HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Trottoarpratare

Trottoarpratare

Trottoarpratare (A-skylt) för exponering av affischer och andra budskap. Perfekt kampanjprodukt som placeras utanför butiken. Vissa trottoarpratare har en toppskylt för exponering av logotyp eller annan text. Trottoarpratare finns i storleken 70*100 eller 50*70 och i olika färger. A-ställ och gatupratare är andra namn för denna utmärkta och klassiska reklamprodukt. Kärt barn har många namn.

En trottoarpratare (gatupratare) har många användningsområden. Det vanligaste är utanför butiker med kampanjerbjudanden som ska locka in passerande potentiella kunder. Men den kan även användas för att visa vägen i allmänna utrymmen både inom- och utomhus.

Vi har de flesta varianter och modeller från de ledande skylttillverkarna.

Mer om trottoarpratare
En trottoarpratare är i grunden en skylt, därför kallas de också A-skylt efter formen. De är oftast konstruerade i metall och har snäppfästen för snabbt byte av affischer. Ovanpå affischen placerar man ett plastskydd som skyddar affischen mot väta. Dessa skydd är inte alltid helt täta och därför rekommenderar vi att man trycker affischerna i plast om de ska sitta ute länge i fuktiga miljöer.

Vi trycker även dina affischer, både i papper och plast. Kontakta oss så berättar vi mer.

Titta även på våra andra typer av skyltar.

Vi har även en temasajt för skyltar.

Varför Screenbolaget?

Varför välja Screenbolaget?

Egen produktion

Vi har en egen toppmodern maskinpark där vi har fullständig kontroll över alla steg i produktionen. Vi tar fullt ansvar och kan snabbt justera produktionen.

Snabba leveranser

Vi har alltid varit kända för snabba och pålitliga leveranser. Inom Stockholmsområdet kan vi leverera under dagen i vissa fall och dagen efter order om det så krävs.

Nöjdkundgaranti

Vi ger oss inte förrän vår kund är fullständigt nöjd. Vi är vana vid att möta höga krav, och det är det här som är en del av förklaringen till att vi är kvar efter ca 40 år i branschen.

Visste du att vi även har presentreklam och textil?

Om inte så kan du kika här.

Prova vår databas!

Sök bland över 74 000 profilprodukter i vår produktdatabas. Textil och presentreklam.
Klicka här

Kontakt

Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331