Presentreklam

I vår produktdatabas med presentreklam och giveaways hittar du det mesta du kan tänka dig och lite till. Men om du ändå inte hittar just det där du är ute efter är det bara att kontakta någon av våra duktiga säljare så hjälper dom dig. Kom ihåg att det du ser här bara är ”toppen på isberget”, vi lovar att ni hittar allt inom presentreklam och giveaways.

Vi har en enorm produktdatabas där du kan söka bland över 80 000 produkter. Börja där.

Webbshop

Sök i vår enorma databas med tusentals produkter.
prova!

Presentreklam är ett begrepp som innefattar ett brett område. Presentreklam kan röra sig om exklusiva vaser som avgångspresent samt skärbrädor, muggar, vattenflaskor, USB-minnen och exklusiva morgonrockar etc.  När man pratar om giveaways handlar det ofta om lite billigare produkter som golfpeggar, pennor, nyckelringar och godis etc.

Det som båda begreppen dock har gemensamt är att det är användbara produkter som med en märkning med ert företags logo fungerar som ett marknadsföringsverktyg och är varumärkesbyggande.

Presentreklam och giveaways bygger på det psykologiska faktum att vi människor älskar att ge bort och ta emot små presenter. Se till att ert företag eller organisation har ett litet lager för kundevents, mässor och andra tillfällen. Vi hjälper dig att hitta rätt produkter för era behov.

Titta igenom vår enorma produktdatabas. Du är även varmt välkommen att besöka oss vid vårt kontor och showroom strax söder om centrala Stockholm. Här kan du få personlig rådgivning och titta och känna på prover. Välkommen!

Fördjupande text om presentreklam:

Presentreklam, eller reklamgåvor, är en marknadsföringsstrategi där företag ger bort fysiska produkter eller presenter till sina kunder, affärspartners eller anställda som en del av sin marknadsföringsstrategi. Denna taktik har en viktig roll i marknadsföringen och kan ha en betydande inverkan på företagets framgång. Här är några aspekter som belyser rollen av presentreklam i marknadsföringen:

Kundrelationer och Lojalitet: Presentreklam hjälper till att stärka kundrelationer och bygga lojalitet. När kunder får gåvor från ett företag, skapar det en känsla av uppskattning och positiva associationer. Det kan också göra att kunderna tänker på företaget i samband med produkten eller tjänsten som erbjuds.

Varumärkesbyggande: Presentreklam fungerar som en effektiv marknadsföringsstrategi för att öka varumärkesmedvetenhet. Genom att trycka företagets logotyp eller varumärkesmeddelande på gåvor, blir gåvorna själva bärare av varumärket. Dessa produkter sprider medvetenhet om företaget varje gång de används eller syns.

Belöning och Engagemang: Reklamgåvor kan användas som belöningar för lojala kunder eller som incitament för att öka kundengagemanget. De kan ingå i lojalitetsprogram, kampanjer och tävlingar för att uppmuntra till upprepade köp eller andra önskade handlingar.

Företagsrelationer: Presentreklam används också för att bygga starka relationer med affärspartners och leverantörer. Genom att skicka gåvor som visar uppskattning och samarbetsvilja kan företaget stärka företagsrelationerna och främja ett positivt samarbetsklimat.

På Mässor och evenemang: Reklamgåvor är vanliga på mässor och evenemang. Där kan de användas för att locka besökare till företagets monter, samla kontaktinformation och förmedla varumärkesbudskap.

Kvalitet och relevans: För att vara effektiv bör presentreklam vara av hög kvalitet och relevant för målgruppen. En välgjord och användbar reklamgåva ger ett positivt intryck, medan en ogenomtänkt eller lågkvalitativ gåva kan ha motsatt effekt.

Sammanfattningsvis är presentreklam en kraftfull och mångsidig marknadsföringsstrategi som kan stärka kundrelationer, öka varumärkesmedvetenhet och uppmuntra engagemang. Genom att noga planera och anpassa sina gåvor till målgruppen kan företag utnyttja fördelarna av denna strategi för att uppnå sina marknadsföringsmål.

 

Besök gärna vår webbshop med presentreklam. Klicka här!

Kontakt

Annette Ekström, tel: 08-545 27 335

Jovan Murad, tel: 08-556 327 72

Hittade du inte det du sökte?

Testa vår produktdatabas!

Du kommer att hitta det här. 80 000 + produkter!

Gå till databasen