HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Mattor med tryck

Mattor med tryck

Utnyttja ditt utrymme maximalt med en reklammatta. Mattor med tryck höjer intrycket avsevärt i din monter eller på ditt event. Eller varför inte lägga en matta med er logotype i receptionen? Vi trycker direkt på slitstarka material som håller färg och form. Våra mattor är dessutom ftalatfria och brandklassade vilket gör att de även kan användas i skolor och på dagis. Glöm inte golvet, den underskattade reklamytan som folk lägger märke till. Komplettera din reklammatta med golvdekor.

 

 

  • Ftalatfria
  • Brandklass DIN EN 13501-4
  • Halktestad DIN 51130, Slip Resistance ”ramp Test”
  • Ingen minimumstorlek
  • Högklassigt tryck
  • Möjlighet till formskuret
  • Slitstarka
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Mattor med tryck höjer intrycket avsevärt i din monter eller på ditt event. Naturligtvis tittar du på golvet först för att se var du sätter fötterna – så konvertera din lediga golvyta till ett omedelbart marknadsföringsområde.

Varför en reklammatta?
Tryckta mattor är ett utmärkt sätt att fånga uppmärksamheten hos besökare och samtidigt sätta pricken över i på ditt evenemang eller utställning. Lämplig för otaliga ändamål t.ex. varumärkesbyggande, på teatrar, utställningar, PR events, mässor, catwalks etc. Eller varför inte lägga en matta med er logotyp i receptionen?

Mattorna kan täcka hela golvet men vi kan även formskära dem för att passa er logotyp eller som på ett av våra exempel för SF, där vi skurit den rund. Vi har ingen minimumstorlek.

Genom att använda mattor med tryck reserverar du utrymme för just ditt event och du får lite extra uppmärksamhet. Även en liten matta ger effekt t.ex. tillsammans med en disk eller annan displayprodukt.

Våra mattor är giftfria
Vi trycker på slitstarka ftalatfria mattor vilket gör att de även kan användas i skolor och på dagis. Med andra ord tryckta mattor är en utmärkt lösning för att leverera grafik som sticker ut. Allt du behöver göra är att rulla ut mattan och börja använda den. Naturligtvis kan du återanvända din matta om du så önskar, då väljer vi ett material som är mer slitstarkt och assisterar dig med tips på hur du fäster mattan på bästa sätt.

Kombinera med andra produkter
Mattor med tryck passar utmärkt att kombinera med golvdekaler.  Placera en disk som t.ex. LaunchPack samt en tygvägg som t.ex. Scene UltraLight och du har en komplett mässhörna.

Mattor på utomhusevent?
Det går alldeles utmärkt att använda våra mattor med tryck i utomhusmiljöer. Du kan också överväga att kombinera med asfaltsfolie och leda besökarna till dig. Vi har flera olika typer av tält för utomhusevenemang.

Varför Screenbolaget?

Varför välja Screenbolaget?

Egen produktion

Vi har en egen toppmodern maskinpark där vi har fullständig kontroll över alla steg i produktionen. Vi tar fullt ansvar och kan snabbt justera produktionen.

Snabba leveranser

Vi har alltid varit kända för snabba och pålitliga leveranser. Inom Stockholmsområdet kan vi leverera under dagen i vissa fall och dagen efter order om det så krävs.

Nöjd kund garanti

Vi ger oss inte förrän vår kund är fullständigt nöjd. Vi är vana vid att möta höga krav, och det är det här som är en del av förklaringen till att vi är kvar efter ca 40 år i branschen.

Visste du att vi även har presentreklam och textil?

Om inte så kan du kika här.

Prova vår databas!

Sök bland över 65 000 profilprodukter i vår produktdatabas. Textil och presentreklam.
Klicka här

Kontakt

Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Peder Woxblom, 08-556 327 45