Maxibit CounterCase

CounterCase från Maxibit är en fristående disk integrerad i en rejäl väska med hjul. Hyllor, grafik och disktopp transporterar du i väskan tillsammans med valfri Maxibit display. Till exempel Max pop-up, Network pop-up, Scene UltraLight, etc. Den finns i två olika storlekar: CounterCase och CounterCase XL. CounterCase är perfekt för:

  • Små konsumentevenemang på offentliga platser
  • Produktpresentationer
  • Informationsdiskar och incheckningsdiskar
  • Monterbord på mässor

Monterbord är en klassisk och populär displayprodukt, framförallt för att det är en väska som man har nytta av och som inte bara står och tar plats.

Du kanske också gillar …

Maxibit har alltid varit en innovatör. Vi skapade den första portabla vikväggen 1978 och vi fortsätter att revolutionera branschen med produkter som Stage och Scene. Inget annat företag har ett sortiment som vårt, som utnyttjar de senaste printteknikerna och innovationerna för att hjälpa dig att sticka ut ur mängden.

Vi strävar efter att tillhandahålla en samling  innovativa marknadsföringsverktyg för att göra det lättare för ledande premiumföretag att se bra ut och komma ut och träffa folk överallt, när som helst. Kärnan i idén var att packa reklambärare i en lätt, portabel och helt återanvändbar uppfinning, mer miljövänlig och bättre för marknadskommunikation än montrar platsbyggda av hantverkare.

Med några fantastiska uppfinningar har Maxibit skapat en ny världsstandard – en standard som nu tas för given överallt.

Våra grundvärden

  • Optimera kundupplevelsen
  • Svenskdesignade portabla premium budskapsbärare
  • Användarcentrerade uppfinningar
  • Miljömässig hållbarhet

Maxibit har varit medlem i FN:s Global Compact sedan 2007. FN: s Global Compact är en allians av företag som arbetar för en hållbar utveckling genom respekt för mänskliga rättigheter och miljö. Maxibit är det enda företaget i sitt slag (bärbar display marknadsföring) i FN:s Global Compact.

Vad är Maxibit CounterCase monterbord?
CounterCase är en disk som blir sin egen väska. Det är en smart lösning som kommer i två olika storlekar för att passa dina behov.

Här använder du den
CounterCase passar som grund för din nästa monter. Den är perfekt för små offentliga tillställningar i köpcentrum, flygplatser eller foajéer. Eller på arbetsmarknadsdagar och i små mässmontrar. CounterCase är också bra som podium för presskonferenser och offentliga presentationer på en scen.

Fördelar
CounterCase är en perfekt byggsten för ditt evenemang. Största tillgången är dess flexibilitet och snabba installation, på bara ett par minuter har du ett brett monterbord med hyllor för att lagra broschyrer, produkter etc.

Fakta
GRAFIK
CounterCase: 175 x 85 cm
CounterCase XL: 327 x 85 cm
STORLEK
Öppen (Djup/Bredd/Höjd)
CounterCase: 65x125x96,5 cm
CounterCase XL: 90x220x96,5 cm
Stängd väska: 41x64x95,5 cm
VIKT
Case 10 kg, Top 5,5 kg

Andra alternativ är vår storsäljare LaunchPack 2.0 Den minsta disken vi har från Maxibit är All-in-One Case.

Läs mer på maxibit.se

Sökbegrepp: Podiebox, eventbox, disk, demodisk, podium, mässdisk, demo-disk, ståbord, eventdisk, monterbord

Kontakt

Christian Ahlberg, 08-545 27 331
Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331
Jovan Murad, 08-556 327 72

Vill du bli kontaktad?

Du kan även ringa oss på 08-781 04 00