HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Maxibit Scene Modular

För unika fondväggar.

Scene Modular är ett urval av Scenedelar som tillsammans gör att du kan skräddarsy din Maxibit Scene fondvägg. I sortimentet ingår en variation av vertikala och horisontella profiler, hållare, hängare och olika fötter.

  • Perfekt för alla små publika event, intervjuväggar och arbetsmarknadsdagar
  • Häng från taket
  • Skapa fondväggar, mässväggar, sarger eller bannerstands
  • Anpassa efter dina unika behov

Vad är det här?

Scene Modular är urval av produkter för att skapa raka anpassade fondväggar, mässväggar, sarger och bannerstands, hängande såväl som fristående. Formen bestämmer du. De olika delarna består av fot-kit i olika utföranden (Tripod eller Oval), ihopsättbara rör i olika längder (50 cm, 75, cm, 100 cm eller anpassade mått), hängare, hållare, väggfästen, olika väskor och belysning. Kombinera delarna för att skapa de mått du behöver.

 

Använd den som mässmonter. Eller butiksdisplay. Eller något annat.

Scene Modular är perfekt för marknadsavdelningar, säljdivisioner och HR-folk som deltar i en rad olika event där olika behov ska lösas och olika storlekar används eftersom det kan omformas och anpassas från event till event. Gör ett antal bannerstands för kampanjen ena gången och en stor backdrop på nästa event eller som en mässvägg eller mässmonter. Vägghängarna gör det möjligt att sätta upp mer permanenta displayytor för utbytbara kampanjer. Detta är perfekt för exempelvis butikskedjor som vill kunna ha långa utbytbara bilder på väggarna.

Fördelar:

Scene Modular är flexibelt. Den tillåter att du ändrar längd och höjd efter dina behov för stunden. Rören skruvas ihop i längder från 50 cm och de längre rören kan förstås skruvas ihop till långa sarger användas för stora hängande fondväggar. Varje event är unikt, precis som Scene Modular.

Läs mer om Scene Modular och andra displayprodukter på maxibit.se

Läs även om Scene UltraLight

 

 

Varför Screenbolaget?

Varför välja Screenbolaget?

Egen produktion

Vi har en egen toppmodern maskinpark där vi har fullständig kontroll över alla steg i produktionen. Vi tar fullt ansvar och kan snabbt justera produktionen.

Snabba leveranser

Vi har alltid varit kända för snabba och pålitliga leveranser. Inom Stockholmsområdet kan vi leverera under dagen i vissa fall och dagen efter order om det så krävs.

Nöjdkundgaranti

Vi ger oss inte förrän vår kund är fullständigt nöjd. Vi är vana vid att möta höga krav, och det är det här som är en del av förklaringen till att vi är kvar efter ca 40 år i branschen.

Visste du att vi även har presentreklam och textil?

Om inte så kan du kika här.

Prova vår databas!

Sök bland över 74 000 profilprodukter i vår produktdatabas. Textil och presentreklam.
Klicka här

Kontakt

Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331

Kan vi hjälpa dig?

Vi svarar på dina frågor om denna Maxibitprodukt.

Tel: 08-556 327 70