HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Affisch

Affischer

Vi gör alla typer av affischer i offset på plast eller papper.

En väl beprövad produkt som med rätt efterbehandling skapar precisa effekter. Vi producerar blanka, matta, reflexfria, vattenavvisande eller med de egenskaper du önskar.

Vilka är dina behov?

Valaffischer, konsertaffischer, utomhus eller inomhus oavsett användningsområde. Då fungerar ofta en helt vanlig affisch eller poster bra. Vill du höja hållbarheten kan vi trycka den på plast eller kartong. Önskar du en känsla av högre kvalité är kanske UV-lack, helt eller partiellt lösningen för dig.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Kategori Etiketter , ,

En affisch är verkligen en klassisk informationsbärare. Från bioaffischer till affischer som annonserar en kommande konsert eller evenemang. Det klassiska materialet att trycka en affisch är papper, men det går även att trycka på plast för bättre hållbarhet utomhus och i fuktiga miljöer. Man kan även laminera pappersaffischen för bättre hållbarhet i exempelvis en trottoarpratare.

En annan variant av affischer är ljuslådebilder.

Vi kan trycka affischer i mindre upplagor upp till flera tusen i offset genom vårt dotterbolag Realtryck. Vi kan även hjälpa till med distributionen av era affischer.

Varför Screenbolaget?

Varför välja Screenbolaget?

Egen produktion

Vi har en egen toppmodern maskinpark där vi har fullständig kontroll över alla steg i produktionen. Vi tar fullt ansvar och kan snabbt justera produktionen.

Snabba leveranser

Vi har alltid varit kända för snabba och pålitliga leveranser. Inom Stockholmsområdet kan vi leverera under dagen i vissa fall och dagen efter order om det så krävs.

Nöjd kund garanti

Vi ger oss inte förrän vår kund är fullständigt nöjd. Vi är vana vid att möta höga krav, och det är det här som är en del av förklaringen till att vi är kvar efter ca 40 år i branschen.

Visste du att vi även har presentreklam och textil?

Om inte så kan du kika här.

Prova vår databas!

Sök bland över 65 000 profilprodukter i vår produktdatabas. Textil och presentreklam.
Klicka här

Kontakt

Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Peder Woxblom, 08-556 327 45