Tapetvåder

Här sätter bara fantasin gränser. Materialet ger ett utmärkt resultat och sätts upp som vanliga tapeter.

Gör ditt företags miljö mer inspirerande och unik än någonsin med våra anpassade tapetvåder med tryck. Ge dina kontor, mötesrum eller försäljningslokaler en kreativ touch som kommer att göra intryck på kunder, medarbetare och affärspartners. Här är varför våra anpassningsbara tapetvåder är det perfekta valet för företag:

Skräddarsydda motiv: Med vår tjänst kan du välja exakt vilka motiv, mönster eller bilder som du vill ha på dina tapetvåder. Anpassa dem för att återspegla ditt varumärkes värden, färger och budskap.

Professionell framtoning: Våra tapetvåder med tryck ger ditt företag en professionell och välkomnande atmosfär. Använd dem i entrén, på konferensrummens väggar eller i försäljningsutställningen för att imponera på besökare och kunder.

Varumärkesidentitet: Förstärk din företagsidentitet genom att införliva ditt logotyp, färger och varumärkesgrafik i tapetvåderna. Det är ett kraftfullt sätt att skapa en enhetlig varumärkesupplevelse.

Stärk företagskulturen: Använd tapetvåderna för att förmedla företagsvärderingar och kultur. Inspirerande citat, bilder som symboliserar framgång eller företagsmilstolpar kan hjälpa till att stärka teamets moral och engagemang.

Hållbart val: Vi erbjuder miljövänliga tryckalternativ och materialval för att hjälpa ditt företag att minska sin miljöpåverkan och visa ansvarstagande.

Enkel installation: Våra tapetvåder är enkla att installera och ger omedelbara resultat. Ingen omfattande renovering krävs – ditt företag kan snabbt få en ny och fräsch atmosfär.

Höj uppmärksamheten: Anpassade tapetvåder skapar intresse och fångar uppmärksamheten hos besökare och förbipasserande, vilket i slutänden kan öka din försäljning och varumärkeskännedom.

Ge ditt företag den uppmärksamhet det förtjänar och skapa en unik arbetsplats som inspirerar dina medarbetare och fascinerar dina kunder. Använd våra anpassningsbara tapetvåder med tryck för att förvandla dina affärslokaler till en plats där kreativitet och varumärkesidentitet blomstrar. Kontakta oss idag för att komma igång och låt oss hjälpa dig skapa en minnesvärd företagsmiljö.

Med våra printade tapetvåder bestämmer ni som kund motivet. Gör om tråkiga väggar och skapa en helt ny miljö som anknyter till er verksamhet eller kampanj.  Ibland kan det dock vara lämpligare med foliedekor, men det kommer vi fram till när vi ringat in era behov.

Kontakt

Christian Ahlberg, 08-545 27 331
Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331
Jovan Murad, 08-556 327 72

Vill du bli kontaktad?

Du kan även ringa oss på 08-781 04 00