Produkter efter behov

Butik

Butik

Vi har allt du behöver för att inreda din butik och göra den säljande. Kontakta oss så sätter vi oss ned och kartlägger dina behov.

BUTIK

Golvdekor

Använd golvet i din butik för att skapa en unik inredning. Eller så lägger du ut golvdekaler för dina kampanjer. Underskatta inte golvets möjligheter för uppmärksamhet.

Foliedekor

Vi kan dekorera alla tänkbara material inne i butiken med våra olika foliesorter. Resultatet blir något som gör din butik unik och som sticker ut.

Fönsterdekor

Har du skyltfönster kan vi hjälpa dig med att förstärka din närvaro med storslagna mönster eller små detaljer som ger det där lilla extra.

Rollups

Klassisk och effektiv displayprodukt med utbytbara bildvåder. Lätta att transportera och sätta upp.

Profilkläder

Se till att personalen är enhetligt och snyggt klädd. Våra leverantörer hänger med i trenderna och producerar textilen under schyssta förutsättningar. Tryck ditt budskap eller logga eller låt oss brodera för ett exklusivare intryck.

Giveaways

Perfekt att ha till hands vid mässor eller på lager i butiken/kontoret. Alltifrån enklare giveaways som te.x. pennor, godis och logoband till finare presentreklam.

Ljuslådebilder

Maffiga, intresseväckande och perfekt butiksinredning då de även sprider ett behagligt ljus i butiken.

Skyltar

Vi kan tillverka allt från enkla skyltar i plast till stora plåtskyltar. Eller varför inte skyltar i glas, plexi eller skumplast? Svårt att välja? Vi tillverkar din skylt utifrån användningsområde och ser till att du får bästa tänkbara material för dina förutsättningar.

Ring oss idag!

08-781 04 00