HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Dekaler tryckta av Screenbolaget och Realtryck

Dekaler -klistermärken

Självhäftande budskapsbärare! Användningsområde kan vara som give away, applicerat på fordon och förpackningar eller som samlingsobjekt. Screenbolaget erbjuder idag både offset-, och screentryckta dekaler och klistermärken beroende på upplaga och motiv.

 

Kontakta oss idag för en disskussion!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Dekaler är en klassisk reklamprodukt, ett effektivt och flexibelt reklammedium. Vi har egen tillverkning och kan producera för snabb leverans. Användningsområdet är stort. För kampanjer, på produktförpackningar, events etc.

Egen produktion

Produktionsteknik och material anpassas efter dina förutsättningar. Din dekal kan exempelvis digitalprintas, screentryckas eller databeskäras. Genom att vi har kontroll på hela produktionskedjan är vi snabba och flexibla. Om något skulle bli fel så trycker vi om direkt, något som kan bli problematiskt om man jobbar med underleverantörer.

Kontakta oss för en diskussion om hur just dina dekaler ska göras. Vi kan göra alla typer för alla användningsområden.

Rätt typ av dekaler för ditt syfte

När du beställer dekaler ska du fundera över vad den ska användas till, vilken miljö den kommer att sitta i och vilken stil den ska ha. En dekal är en budskapsbärare som också säger en del om er organisation eller företag. Är ditt företag exklusivt så bör du kanske ha en dekal som ger ett exklusivt intryck. Ska den bara sitta upp på ett event några dagar kan materialet vara av enklare typ.

Vi monterar

Att fästa stora dekaler så att det ser bra ut är en konst.  Klisterdekaler är svåra att få till rätt, och det blir lätt luftbubblor som letar sig in under dekalen. Våra skickliga montörer hjälper dig att få ett professionellt slutresultat.

Varför Screenbolaget?

Varför välja Screenbolaget?

Egen produktion

Vi har en egen toppmodern maskinpark där vi har fullständig kontroll över alla steg i produktionen. Vi tar fullt ansvar och kan snabbt justera produktionen.

Snabba leveranser

Vi har alltid varit kända för snabba och pålitliga leveranser. Inom Stockholmsområdet kan vi leverera under dagen i vissa fall och dagen efter order om det så krävs.

Nöjd kund garanti

Vi ger oss inte förrän vår kund är fullständigt nöjd. Vi är vana vid att möta höga krav, och det är det här som är en del av förklaringen till att vi är kvar efter ca 40 år i branschen.

Visste du att vi även har presentreklam och textil?

Om inte så kan du kika här.

Prova vår databas!

Sök bland över 65 000 profilprodukter i vår produktdatabas. Textil och presentreklam.
Klicka här

Kontakt

Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Peder Woxblom, 08-556 327 45