HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Båtdekor

Screenbolaget har lång erfarenhet av segel- och skrovdekor. Bland annat har vi levererat kompletta lösningar till HIQ Sailing Team tre år i rad och till Gotland Runt sedan 2005.

Kontakta våra säljare så diskuterar vi kring dina idéer.

Vi är sedan våren 2022 certifierade på den högsta nivån i 3M’s kvalitetsprogram 3M Select. 3M Select Gold innebär att våra dekoratörer är välutbildade och har klarat högt ställda krav som i sin tur garanterar kvaliteten på våra dekorjobb.

 

Vi ser till att din båt dekoreras snyggt och proffsigt. Vi har dekorerat hundratals båtar genom åren och vi älskar båtar.

Varför Screenbolaget?

Varför välja Screenbolaget?

Egen produktion

Vi har en egen toppmodern maskinpark där vi har fullständig kontroll över alla steg i produktionen. Vi tar fullt ansvar och kan snabbt justera produktionen.

Snabba leveranser

Vi har alltid varit kända för snabba och pålitliga leveranser. Inom Stockholmsområdet kan vi leverera under dagen i vissa fall och dagen efter order om det så krävs.

Nöjdkundgaranti

Vi ger oss inte förrän vår kund är fullständigt nöjd. Vi är vana vid att möta höga krav, och det är det här som är en del av förklaringen till att vi är kvar efter ca 40 år i branschen.

Visste du att vi även har presentreklam och textil?

Om inte så kan du kika här.

Prova vår databas!

Sök bland över 74 000 profilprodukter i vår produktdatabas. Textil och presentreklam.
Klicka här

Kontakt

Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331