Rollups

Premium rollups för premiumföretag

Maxibits rollup Zap är den ultimata lösningen för att göra dina utställningar och events till en succé. Zap är utformad för att vara lätt och portabel, så att du kan ta den med dig vart du än går. Den kompakta storleken gör den lätt att förvara och transportera, så att du alltid är redo för din nästa utställning eller event.

Med en stor tygvåd i tre olika bredder, ger Maxibits rollup Zap dig möjlighet att visa upp ditt budskap på ett övertygande sätt. Den högkvalitativa trycktekniken ger en kristallklar bild med levande färger, så att ditt budskap syns tydligt och med maximal effekt.

Den är extremt enkel att sätta upp och ta ner, det tar det bara några minuter att förbereda Maxibits rollup Zap. Med en robust och stabil konstruktion, är denna rollup tåligt nog att klara tuffa förhållanden.

Maxibits rollup zap är den perfekta lösningen för att ge ditt företag ett professionellt intryck och skilja dig från mängden på utställningar och events. Köp din Zap idag och ta ditt varumärke till nästa nivå!

Gemensamt för Maxibits rollups är att du förmedlar ditt budskap med stark genomslagskraft, högsta kvalitet på systemen och med väldigt enkla grafikbyten. De tre olika modellerna av Maxibit Zap rollups kommer i tre varianter.

D1 är mest kompakta, medan D2 & D3är exklusivare med fler detaljer som t.ex. dämpade teleskopstolpar,  Zap D3 har inte någon utskjutande synlig fot framtill.  Du kan enkelt ändra grafik på din rollup för nästa kampanj direkt på plats under en minut utan verktyg.

Maxibits rollups sammanfattat med fyra ord.

Svensk Design

Våra rollups är utvecklade i Stockholm och har en nordisk stilren design med smarta detaljer.

HÅLLBARHET

Alla rollups tillverkas under rättvisa förhållanden och med kvalitetskomponenter för att undvika slit och släng. Maxibit har varit medlem i FN:s Global Compact sedan 2007.

Rollup d1 850 bred

Kvalitet

Maxibits rollups är framtagna för att tåla tuffa tag och klara att visa upp ert företag med stil i många år. Maxibit sparar inte in på något.

Innovation

Svensk uppfinningsrikedom när den är som bäst. Maxibits produkter som Stage, LaunchPack och Scene uppfanns och designades av Maxibit. Finns endast i Maxibits sortiment.

Zap D1

Den kompakta rollupen

Zap D2

Lite exklusivare

Dämpad teleskopstolpe

Zap D3

Den eleganta

Ingen synlig utskjutande fot

MAXIBIT

Detaljerna.

Det är i detaljerna du ser den stora skillnaden mot våra konkurrenter. Små smarta designdetaljer som gör skillnad i den vardagliga hanteringen av dina rollups.

Tips

Var använder man rollups?

Säljare

Resande säljare kan enkelt representera företaget med våra smidiga och hållbara rollups.

Mässor

Komplettera er mässplats med rollups som lyfter fram ert budskap. Med Maxibits rollups kan ni använda kassetterna för mässor flera år framåt.

kampanjer

Se till att era rollups distribueras till era återförsäljare eller representanter. Hämta in rollupsen, eller skicka ut nya bildvåder till nästa kampanj. Maxibits rollups är gjorda för att hålla.

Andra Maxibit-produkter

Stage Modular mässvägg

Tyglösningar

Portabla displaysystem

Ljuslådor

Lys upp ditt budskap

Diskar & podium

Portabla boxar

Popup

Supersnabb montering

Det grönare alternativet

När Maxibits grundare såg vilket slöseri det var när stora mässbås slängdes efter några dagars användning lade det grunden till en idé. Det måste finnas ett bättre sätt att visa upp företagen som är mer hållbart. Några år senare revolutionerade Maxibit branschen med sina lätta, kompakta och återanvändningsbara mässväggar.

Kontakta oss!

Ja, jag vill veta mer om era rollups, kontakta mig!

Lite mer läsning.

Om Rollups

Rollup, roll-up, eller rulldisplay. Ja denna klassiska produkt har många namn. För enkelhets skull använder vi rollup på denna sida.

Vad är då en rollup, rent tekniskt? Snabbt förklarat är det en bildvåd som förvaras ihoprullad i en kassett. Denna kassett fungerar sedan som displayens fot. Du drar ut bildvåden till önskad längd och fäster toppen av våden i en teleskoppinne. På ett ögonblick har du en rollup med ditt budskap.

Bildvåden kan sedan enkelt bytas ut för en ny kampanj eller ett nytt budskap.

Rollups har funnits sedan 80-talet i olika varianter. Idag är det en extremt populär produkt som massproduceras och används över hela världen.
Dessvärre har det blivit lite av en ”slit och släng produkt” som säljs billigt och bara håller för några evenemang.

Med dessa låga priser kan man följaktligen inte heller förvänta sig att det är en stabil produkt man får. Ofta ser man direkt bara genom att hastigt titta på den att det är en billig rollup. Den är framförallt inte lika stabil och robust som en med högre kvalitet. 

Maxibit bygger sina rollups med fokus på hållbarhet, design och enkel hantering. Det är en genomtänkt och modern design som är gjord för att hålla för tuffa tag. 

Om du liksom vi tror på hållbarhet och kvalitet väljer du en premium rollup från Maxibit.

Zap Rollups