Julklappar som passar för alla?

Ja, så är det faktiskt. Här väljer nämligen mottagaren själv sin julklapp. Tillsammans med stjärnkocken Markus Aujalay  har Tings valt ut ett antal kvalitetsprodukter för köket och hemmet där mottagaren väljer gåvan på nätet. Med varje kort följer en bonusgåva som du kan lämna över personligen.

Passa på!
I höst gäller en tillfällig höjning av skattefria gåvor till personal och kunder på upp till 2500kr fram till 31/12.

Tillfälligt ökad skattefrihet med upp till 2500 kr.

TINGS GIFTCARD EXCLUSIVE

I samarbete med Markus Aujalay

Vårt gåvokort Exclusive innehåller ett 70-tal fina gåvor som mottagaren själv väljer via gåvokortet. Som en extra förmån ingår även en bonusgåva (värde upp till 998:-) och det finns 10st olika bonusgåvor att välja bland. Gåvokortet levereras separat tillsammans med bonusgåvan ni valt. Gåvan som mottagaren väljer levereras inom 2 veckor. Mottagaren registrerar själv sitt val på hemsidan med koden som finns angiven på gåvokortets baksida. Enklare blir det inte!

BONUSGÅVOR (några exempel)

BONUSGÅVA MARKUS SALT- OCH PEPPARKVARN + GÅVOKORT EXCLUSIVE

Exklusivt set med gåvokort tillsammans med en bonusgåva; exklusiv salt- och pepparkvarn i matt-finish och en användarvänlig design. Pepparkvarnens verk är av högsta kva- litet i carbon stål och saltkvarnen har ett keramiskt verk för att undvika rostangrepp. Markus Aujalays logo i botten. Höjd 17 cm. Levereras i en exklusiv present/färgkartong. Kortet levereras separat tillsammans med bonusgåvan.

Från 398:-

Prisexempel vid beställning av >100 st. inklusive gåvokort.

BONUSGÅVA MARKUS KÖTT-& GRILLBESTICK SIGNATURE 12-DELAR + GÅVOKORT EXCLUSIVE

Exklusivt set med gåvokort tillsammans med en bonusgåva; rejäla kött- och grillbestick för 6 personer gjorda av högklassigt 18/10 stål med spegelpolish. Kniven är speciellt tandad för bästa skärförmåga. Storlek på kniv är 23cm och gaffeln 20cm. Tjockleken är hela 6mm. Kortet levereras separat tillsammans med bonusgåvan.

Från 598:-

Prisexempel vid beställning av >100 st. inklusive gåvokort.

BONUSGÅVA MARKUS RUNDA BRÄDA MED TRE BESTICK + GÅVOKORT EXCLUSIVE

Exklusivt set med gåvokort tillsammans med en bonusgåva; trendig träbräda i acaciaträ med handtag och 3 st ostbestick. Brädan passar som uppläggningsbricka av delikatesser, pizza, ostbricka eller som en fin prydnad i köket. Storlek: 48x35x1,5 cm. Kortet levereras separat tillsammans med bonusgåvan.

Från 598:-

Prisexempel vid beställning av >100 st. inklusive gåvokort.

BONUSGÅVA MARKUS LILLA BRÄDA FÖR OST OCH TAPAS MED TRE BESTICK + GÅVOKORT EXCLUSIVE

Exklusivt set med gåvokort tillsammans med en bonusgåva; elegant och vackert designad bräda i acacia trä med 3 bestick. Passar som uppläggningsbricka av delikatesser. Storlek 48x20x1,5 cm. Levereras i en exklusiv present/färgkartong. Kortet levereras separat tillsammans med bonusgåvan.

Från 498:-

Prisexempel vid beställning av >100 st. inklusive gåvokort.

Fler bonusgåvor, mer info samt priser hittar du i katalogen.

Bläddra i katalogen

Här hittar du allt du behöver veta om korten och gåvorna.
mottagarens valbara gåvor

Se gåvorna mottagaren kan välja mellan.

På kortet står en webadress samt en personlig kod som han eller hon använder för att lösa in sin gåva. Mottagaren väljer mellan 70 olika gåvor.

Skattereglerna

Under perioden 1 januari 2021 till 31 december 2021 gäller en tillfällig skattefrihet för gåvor från arbetsgivaren upp till ett värde på 2 000 kronor per anställd. Detta gäller utöver de möjligheter att ge skattefria gåvor som redan tidigare funnits, exempelvis julgåvor. Detta betyder att arbetsgivaren kan få skattefrihet upp till totalt 2500 kr./anställd.  Detta gäller för gåvor som lämnas från 1 januari till och med 31 december 2021.

Om gåvan är värd mer än 2 500 kronor så beskattas den del som överstiger 2500 kronor. Arbetsgivaren får göra avdrag för utgiften för gåvorna som en personalkostnad.

Gör din förfrågan här.

Moms tillkommer på alla priser. Produktleverans på 79:-/kort tillkommer.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.