HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Maxibit Max

Max – supersnabb och enkel uppsättning

Max är en kompakt och mångsidig pop-up som går snabbt att sätta upp var som helst. Systemet finns i raka, svängda samt dubbel- och enkelsidiga konfigurationer för att möta dina behov. Max är perfekt för:

  • Små, snabba event
  • Presskonferenser och sportevent
  • Mässor och arbetsmarknadsdagar

Vad är Max?

Max är en kompakt och mångsidig pop-up som går snabbt att sätta upp var som helst. Max finns i raka, svängda samt dubbel- och enkelsidiga konfigurationer för att möta dina behov. Panelerna är laminerade för en professionell finish. Max finns i bredder från 125 cm upp till 430 cm. Höjden är 230 cm.

Var kan den användas

Max är en bra lösning för mindre offentliga event som utställningar, mässor, mediaevent och konferenser. Max fungerar bra som en bakvägg eller en fast rumsavdelare med tryck på båda sidor.

Fördelar

Max är en kompakt pop-up som är lätt att transportera och snabb att montera. De fällbara magnetlisterna gör monteringen superlätt. Systemet finns i raka, böjda samt dubbel- och enkelsidiga konfigurationer. Liksom alla Maxibits produkter är Max ett miljövänligt system.

Läs mer om Max på Maxibits hemsida

 

Varför Screenbolaget?

Varför välja Screenbolaget?

Egen produktion

Vi har en egen toppmodern maskinpark där vi har fullständig kontroll över alla steg i produktionen. Vi tar fullt ansvar och kan snabbt justera produktionen.

Snabba leveranser

Vi har alltid varit kända för snabba och pålitliga leveranser. Inom Stockholmsområdet kan vi leverera under dagen i vissa fall och dagen efter order om det så krävs.

Nöjdkundgaranti

Vi ger oss inte förrän vår kund är fullständigt nöjd. Vi är vana vid att möta höga krav, och det är det här som är en del av förklaringen till att vi är kvar efter ca 40 år i branschen.

Visste du att vi även har presentreklam och textil?

Om inte så kan du kika här.

Prova vår databas!

Sök bland över 74 000 profilprodukter i vår produktdatabas. Textil och presentreklam.
Klicka här

Kontakt

Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331

Kan vi hjälpa dig?

Vi svarar på dina frågor om denna Maxibitprodukt.

Tel: 08-556 327 70

Kan vi hjälpa dig?

Vi står beredda att svara på dina frågor om denna produkt.

Tel: 08-781 04 00