Beachflaggor med tryck

Beachflagga med eget tryck för alla väder

Maxibit’s beachflagga är ett måste för dina utomhusevent. De är extremt enkla att sätta upp och fungerar utmärkt på olika underlag tack vare en rad olika fötter anpassade för snö, sand, gräs och olika underlag. BeachFlag finns i tre olika storlekar så det betyder att de alltid går att anpassa till en design som passar ditt budskap och evenemang.

 

Maxibit har alltid varit en innovatör. Vi skapade den första portabla vikväggen 1978 och vi fortsätter att revolutionera branschen med produkter som Stage och Scene. Inget annat företag har ett sortiment som vårt, som utnyttjar de senaste printteknikerna och innovationerna för att hjälpa dig att sticka ut ur mängden.

Vi strävar efter att tillhandahålla en samling  innovativa marknadsföringsverktyg för att göra det lättare för ledande premiumföretag att se bra ut och komma ut och träffa folk överallt, när som helst. Kärnan i idén var att packa reklambärare i en lätt, portabel och helt återanvändbar uppfinning, mer miljövänlig och bättre för marknadskommunikation än montrar platsbyggda av hantverkare.

Med några fantastiska uppfinningar har Maxibit skapat en ny världsstandard – en standard som nu tas för given överallt.

Våra grundvärden

  • Optimera kundupplevelsen
  • Svenskdesignade portabla premium budskapsbärare
  • Användarcentrerade uppfinningar
  • Miljömässig hållbarhet

Maxibit har varit medlem i FN:s Global Compact sedan 2007. FN: s Global Compact är en allians av företag som arbetar för en hållbar utveckling genom respekt för mänskliga rättigheter och miljö. Maxibit är det enda företaget i sitt slag (bärbar display marknadsföring) i FN:s Global Compact.

BeachFlag – för lyckade utomhusevenemang

Maxibit BeachFlag är inte bara en vanlig flagga, den är din starkaste allierade inom marknadsföring och evenemangsplanering. Med sin unika design och imponerande höjd har beachflaggor revolutionerat sättet företag och organisationer når ut till sin målgrupp.

Fem starka till skäl till varför du ska välja Maxibit BeachFlag:

Omedelbar uppmärksamhet: Med BeachFlag, kommer du inte att bli bortglömd. Den dramatiska höjden och den elegant fjäderliknande designen lockar omedelbart ögonen och väcker nyfikenhet.

Fullständig anpassning: Vi förstår vikten av att representera ditt varumärke på rätt sätt. Beachflaggor kan anpassas med din logotyp, företagsfärger och budskap för att skapa en enhetlig och minnesvärd varumärkesupplevelse.

Robust konstruktion: Våra flaggor är konstruerade för att stå emot olika väderförhållanden. Oavsett om det är en solig dag på stranden eller en blåsig utomhustillställning, kommer BeachFlag att prestera utan en massa problem.

Enkel och snabb Installation: Inget krångel med Maxibit BeachFlag. Den är lätt att sätta upp och ta ned, vilket sparar tid och energi för ditt team. Du kan ha din beachflagga redo på nolltid.

Prisvärd: Vår beachflagga är inte bara en visuell stjärna, den är också budgetvänlig jämfört med liknande medier. Det ger dig ett kostnadseffektivt sätt att marknadsföra dig själv på stora evenemang, mässor, och i utomhusmiljöer.

När du väljer Maxibit BeachFlag, väljer du att bli en del av en exklusiv skara av företag som förstår värdet av att synas och sticka ut i mängden. Oavsett om du har en butik, en restaurang, är en del av en marknadsföringskampanj eller är värd för ett evenemang, kommer BeachFlag att hjälpa dig att nå dina mål.

Så varför vänta? Maxibit BeachFlag är ditt verktyg för att maximera din synlighet och öka din framgång. Kontakta oss idag för att ta nästa steg mot att förbättra din marknadsföring och evenemangsplanering med Maxibit BeachFlag. Din framgång är vår affär, och vi är redo att hjälpa dig att nå dina mål!

Fakta:

Maxibit BeachFlag finns i 9 olika storlekar

Standard (Knife)
0,75 m x 3 m
0,75 m x 4 m
0,75 m x 5 m

Droppe
0,75 m x 2,68 m
1,05 m x 3,6 m
1,11 m x  4,55 m

Block
0,70 m x 1,66 m
0,70 m x,66 m
0,70 m x 3,66 m

VIKT PÅ FÖTTER
Spike (gräs, snö, sand):  1,1 kg
X-fot: 3,1 kg

Mer om beachflaggor med eget tryck

Utomhusflaggor är en perfekt för alla typer av utomhusevent. En beachflagga är en naturlig blickpunkt och sticker ut. Ditt budskap höjer sig bokstavligen över mängden. Maxibits produkter kännetecknas av att de är av hög kvalitet och är lätta att montera och transportera. Naturligtvis kan du även använda en beachflagga inomhus, som t.ex. köpcentrum och i lokaler med hög takhöjd.
Vi printar tygvåderna till alla beachflaggor i vår moderna maskinpark med hög kapacitet och vi kan leverera över hela världen. Genom att vi själva har produktutveckling och produktion av printad textil har vi verkligen koll på hela kedjan, från ax till limpa. Flaggorna printas med hög printkvalitet och de är hållbara och står emot starkt solljus.

Välj en beachflagga med tryck från Maxibit så vet du att ditt varumärke är i goda händer.

Läs mer om beachflaggor på maxibit.se

Läs gärna detta case

Besök vår temasida.

Titta även gärna på företagsflaggor

Kontakt

Christian Ahlberg, 08-545 27 331
Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331
Jovan Murad, 08-556 327 72

Vill du bli kontaktad?

Du kan även ringa oss på 08-781 04 00