HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Beachflaggor

Beachflaggor med tryck

Beachflaggor med eget tryck för alla väder

Maxibit’s beachflaggor är ett perfekt media för utomhusevent. De är superenkla att sätta upp och fungerar utmärkt på olika underlag tack vare en rad olika fötter anpassade för snö, sand, gräs och olika hårda underlag. Maxibit’s BeachFlag finns i tre olika storlekar, det betyder att de alltid går att anpassa till en design som passar ditt budskap och evenemang.

    • Utom- och inomhusevenemang
    • Mässor och arbetsmarknadsdagar
    • Sportevenemang
    • Flygplatser & gallerior

Köp dina beachflaggor med eget tryck hos oss på Screenbolaget. Vi säljer Maxibit BeachFlag som är den idealiska budskapsbäraren för utomhusevents. Flaggan är jätteenkel att sätta upp och fungerar utmärkt på olika underlag tack vare en rad olika fötter för olika underlag. Beachflaggan finns i nio olika höjder lite beroende på önskad form. Alla Beachflaggor levereras med en väska.

Var använder man beachflaggor med eget tryck?

Maxibits flaggor är perfekta för alla utomhusevent men kan också med fördel användas inomhus. Beachflaggor är idealiska för alla sportevenemang, köpcentrum, flygplatser och mässor – överallt där takhöjden tillåter. Det spelar ingen roll om underlaget är sand, snö gräs eller asfalt – de är alltid enkla att sätt upp.

Fördelarna med BeachFlag:

Maxibits flaggor håller en högre kvalitet än genomsnittet och har en smart design. De har lyckats kombinera låg vikt med starka och hållbara egenskaper. De kan användas i alla typer av väder och säsonger eftersom de är motståndskraftiga för både sol och vatten. Enkla att transportera och sätta upp oavsett miljö.

Fakta:

Maxibit BeachFlag finns i 9 olika storlekar
Standard (aka Knife)
0,75 m wide and 3 m high
0,75 m wide and 4 m high
0,75 m wide and 5 m high
Droppe
0,75 m wide and 2,68 m high
1,05 m wide and 3,6 m high
1,11 m wide and 4,55 m high
Block
0,70 m wide and 1,66 m high
0,70 m wide and 2,66 m high
0,70 m wide and 3,66 m high

VIKT PÅ FÖTTER
Spike (gräs, snö, sand) – 1,1 kg
X-fot – 3,1 kg

Mer om beachflaggor med eget tryck

Utomhusflaggor är en perfekt för alla typer av utomhusevent. En beachflagga är en naturlig blickpunkt och sticker ut. Ditt budskap höjer sig bokstavligen över mängden. Maxibits produkter kännetecknas av att de är av hög kvalitet och är lätta att montera och transportera. Naturligtvis kan du även använda en beachflagga inomhus, som t.ex. köpcentrum och i lokaler med hög takhöjd.
Vi printar tygvåderna till alla beachflaggor i vår moderna maskinpark med hög kapacitet och vi kan leverera över hela världen. Genom att vi själva har produktutveckling och produktion av printad textil har vi verkligen koll på hela kedjan, från ax till limpa. Flaggorna printas med hög printkvalitet och de är hållbara och står emot starkt solljus.

Välj en beachflagga med tryck från Maxibit så vet du att ditt varumärke är i goda händer.

Läs mer om beachflaggor på maxibit.se

Läs gärna detta case om beachflaggor

beachflaggor-stockholm.com

Titta även gärna på företagsflaggor

Varför Screenbolaget?

Varför välja Screenbolaget?

Egen produktion

Vi har en egen toppmodern maskinpark där vi har fullständig kontroll över alla steg i produktionen. Vi tar fullt ansvar och kan snabbt justera produktionen.

Snabba leveranser

Vi har alltid varit kända för snabba och pålitliga leveranser. Inom Stockholmsområdet kan vi leverera under dagen i vissa fall och dagen efter order om det så krävs.

Nöjdkundgaranti

Vi ger oss inte förrän vår kund är fullständigt nöjd. Vi är vana vid att möta höga krav, och det är det här som är en del av förklaringen till att vi är kvar efter ca 40 år i branschen.

Visste du att vi även har presentreklam och textil?

Om inte så kan du kika här.

Prova vår databas!

Sök bland över 74 000 profilprodukter i vår produktdatabas. Textil och presentreklam.
Klicka här

Kontakt

Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331

Kan vi hjälpa dig?

Vi svarar på dina frågor om denna Maxibitprodukt.

Tel: 08-556 327 70