HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Bannerstand

Maxibit Solo bannerstand

Lätt och mobil bannerstand

När det kommer till bannerstand erbjuder Solo de ultimata lösningarna. De är lätta och flexibla, kan kopplas ihop med varandra och är den fulländade bäraren för ditt kampanjbudskap. Solo är också utmärkt när du behöver distribuera kampanjer till ett större antal säljare eller enheter eftersom tygbilden är enkel att byta ut och billig att distribuera. Perfekt när du behöver små och mobila displayer. Solo är perfekt för:

    • Stora säljteam som behöver lätta bannerstands i större mängder
    • Små konsumentevent eller publika kampanjer
    • Som budskapsbärare för dina kampanjer på mässor
    • Dubbel- eller enkelsidiga informationsskyltar vid olika möten

Vad är Solo?

Maxibit Solo är en bannerstand och är det perfekta valet för att visa dina kampanjbudskap. Solo 3 kan användas dubbelsidigt och har en tripod-fot. Solo finns i två storlekar, 61 cm och 85 cm bred. Solo levereras i en praktisk väska för enkel transport.

Var kan den användas?

Solo är perfekt för storskaliga säljkampanjer, och kommer är den perfekta skärmen för säljarna ute i fält. Solo är ett utmärkt val även för informationsskyltar vid flygplatser, köpcentra och i hotellfoajéer. Solo är lämplig för att visa kampanjbudskap vid alla event, från små offentliga möten till den stora mässan. Solo är också användbar vid presskonferenser och mediaevent för att stärka ditt budskap.
Fördelar

Solos största fördel är dess lätta vikt och användarvänlighet. Solo är ett snabbt och enkelt system som är perfekt för säljare som är ute på vägen och har ont om tid men ändå vill göra en kraftfull presentation. Solo är lätt att sätta upp på några minuter. Den är tillverkad av 100% återvinningsbart material.

 

Fördjupad produktinformation

 

Varför Screenbolaget?

Varför välja Screenbolaget?

Egen produktion

Vi har en egen toppmodern maskinpark där vi har fullständig kontroll över alla steg i produktionen. Vi tar fullt ansvar och kan snabbt justera produktionen.

Snabba leveranser

Vi har alltid varit kända för snabba och pålitliga leveranser. Inom Stockholmsområdet kan vi leverera under dagen i vissa fall och dagen efter order om det så krävs.

Nöjdkundgaranti

Vi ger oss inte förrän vår kund är fullständigt nöjd. Vi är vana vid att möta höga krav, och det är det här som är en del av förklaringen till att vi är kvar efter ca 40 år i branschen.

Visste du att vi även har presentreklam och textil?

Om inte så kan du kika här.

Prova vår databas!

Sök bland över 74 000 profilprodukter i vår produktdatabas. Textil och presentreklam.
Klicka här

Kontakt

Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331

Kan vi hjälpa dig?

Vi svarar på dina frågor om denna Maxibitprodukt.

Tel: 08-556 327 70