Affischer

Affischer av alla typer. Vi trycker i offset på plast eller papper.

En väl beprövad produkt som med rätt efterbehandling skapar precisa effekter. Vi producerar blanka, matta, reflexfria och vattenavvisande affischer.

Vilka är dina behov?

Valaffischer, konsertaffischer, utomhus eller inomhus oavsett användningsområde. Då fungerar ofta en helt vanlig affisch eller poster bra. Höj hållbarheten genom att vi trycker den på plast eller kartong. Önskar du uppnå en känsla av högre kvalitet är kanske UV-lack (helt eller partiellt) lösningen för dig. Vi kan visa dig prover på de olika kvalitéerna så du verkligen är säker på vad du får.

Kategori Etiketter , ,

En affisch är verkligen en klassisk informationsbärare. Från bioaffischer till affischer som annonserar en kommande konsert eller evenemang. Det klassiska materialet att trycka en affisch är papper, men det går även att trycka på plast för bättre hållbarhet utomhus och i fuktiga miljöer. Man kan även laminera pappersaffischen för bättre hållbarhet i exempelvis en trottoarpratare.

En annan variant av affischer är ljuslådebilder.

Vi kan trycka affischer i mindre upplagor upp till flera tusen i offset genom vårt dotterbolag Realtryck. Vi kan även hjälpa till med distributionen av era affischer.

Mer om affischer:
Affischer har använts sedan 1800-talet och de har varit viktiga kommunikationsbärare av samhällsinformation under krig och svåra tider. På 30-talet började affischer handla mer om att annonsera evenemang och reklam. Bioaffischer är kanske den mest klassiska typen av affisch. Inte att förglömma är valaffischernas stora betydelse. Än idag är valaffischer ett viktigt medium för de politiska partierna att föra ut slagkraftiga budskap i de offentliga rummen.  Vårt dotterbolag Realtryck har länge tryckt valaffischer och distribuerat dessa i vårt avlånga land.

Vill du veta ännu mer om affischer i allmänhet kan vi rekommendera att läsa den intressanta artikeln på Wikipedia där man bl.a. går igenom affischens historia.

Kontakt

Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331

Vill du bli kontaktad?

Du kan även ringa oss på 08-781 04 00