Mässinspiration

MÄSSA
Planera, planera och planera...

En mässa är ofta en stor satsning och det är mycket att tänka på för ovana mässansvariga.

Vi är experter på mässor och evenemang och vet vad som krävs för att få ut maximal avkastning från en mässa.

Ett bra sätt att börja planeringen är att besöka oss och vårt showroom. På plats kan du se, klämma och känna på produkterna i verkligheten och på så sätt få en bättre känsla för vad ni behöver.

Här nedan har vi samlat ett axplock av produkter som brukar fungera fint på mässor.

Vi är experter på expoprodukter för mässor och evenemang

Portabla mässväggar

Det finns massor med fördelar att välja mobila displaysystem med tygvåder framför montrar byggda på plats. Den främsta är att ni kan återanvända montern och enkelt kan byta grafik för nästa mässa eller kampanj. Bra för miljön och bra ekonomiskt. Våra system är dessutom enkla att hantera och transportera, vilket gör att det inte blir så personalintensivt.

Diskar

Diskar på en mässa är ett måste. De fungerar inte bara som avlastningsytor utan även som transport och budskapsbärare. De flesta diskar kan användas som transportväskor. Grafiken på dessa kan enkelt bytas och gör att du kan få en enhetlig design på allt i din monter. Med Showpack (Launchpack) kan du även använda den övre delen som display, minikök för smakprovningar etc.

Rollups

Rollups är en klassisk display med en mängd användningsområden. Använd enstaka med olika budskap på mindre evenemang eller ställ ihop flera med en enhetlig grafik och skapa större ytor för dina budskap.

Broschyrer och visitkort

Även om vi lever i en digital värld hänger de klassiska trycksakerna med ännu. Att ha en broschyr och/eller produktblad tillsammans med ett visitkort redo vid möte med potentiell kund i montern signalerar seriositet och lämnar ett direkt avtryck som en QR-kod eller insamling av e-postadress aldrig kan uppnå. Dessutom går det så mycket snabbare att ha en trycksak redo.

Giveaways

Att inte ha något att dela ut vid montern är ett stort ”no no”. Oavsett hur litet det än må synas vara älskar alla mässbesökare att plocka med sig något från montrar de passerar. Se till att ha godis, pennor, nyckelringar, påsar etc. redo att dela ut med ett leende och du får garanterat ett leende tillbaka. Självklart ser vi till att er logga syns bra på prylarna.

Sök giveaways enkelt i vår stora produktdatabas med över 80 000 artiklar.

Kläder med tryck/brodyr

En viktig detalj på mässan är att de som står och representerar ert företag där är propert och enhetligt klädda på ett sätt som speglar ditt företags värderingar.  Vi trycker och broderar på kläder som är särskilt anpassade för märkning och som lagerförs i stora volymer. I vår stora databas hittar du garanterat de kläder du söker.

Prata mässa
med oss!

Vi lovar att inte prata goja och börja mässa.

Skriv in dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig. Sen börjar vi bolla idéer och lägger fram förslag som passar just dina behov. Du kan välja här nedan vad du främst är intresserad av så kommer det till rätt person.