Maxibit Scene Modular

För unika fondväggar.

Scene Modular är ett urval av Scenedelar som tillsammans gör att du kan skräddarsy din Maxibit Scene fondvägg. I sortimentet ingår en variation av vertikala och horisontella profiler, hållare, hängare och olika fötter.

  • Perfekt för alla små publika event, intervjuväggar och arbetsmarknadsdagar
  • Häng från taket
  • Skapa fondväggar, mässväggar, sarger eller bannerstands
  • Anpassa efter dina unika behov

Du kanske också gillar …

Maxibit har alltid varit en innovatör. Vi skapade den första portabla vikväggen 1978 och vi fortsätter att revolutionera branschen med produkter som Stage och Scene. Inget annat företag har ett sortiment som vårt, som utnyttjar de senaste printteknikerna och innovationerna för att hjälpa dig att sticka ut ur mängden.

Vi strävar efter att tillhandahålla en samling  innovativa marknadsföringsverktyg för att göra det lättare för ledande premiumföretag att se bra ut och komma ut och träffa folk överallt, när som helst. Kärnan i idén var att packa reklambärare i en lätt, portabel och helt återanvändbar uppfinning, mer miljövänlig och bättre för marknadskommunikation än montrar platsbyggda av hantverkare.

Med några fantastiska uppfinningar har Maxibit skapat en ny världsstandard – en standard som nu tas för given överallt.

Våra grundvärden

  • Optimera kundupplevelsen
  • Svenskdesignade portabla premium budskapsbärare
  • Användarcentrerade uppfinningar
  • Miljömässig hållbarhet

Maxibit har varit medlem i FN:s Global Compact sedan 2007. FN: s Global Compact är en allians av företag som arbetar för en hållbar utveckling genom respekt för mänskliga rättigheter och miljö. Maxibit är det enda företaget i sitt slag (bärbar display marknadsföring) i FN:s Global Compact.

Vad är det här?

Scene Modular är urval av produkter för att skapa raka anpassade fondväggar, mässväggar, sarger och bannerstands, hängande såväl som fristående. Formen bestämmer du. De olika delarna består av fot-kit i olika utföranden (Tripod eller Oval), ihopsättbara rör i olika längder (50 cm, 75, cm, 100 cm eller anpassade mått), hängare, hållare, väggfästen, olika väskor och belysning. Kombinera delarna för att skapa de mått du behöver.

 

Använd den som mässmonter. Eller butiksdisplay. Eller något annat.

Scene Modular är perfekt för marknadsavdelningar, säljdivisioner och HR-folk som deltar i en rad olika event där olika behov ska lösas och olika storlekar används eftersom det kan omformas och anpassas från event till event. Gör ett antal bannerstands för kampanjen ena gången och en stor backdrop på nästa event eller som en mässvägg eller mässmonter. Vägghängarna gör det möjligt att sätta upp mer permanenta displayytor för utbytbara kampanjer. Detta är perfekt för exempelvis butikskedjor som vill kunna ha långa utbytbara bilder på väggarna.

Fördelar:

Scene Modular är flexibelt. Den tillåter att du ändrar längd och höjd efter dina behov för stunden. Rören skruvas ihop i längder från 50 cm och de längre rören kan förstås skruvas ihop till långa sarger användas för stora hängande fondväggar. Varje event är unikt, precis som Scene Modular.

Läs mer om Scene Modular och andra displayprodukter på maxibit.se

Läs även om Scene UltraLight

 

 

Kontakt

Christian Ahlberg, 08-545 27 331
Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331
Jovan Murad, 08-556 327 72

Vill du bli kontaktad?

Du kan även ringa oss på 08-781 04 00