HUVUDMENY

PRODUKTMENY

Generationsskifte på Screenbolaget.

Dela

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Screenbolagets grundare och frontfigur, Lennart Nermark, lämnar nu över det operativa arbetet till sonen Patrick Nermark. Patrick är sedan 2006 VD på dotterbolaget Realtryck och från och med sommaren 2018 är han nu alltså även VD för Screenbolaget.

Lennart, som lade grunden till Screenbolaget redan på 70-talet, känner att vid 73-års ålder är det nu dags att minska den dagliga arbetsbördan. Han kommer fortsättningsvis att ägna sig åt styrelsearbete samt att stötta ledningen i företaget.

Styrelsen är enig om att det här är den naturliga utvecklingen för vår koncern. I nuläget kommer vi inte att göra några förändringar i styrelsen eller ledningsgruppen. Lennart Nermark är styrelseordförande och som tidigare ingår Jonas Andersson och John Ruyter i styrelsen och ledningsgruppen.

Vi ser en lång och framgångsrik framtid framför oss och de förändringar som kommer är resultatet av våra kunders behov och marknadens utveckling.

Screenbolaget i Stockholm AB

 

 

 

 

 

 

 

 

Patrick Nermark, VD

patrick@realtryck.se

08-556 327 40

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vinn biljetter till evenemang och få erbjudanden.

Mer läsning

Nyheter

God Jul & Gott Nytt År!

Vi har öppet som vanligt alla dagar mellan storhelgerna. Dag före röd dag stänger vi kl. 14.00. (Julafton och nyårsafton räknar vi som röda dagar.)

Nyheter

Ledig tjänst: dekoratör/montör

Det går bra för Screenbolaget och vi har mycket att göra, det medför att vi behöver utöka vår personalstyrka med ytterligare en montör. Tjänsten innefattar