Generationsskifte på Screenbolaget.

Dela

Screenbolagets grundare och frontfigur, Lennart Nermark, lämnar nu över det operativa arbetet till sonen Patrick Nermark. Patrick är sedan 2006 VD på dotterbolaget Realtryck och från och med sommaren 2018 är han nu alltså även VD för Screenbolaget.

Lennart, som lade grunden till Screenbolaget redan på 70-talet, känner att vid 73-års ålder är det nu dags att minska den dagliga arbetsbördan. Han kommer fortsättningsvis att ägna sig åt styrelsearbete samt att stötta ledningen i företaget.

Styrelsen är enig om att det här är den naturliga utvecklingen för vår koncern. I nuläget kommer vi inte att göra några förändringar i styrelsen eller ledningsgruppen. Lennart Nermark är styrelseordförande och som tidigare ingår Jonas Andersson och John Ruyter i styrelsen och ledningsgruppen.

Vi ser en lång och framgångsrik framtid framför oss och de förändringar som kommer är resultatet av våra kunders behov och marknadens utveckling.

Screenbolaget i Stockholm AB

 

 

 

 

 

 

 

 

Patrick Nermark, VD

patrick@realtryck.se

08-556 327 40

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vinn biljetter till evenemang och få erbjudanden.

Mer läsning

Nyheter

Ledig tjänst: Sömmerska/skräddare

Vi söker en ny medarbetare till vår sömnadsavdelning. Du kommer främst att arbeta med efterbearbetning av olika profilprodukter vilket innebär sömnad av tex. flaggor, bildvåder,