Produkter efter behov

Mässa & event

Mässa & event

Dags för mässa eller ett kundevenemang? Vi vet att det är mycket att tänka på och ofta är tiden knapp, så därför har vi satt samman ett antal produkter som vi vet brukar vara användbara för dessa ändamål.

Mässa &
Event

Rollups

Klassisk och effektiv displayprodukt med utbytbara bildvåder. Lätta att transportera och sätta upp.

Textilväggar

Varför bygga monter eller bära med dig tunga väggar när det finns tyg. Vi har en mängd smarta lösningar där du enkelt bygger upp imponerande bildväggar på mässan eller tar med mindre bildväggar på t.ex. butiksevent. Allt är portabelt och smidigt och kvalitén på trycket är fantastiskt!

Mässdiskar

Bord som samtidigt fungerar som transportväskor. Du byter enkelt bildvåderna och kan därigenom använda dom för olika ändamål.

Profilkläder

Se till att personalen är enhetligt och snyggt klädd. Våra leverantörer hänger med i trenderna och producerar textilen under schyssta förutsättningar. Tryck ditt budskap eller logga eller låt oss brodera för ett exklusivare intryck.

Giveaways

Perfekt att ha till hands vid mässor eller på lager i butiken/kontoret. Alltifrån enklare giveaways som te.x. pennor, godis och logoband till finare presentreklam.

Broschyrställ

Enkla och kompakta hopfällda, samlar dina trycksaker snyggt och du kan låta dem ligga kvar när du fäller ihop. Smart och smidigt!

Lär dig planera, genomföra, följa upp och utvärdera din bästa mässa någonsin!

Hur kommer det sig att vissa utställare lyckas bättre och kommer hem med betydligt fler leads än andra? I studier av mässdeltagande där nöjda utställare jämförts med mindre nöjda utställare är en av de vanligaste skillnaderna att de nöjda utställarna har varit betydligt mer aktiva och engagerade i sitt deltagande.

Framgången handlar sällan om tillfälligheter utan om målmedvetet jobb innan, under och efter mässan. Våra produkter ger er en stabil och bra grund att jobba utifrån.

 

Ring oss idag!

08-781 04 00