HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Skyltar

Skyltar

Vi tillverkar alla typer av skyltar för alla tänkbara ändamål. Plexi, plåt, plast, figurskurna logotyper etc. Vi jobbar med alla varianter utom neonskyltar. Vi skräddarsyr efter dina behov och vi har hög kapacitet. Med en skylt från Screenbolaget får du en kvalitetsprodukt som håller i många år. Vi tillverkar inget som du inte är nöjd med, vi ser alltid till att din skylt ser ut som du tänkt dig.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Mer om skyltar

Screenbolaget har lång erfarenhet av att tillverka skyltar för alla tänkbara ändamål. Entréskyltar i glas, vädertåliga i plåt eller mindre skyltar för konferensrum. Förbudsskyltar och skyltar för tillfälliga event.

Vi har egen tillverkning i Stockholm och producerar för snabb leverans. Användningsområdet för skyltar är stort: vid affärer, i fastigheter, offentliga miljöer, på events, köpcentrum etc. Dessa monterar vi med hjälp av olika tekniker och skräddarsyr för att få fram ditt budskap så tydligt som möjligt.

Egen produktion

Produktionsteknik och material anpassas efter dina förutsättningar. Dina skyltar kan exempelvis göras i plåt, plexi, plast eller något annat material. Genom att vi har kontroll på hela produktionskedjan är vi snabba och flexibla. Om något skulle bli fel så trycker vi om direkt, något som kan bli problematiskt om man jobbar med underleverantörer. Vi kan även hjälpa dig med design.

Kontakta oss för en diskussion om just dina behov. Vi kan göra alla typer av skyltar för alla användningsområden och de tillverkas av material i hög kvalitet som ger lång livslängd.

Oavsett i vilket material som den produceras i eller hur den produceras så är det slutresultatet som räknas. Det är främst nedanstående faktorer som styr det:

» användningsområde
» användningstid
» kvalitetsintryck

Rätt typ av skylt för ditt syfte

När du beställer, fundera kring vad den ska användas till, vilken miljö den kommer att sitta i och vilken stil och vilket intryck den ska förmedla. Kom ihåg att en skylt är en budskapsbärare som säger en del om er organisation eller företag. Är ditt företag exklusivt så ska du naturligtvis ha en skylt som ger ett exklusivt intryck. Ska den bara sitta uppe på ett event under några dagar kan materialet vara enklare.

Kontakta oss idag för en diskussion så ska vi göra allt för överträffa dina förväntningar!

Läs mer på vår särskilda temasida om skyltar.

Kompletterande produkter för butiker
Andra produkter som kanske kan vara av intresse är fasadflaggor eller golvdekor. Vi har även samlat produkter på vår butikssida.

Varför Screenbolaget?

Varför välja Screenbolaget?

Egen produktion

Vi har en egen toppmodern maskinpark där vi har fullständig kontroll över alla steg i produktionen. Vi tar fullt ansvar och kan snabbt justera produktionen.

Snabba leveranser

Vi har alltid varit kända för snabba och pålitliga leveranser. Inom Stockholmsområdet kan vi leverera under dagen i vissa fall och dagen efter order om det så krävs.

Nöjd kund garanti

Vi ger oss inte förrän vår kund är fullständigt nöjd. Vi är vana vid att möta höga krav, och det är det här som är en del av förklaringen till att vi är kvar efter ca 40 år i branschen.

Visste du att vi även har presentreklam och textil?

Om inte så kan du kika här.

Prova vår databas!

Sök bland över 65 000 profilprodukter i vår produktdatabas. Textil och presentreklam.
Klicka här

Kontakt

Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Peder Woxblom, 08-556 327 45