Profilkläder

Screenbolaget är en av Sveriges ledande leverantörer av profilkläder. Vi har mer än 30-års erfarenhet av profilkläder med screen- och transfertryck samt brodyr.

Vi har ett stort och brett sortiment från de största leverantörerna. Vi trycker snabbt och vi har en enorm kapacitet om så behövs. Vi hjälper dig med förslag på design och placering av tryck.

Webbshop

Sök i vår enorma databas med tusentals produkter.
prova!

Screenbolaget är en av Sveriges ledande leverantörer av profilkläder. Vi har mer än 40-års erfarenhet av profilkläder med screen och transfertryck samt brodyr.

De första profilkläderna som kom var relativt enkla kläder, ofta av undermålig kvalitet. Trycket var också ofta mindre bra och hade sina begränsningar.

Idag är produkterna av hög kvalitet och speglar det aktuella modet.

Profilkläder är speciellt lämpliga för tryck, så därför rekommenderar vi inte någon att använda andra typer av kläder förutom i undantagsfall. Profilkläder finns dessutom på lager i stora kvantiteter, något som är svårt med andra typer av plagg.

Miljö

Våra leverantörer har en stark miljö- och etikpolicy. De garanterar att inga barn har tillverkat kläderna samt att arbetarna jobbar under anständiga förhållanden. Kläderna ska också produceras med hänsyn till miljön.

Screenbolaget i Stockholm levererar profilkläder från bl.a. följande varumärken:

Clique, Craft, Dahlin, Grizzly, Harvest, Harvest Golf, Cutter & Buck, Jobman, Jingham, Mac One, New Wave, Printer, ProJob, Seger, Texas Bull, Umbro, Matterhorn, Gilda, South West, Continental, Claudio, Stilson, Texstar m.fl.

Kontakt

Annette Ekström, tel: 08-545 27 335

Jovan Murad, tel: 08-556 327 72

Hittade du inte det du sökte?

Testa vår produktdatabas!

Du kommer att hitta det här. 80 000 + produkter!

Gå till databasen