Ljuslådebilder

Låt kyldiskar, bensinstationen eller snabbmatsrestaurangen lysa upp med ljuslådebilder av högsta kvalitet. Vårt stora format, gör att vi kan producera ljuslådebilder till de flesta ljuslådor som används i handeln idag. Tekniken vi använder lämpar sig mycket väl för stora upplagor.

En ljuslåda finns i många format och modeller. Kontakta våra säljare för mer information.

Kategori Etiketter ,

Se till att ditt budskap syns tydligt med ljuslådebilder från Screenbolaget. Vår moderna maskinpark ser till att dina ljuslådebilder trycks med högsta möjliga kvalitet. Vi har tryckt bilder för ljuslådor i många år och har stor erfarenhet. Vi tillverkar inte själva lådorna, men däremot printar vi bildvåderna.

 

Fånga uppmärksamheten och sätt ditt budskap i strålkastarljuset med våra imponerande ljuslådebilder för marknadsföring. Ljuslådebilder är ett kraftfullt verktyg för att kommunicera med din målgrupp och skapa minnesvärda intryck. Här är varför våra anpassningsbara ljuslådebilder är ditt ultimata marknadsföringsverktyg:

Omedelbar uppmärksamhet: Ljuslådebilder är visuellt slående och fängslar betraktarens ögon omedelbart. Detta ger dig möjlighet att fånga uppmärksamheten i en översvämmad marknad.

Unik marknadsföring: Använd ljuslådebilder för att skilja dig från konkurrensen. Anpassa dem med din logotyp, produkter, budskap eller kampanjer för att skapa unika och minnesvärda marknadsföringsverktyg.

Mångsidighet: Våra ljuslådebilder kan anpassas till en mängd olika storlekar och former, vilket gör dem användbara i butiksskyltning, evenemang, mässor och digital marknadsföring.

Flexibel och snabb uppdatering: Ändra din marknadsföring med lätthet genom att uppdatera ljuslådebilder med nya budskap och grafik. Detta sparar både tid och pengar jämfört med traditionella trycksaker.

Förbättrad synlighet: Placera dina ljuslådebilder i strategiska platser där din målgrupp ofta passerar, såsom skyltfönster, entréer eller butiksområden. De ökar synligheten för ditt varumärke och dina erbjudanden.

Skapa engagemang: Ljuslådebilder kan användas för att berätta en historia eller förmedla känslor. De engagerar betraktaren på ett sätt som traditionell marknadsföring sällan kan uppnå.

Sätt din marknadsföring i rampljuset med våra anpassningsbara ljuslådebilder och se hur de skapar minnesvärda intryck och ökar din försäljning. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss hjälpa dig att ta din marknadsföring till en ny nivå med våra ljuslådebilder.

Kontakt

Christian Ahlberg, 08-545 27 331
Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331
Jovan Murad, 08-556 327 72

Vill du bli kontaktad?

Du kan även ringa oss på 08-781 04 00