Ledig tjänst: Sömmerska/skräddare

DelaVi söker en ny medarbetare till vår sömnadsavdelning.

Du kommer främst att arbeta med efterbearbetning av olika profilprodukter vilket innebär sömnad av tex. flaggor, bildvåder, mässvepor m.m.

Vi på Screenbolaget är kända för vår höga servicenivå, så det är viktigt att du är erfaren och noggrann. Vi erbjuder dig ett arbete där du har tillgång till moderna hjälpmedel och stora resurser.

Screenbolaget är ett etablerat, stabilt och lönsamt företag. Vi sitter i fräscha lokaler i Västberga och vi erbjuder bra lön och förmåner som friskvårdsbidrag och Rikskuponger.

Ansökan skickas till: patrick@screenbolaget.se

Screenbolaget är en av Sveriges ledande leverantörer av profilreklam och actionmarketingprodukter. Vi har 42 anställda i koncernen och omsätter ca 100 miljoner kr. Företaget etablerades i slutet av 70-talet. Dotterbolaget Realtryck AB verkar inom offsettryck. Utöver offsettryck har vi egen produktion av digitalprint i storformat, datastyrd folieskärning. Screenbolaget säljer även profil och presentreklam.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vinn biljetter till evenemang och få erbjudanden.

Mer läsning

Nyheter

Ledig tjänst: Sömmerska/skräddare

Vi söker en ny medarbetare till vår sömnadsavdelning. Du kommer främst att arbeta med efterbearbetning av olika profilprodukter vilket innebär sömnad av tex. flaggor, bildvåder,