HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Tält för events reklamtält

Tält

Branded tent – reklamtält

Maxibits Branded PopUp tält är perfekta för alla typer av utomhusevenemang. Det ger skugga och skyddar dina produkter från väder och vind, det definierar ditt utrymme och kanske viktigast av allt är möjligheten att visa upp ditt varumärke. Våra reklamtält finns i vitt som standard, ett bra sätt att dra uppmärksamhet till sig är att trycka upp en egen design för att visa upp ditt varumärke. Tältet finns i 3 olika storlekar, för att säkerställa den bästa lösningen för ditt event. Maxibits Branded tält är perfekt för:

  • Gatumarknader
  • Marknader
  • Torghandel
  • Sportevenemang

Maxibit Branded tent är det perfekta reklamverktyget när det gäller utomhusevenemang. Att sätta upp ett tält med ditt varumärke på kan inte bli lättare, det fälls upp på några minuter.

Branded tent reklamtält finns i tre olika storlekar. 3x3m, 4,5x3m och 6x3m. Alla tält kommer komplett med en transportväska. För blåsiga förhållanden finns det stapelbara vikter som du placerar ovanpå fötterna, eller så kan du välja att förankra tältet med vårt kit med rep och tältpinnar som sticks ner i marken.

Branded tent är ett perfekt reklamverktyg för alla utomhusevenemang och kan självklart även användas inomhus. Det är idealiskt att använda utomhus på sportevenemang, marknader och gatumarknader och fungerar lika bra inomhus i köpcentra eller på mässor. Oavsett om du är på stranden, på gräs eller betong är det lätt att fälla upp eftersom benen är justerbara för att fungera både på ojämn mark och plan yta.

Maxibit Branded tent har fördelen av bra design. Det är lätt och ändå hållbart och starkt. Den kan användas i vilket klimat som helst. Vatten- och solresistent. Tältet är lätt att transportera och fälla upp i önskad miljö.

Läs mer om tält och andra produkter på maxibit.se

Varför Screenbolaget?

Varför välja Screenbolaget?

Egen produktion

Vi har en egen toppmodern maskinpark där vi har fullständig kontroll över alla steg i produktionen. Vi tar fullt ansvar och kan snabbt justera produktionen.

Snabba leveranser

Vi har alltid varit kända för snabba och pålitliga leveranser. Inom Stockholmsområdet kan vi leverera under dagen i vissa fall och dagen efter order om det så krävs.

Nöjdkundgaranti

Vi ger oss inte förrän vår kund är fullständigt nöjd. Vi är vana vid att möta höga krav, och det är det här som är en del av förklaringen till att vi är kvar efter ca 40 år i branschen.

Visste du att vi även har presentreklam och textil?

Om inte så kan du kika här.

Prova vår databas!

Sök bland över 74 000 profilprodukter i vår produktdatabas. Textil och presentreklam.
Klicka här

Kontakt

Magnus Lindén, 08-545 27 347
Teemu Kuisma, 08-545 27 344
Pelle Bencze, 08-545 27 338
Alexander Gustafsson, 08-545 27 331

Kan vi hjälpa dig?

Vi svarar på dina frågor om denna Maxibitprodukt.

Tel: 08-556 327 70