Pikétröjor

Vi gör pikétröjor till effektiva reklambärare. Låt oss trycka dina pikétröjor med screentryck eller transfertryck. Du kan även brodera dina pikétröjor för en mer exklusiv look.

I vår databas hittar du alla tänkbara modeller, storlekar, färger och varianter av pikétröjor. Varumärken du hittar där är t.ex. New Wave, Harvest, Hefa, D.A.D, Clique, Grizzly, MacOne, Texas Bull, Jingham, Cutter & Buck och Printer.

 

Webbshop

Sök i vår enorma databas med tusentals produkter.
prova!

Professionella pikétröjor med tryck för företag och organisationer.

När det gäller att skapa en professionell image för ditt företag eller organisation, är pikétröjor med tryck ett bra val. Dessa stilfulla och bekväma plagg erbjuder ett utmärkt sätt att ge din personal en enhetlig framtoning och marknadsföra ditt varumärke på ett minnesvärt sätt. Låt oss utforska varför anpassade pikétröjor med tryck är en oumbärlig del av din företags- eller organisationsklädsel och hur de kan hjälpa dig att uppnå imponerande resultat.

Varför pikétröjor med tryck?

Professionellt och stiligt: Pikétröjor ger din personal en sofistikerad och professionell image. De är perfekta för företag, organisationer och evenemang som vill skapa ett intryck av hög kvalitet och tillit.

Märkesexponering: Med ditt företags logotyp, slogan eller budskap tryckt på pikétröjorna, blir dina medarbetare vandrande reklampelare. Ditt varumärke blir synligt för alla de möter.

Teamkänsla: Anpassade pikétröjor hjälper till att skapa en stark känsla av samhörighet inom din organisation. Ditt team kommer att känna sig enade och representera ditt varumärke med stolthet.

Mångsidiga användningsområden: Pikétröjor är mångsidiga och passar för en rad olika branscher, inklusive detaljhandel, hotell, restauranger och eventtjänster. De fungerar lika bra för företagsmöten som för utomhusaktiviteter.

Bekväma och praktiska: Pikétröjor är kända för sin bekvämlighet och slitstyrka. De är lätta att underhålla och tvätta, vilket gör dem idealiska för arbetsmiljöer.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder ett brett utbud av pikétröjor med tryck i olika stilar, färger och material. Våra specialiserade tryckprocesser säkerställer att ditt företags logotyp eller budskap ser professionellt och attraktivt ut på varje tröja.

Varför Screenbolaget?

Kvalitet: Våra pikétröjor är av hög kvalitet och tåliga för att klara de mest krävande arbetsförhållandena.

Anpassning: Vi erbjuder olika tryckalternativ för att säkerställa att dina pikétröjor passar perfekt med ditt varumärkes estetik.

Tillförlitlighet: Vi levererar i tid och med utmärkt kundservice för att garantera din fulla nöjdhet med ditt köp.

Sätt Din Företag eller Organisation i Framkant

Skapa en imponerande och professionell image för din organisation med anpassade pikétröjor med tryck. De är mer än bara kläder – de är en investering i ditt varumärkes framgång och image. Kontakta oss idag för att komma igång och låt oss hjälpa dig att skapa en professionell image för din personal som kommer att göra intryck.

Kontakt

Annette Ekström, tel: 08-545 27 335

Jovan Murad, tel: 08-556 327 72

Hittade du inte det du sökte?

Testa vår produktdatabas!

Du kommer att hitta det här. 80 000 + produkter!

Gå till databasen