HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Gåvor som passar alla?

Ja, faktiskt. Här väljer mottagaren själv sin julklapp. Tillsammans med Leif Mannerström har Tings valt ut ett antal kvalitetsprodukter för köket och hemmet där mottagaren väljer gåvan online. .

I höst gäller en tillfällig höjning av skattefria gåvor till personal och kunder på upp till 1000 kr fram till 31/12 2020.

20-12-17:

Nu kan vi tyvärr inte garantera leverans innan jul.

Nu gör vi det ännu enklare att hitta den perfekta julklappen. Mannerströms generösa gåvokort där mottagaren själv väljer sin julklapp bland en mängd fina köksartiklar. Alla köksgåvor är exklusivt utvalda av Leif Mannerström, och många bär hans klassiska signatur.

Gåvan som mottagaren väljer levereras inom 2 veckor. Mottagaren registrerar själv sitt val på hemsidan med koden som finns angiven på gåvokortets baksida. Enklare blir det inte!

Du beställer korten i valören 360 kr eller 698 kr och delar ut till dina anställda eller kunder. Sedan löser vi resten. Enkelt, snabbt och uppskattat!

Våra kort

Exclusive 360 kr.

12 bonusgåvor + gåvokort

I gåvokortet har du möjlighet att välja mellan ett 70-tal fina gåvor. Bonusgåvan som medföljer utan kostnad till varje gåvokort har ett värde upp till hela 598 kr. exkl. moms. Gåvokortet levereras separat tillsammans med bonusgåvan ni valt. Frakt och hanteringskostnad tillkommer, 79.-/gåvokort. Från 360kr/gåvokort inkl. bonusgåva

Signature 698:-

1 bonusgåva + gåvokort

I gåvokortet har du möjlighet att välja mellan ett 40-tal mycket exklusiva gåvor något utöver det vanliga. Bonusgåvan som medföljer utan kostnad till varje gåvokort har ett värde på 698 kronor. Gåvokortet levereras separat tillsammans med bonusgåvan ni valt. Frakt och hanteringskostnad tillkommer, 79.-/gåvokort. Fr. 698kr/gåvokort inkl. bonusgåva

Detaljerad information

Bläddra i katalogen

Här hittar du allt du behöver veta om de olika korten.

Mer info

Om skatte-reglerna

Under perioden 1 juni 2020 till 31 december 2020 gäller en tillfällig skattefrihet för gåvor från arbetsgivaren upp till ett värde på 1 000 kronor per anställd. Detta gäller utöver de möjligheter att ge skattefria gåvor som redan tidigare funnits, exempelvis julgåvor. Beslutet träder i kraft 1 juni och gäller för gåvor som lämnas från 1 juni till och med 31 december 2020.

Om gåvan är värd mer än 1 000 kronor så beskattas den del som överstiger 1 000 kronor. Arbetsgivaren får göra avdrag för utgiften för gåvorna som en personalkostnad.

Beställ dina kort här

Detta är endast en offertförfrågan, vi återkommer med en offert innan beställningen är bindande.

Villkor:
Moms tillkommer på alla priser. Produktleverans på 75:-/kort tillkommer.