Maxibit LightScape – ljuslåda

Lätta och anpassningsbara LED-ljuslådor som är lätta att montera.

Maxibit LightScape är en ljuslåda utöver det vanliga. Kombinera olika element för att passa ditt evenemangsutrymme och skapa en back drop eller en hel monter som kombinerar hållbara aluminiumramar med textiltryck.

 • Bygg iögonfallande utställningsmontrar
 • Fantastisk som rumsdelare
 • Perfekt marknadsföringsvägg i butik
 • Helt integrerade lampor och el
 • Verktygsfri design
 • LED med hög kapacitet
 • Enkel eller dubbelsidig
 • Skyddande hårdväska med hjul

 

Maxibit har alltid varit en innovatör. Vi skapade den första portabla vikväggen 1978 och vi fortsätter att revolutionera branschen med produkter som Stage och Scene. Inget annat företag har ett sortiment som vårt, som utnyttjar de senaste printteknikerna och innovationerna för att hjälpa dig att sticka ut ur mängden.

Vi strävar efter att tillhandahålla en samling  innovativa marknadsföringsverktyg för att göra det lättare för ledande premiumföretag att se bra ut och komma ut och träffa folk överallt, när som helst. Kärnan i idén var att packa reklambärare i en lätt, portabel och helt återanvändbar uppfinning, mer miljövänlig och bättre för marknadskommunikation än montrar platsbyggda av hantverkare.

Med några fantastiska uppfinningar har Maxibit skapat en ny världsstandard – en standard som nu tas för given överallt.

Våra grundvärden

 • Optimera kundupplevelsen
 • Svenskdesignade portabla premium budskapsbärare
 • Användarcentrerade uppfinningar
 • Miljömässig hållbarhet

Maxibit har varit medlem i FN:s Global Compact sedan 2007. FN: s Global Compact är en allians av företag som arbetar för en hållbar utveckling genom respekt för mänskliga rättigheter och miljö. Maxibit är det enda företaget i sitt slag (bärbar display marknadsföring) i FN:s Global Compact.

Vad är detta?

LightScape är ett påbyggnadsbart LED-ljusboxsystem för att skapa fantastiska bakgrunder och iögonfallande interiörer. Rikta uppmärksamheten på dina produkter eller tjänster. Ramarna är “kantupplysta” med perfekt ljusdensitet för jämnt upplysta bilder. Bilderna fästs i ramarna genom påsydda silikonremsor som passar i ramen. Detta säkerställer att ditt budskap presenteras helt veckfritt!

Här använder du den

LightScape är perfekt för distribution i köpcentra, mässor, foajéer, som mässmonter. Ja, i stort sett alla allmänna utrymmen där ni vill sticka ut och verkligen synas lite extra.

Fördelar

LightScape är ett plug-and-play-system där inga verktyg behövs och all belysning samt kablar redan finns monterade och integrerade i profilerna, den är därför snabbt och enkel att montera. Systemet är lätt och kan anpassas till olika konfigurationer med olika kopplingar, vilket gör det perfekt för användning på olika platser om och om igen. Ramen är tillverkad av återanvändbar aluminium. Transporteras i en hård väska på hjul.

Egen bildproduktion och snabba leveranser!

Vi trycker bildvåderna själva i vår moderna maskinpark och kan leverera kompletta ljuslådor mycket snabbt.

Kontakt

Christian Ahlberg, 08-545 27 331
Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331
Jovan Murad, 08-556 327 72

Vill du bli kontaktad?

Du kan även ringa oss på 08-781 04 00