när man pratar om point-of-view reklam.  Användningsområdet är stort; på events, vid byggen eller vid affärer, köpcentrum etc. På events är det vanligt att staket dekoreras. Perfekt för utförsäljningar, kampanjer och REA. Det här är även bra plats för sponsorer och ger även möjlighet att sälja reklamplatser vid byggen och evenemang. Banderoller görs i PVC-väv och kan sättas ihop med olika tekniker och skräddarsys för att få fram ditt budskap så tydligt som möjligt.

För utomhusbruk tillverkar vi banderollerna i mesh-väv som släpper igenom vinden. Välj att få din banderoll med dubbelsidigt eller enkelsidigt tryck och med eller utan öljetter. Vi har egen tillverkning och kan producera för snabb leverans.

Egen produktion

Produktionsteknik och material anpassas efter dina förutsättningar. Dina banderoller kan exempelvis digitalprintas, screentryckas eller databeskäras på material som PVC eller hålad banderollväv. Genom att vi har kontroll på hela produktionskedjan är vi snabba och flexibla. Om något skulle bli fel så trycker vi om direkt, något som kan bli problematiskt om man jobbar med underleverantörer.

Kontakta oss för en diskussion om hur just dina banderoller ska göras. Vi kan göra alla typer av banderoller för alla användningsområden och de tillverkas av material med hög kvalitet som ger lång livslängd. Banderollerna printas i moderna maskiner som ger hög tryck-kvalitet och med hög kapacitet. I vissa fall lönar det sig dock att screentrycka banderollerna.

Oavsett i vilket material banderollerna produceras eller hur den produceras så är det resultatet som räknas. Nedan listar vi de främsta faktorerna som styr hur vi producerar dem:

» användningsområde
» användningstid
» kvalitetsintryck

Fasadbanderoller

På fastigheter och byggställningar går det utmärkt att sätta upp fasadbanderoller. Oftast har de en hålväv (mesh) som minskar vindfånget.

Banderollställ

Det går också att sätta upp banderoller fristående med hjälp av banderollställ. Dessa är utmärkta vid t.ex. golftävlingar eller andra utomhusevent där det saknas något att montera dem på. Banderollställ finns i flera olika konstruktioner. Vi kan exempelvis erbjuda dig uthyrning av utrustning. Kontakta en säljare hos oss oss för mer information.

En annan produkt som du också kan överväga är vepor.

 

Besök vår temasida

Kontakt

Christian Ahlberg, 08-545 27 331
Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331
Jovan Murad, 08-556 327 72

Vill du bli kontaktad?

Du kan även ringa oss på 08-781 04 00