Skyltar & reklamskyltar

Vi tillverkar alla typer av skyltar för alla tänkbara ändamål. Plexi, plåt, plast, figurskurna logotyper etc. Vi jobbar med alla varianter utom neonskyltar. Vi skräddarsyr efter dina behov och vi har hög kapacitet. Med en skylt från Screenbolaget får du en kvalitetsprodukt som håller i många år. Vi tillverkar inget som du inte är nöjd med, vi ser alltid till att din skylt ser ut som du tänkt dig.

Läs mer om skyltar

Screenbolaget har lång erfarenhet av att tillverka skyltar för alla tänkbara ändamål. Entréskyltar i glas, vädertåliga i plåt eller mindre skyltar för konferensrum. Förbudsskyltar och reklamskyltar för tillfälliga event.

Vi har egen tillverkning i Stockholm och producerar för snabb leverans. Användningsområdet är stort: vid affärer, i fastigheter, offentliga miljöer, på events, köpcentrum etc. Dessa monterar vi med hjälp av olika tekniker och skräddarsyr för att få fram ditt budskap så tydligt som möjligt.

Egen produktion

Produktionsteknik och material anpassas efter dina förutsättningar. Dina skyltar kan exempelvis göras i plåt, plexi, plast eller något annat material. Genom att vi har kontroll på hela produktionskedjan är vi snabba och flexibla. Om något skulle bli fel så trycker vi om direkt, något som kan bli problematiskt om man jobbar med underleverantörer. Vi kan även hjälpa dig med design.

Kontakta oss för en diskussion om just dina behov. Vi kan göra alla typer av skyltar för alla användningsområden och de tillverkas av material i hög kvalitet som ger lång livslängd.

Oavsett i vilket material som den produceras i eller hur den produceras så är det slutresultatet som räknas. Det är främst nedanstående faktorer som styr det:

» användningsområde
» användningstid
» kvalitetsintryck

Rätt typ av skylt för ditt syfte

När du beställer, fundera kring vad den ska användas till, vilken miljö den kommer att sitta i och vilken stil och vilket intryck den ska förmedla. Kom ihåg att skylten är en budskapsbärare som säger en del om er organisation eller företag. Är ditt företag exklusivt så ska du naturligtvis ha en skylt som ger ett exklusivt intryck. Ska den bara sitta uppe på ett event under några dagar kan materialet vara enklare.

Kontakta oss idag för en diskussion så ska vi göra allt för överträffa dina förväntningar!

 

Kompletterande produkter för butiker
Andra produkter som kanske kan vara av intresse är fasadflaggor , a-skyltar eller golvdekor. Vi har även samlat produkter på vår butikssida.

Ännu mer
För den vetgirige finns mer information om skyltar på Wikipedia.
Vår temasida om skyltar.

Kontakt

Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331

Vill du bli kontaktad?

Du kan även ringa oss på 08-781 04 00