T-shirts med tryck

Nu har vi alla de ledande leverantörerna av t-shirts samlade på ett ställe i vår enorma produktdatabas. Tips! Använd färgfiltret och de övriga filtren för att snabbt hitta just din t-shirt. När du valt t-shirtmodell tar vi en diskussion om vilken tryckmetod som passar bäst för ditt tryck.

Webbshop

Sök i vår enorma databas med tusentals produkter.
prova!

T-shirt med tryck, en klassisk profilprodukt. Vi har tryckt t-shirts i ca 40 år. Vi var vi först i Sverige med att screentrycka T-shirts och vi gjorde jobb för bl.a. H&M och Gul & Blå. Det var där det hela började…

T-shirts kan screentryckas för större upplagor och för mindre upplagor kan man använda transfertryck. Bland våra leverantörer hittar du T-shirts i alla tänkbara storlekar, färger och varianter. Varumärken du hittar där är bl.a. New Wave, Harvest, Hefa, D.A.D, Clique, Grizzly, MacOne, Texas Bull, Jingham och Printer.

PF Concept: Gildan, Slazenger, Bella Canvas, Fruit of The Loom, James + Nicholson, SOL’s, Gamegear, Tee Jays m.fl. Vi har rundhalsade, V-ringade T-shirts och även s.k. farfarströjor.

Självklart hittar du även t-shirts som är miljövänliga.

I vår databas kan du enkelt hitta din T-shirts genom att söka på färg, prisintervall, eller fritext.

Vi har snabba leveranser från Stockholm till hela landet.

 

T-shirts med tryck är en kraftfull och kostnadseffektiv resurs för företag och organisationer som strävar efter att marknadsföra sig själva samtidigt som de stärker interna band. Dessa plagg är mer än bara kläder; de är ett sätt att skapa enhet, bygga varumärke och nå ut till en bred publik. I denna text kommer vi att utforska fördelarna med t-shirts med tryck och varför de är så värdefulla för företag och organisationer.

Fördelarna med T-shirts med tryck:

Varumärkesexponering: När ditt företags logotyp, slogan eller budskap trycks på t-shirts, blir dina medarbetare och supportrar bärare av ditt varumärke. Varje gång de bär t-shirten, fungerar den som en rörlig reklampelare som exponerar ditt varumärke för människor i deras omgivning.

Enhetsgemenskap: Anpassade t-shirts hjälper till att skapa en stark känsla av enhet och gemenskap inom ditt företag eller organisation. Ditt team kommer att känna sig stolta över att representera samma varumärke och mål.

Professionell image: Om dina medarbetare bär enhetliga t-shirts med företagets logotyp, ger det en professionell image som ger förtroende och tillit hos kunder och klienter.

Mångsidighet: T-shirts är mångsidiga och fungerar för en mängd olika ändamål, inklusive arbetskläder, gåvor till kunder och deltagare på evenemang samt försäljning som en inkomstkälla för organisationer.

Kostnadseffektiv marknadsföring: Jämfört med dyra reklamkampanjer är t-shirts med tryck en prisvärd marknadsföringslösning som ger en hög ROI. De fungerar som en kontinuerlig marknadsföringskanal.

Vårt erbjudande:

Vi erbjuder ett brett utbud av t-shirts med tryck i olika stilar, färger och material. Våra specialiserade tryckprocesser säkerställer att ditt företags logotyp eller budskap ser professionellt och lockande ut på varje t-shirt.

Varför välja oss?:

Kvalitet: Våra t-shirts är av hög kvalitet och bekväma att bära. De är konstruerade för att vara slitstarka och tåla frekvent tvätt.

Anpassningsbarhet: Vi erbjuder olika tryckalternativ och skräddarsyr t-shirts för att matcha ditt varumärkes specifika estetik och budskap.

Tillförlitlighet: Vi levererar i tid och erbjuder en utmärkt kundservice för att säkerställa din fulla nöjdhet med ditt köp.

T-shirts med tryck är en kraftfull marknadsförings- och enhetsbyggande resurs för företag och organisationer. De ger varumärkesexponering, stärker enhetsgemenskap och ger en professionell image. Om du vill utnyttja fördelarna med t-shirts med tryck, kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa anpassade t-shirts som kommer att göra intryck och stärka ditt varumärke.

 

Spana även in våra tröjor.

Kontakt

Annette Ekström, tel: 08-545 27 335

Jovan Murad, tel: 08-556 327 72

Hittade du inte det du sökte?

Testa vår produktdatabas!

Du kommer att hitta det här. 80 000 + produkter!

Gå till databasen